7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Byłam wczorajszego dnia w kinie i ten film mnie kupił całą :)Także miałam odczucie ze gdzieś już to widziałam, co nie zmienia faktu że historia została opowiedziana ciekawie. Nie było sposobności do nudy. Od pierwszej minuty było widac jak ciezka prace wykonali animatororzy.Sama muzyka w niektórzych momentach wywoływała u mnie łezke :)

Serdecznie polecam :)

użytkownik usunięty
zakrecona92

Nareszcie normalny temat o filmie, w przeciwieństwie od tych wypocin pseudo-krytyków (przewidywalnych i schematycznych) na siłę krytykujących ten bardzo dobry film. :)

Zauwarzyłam że jesli jakis film osiaga sukces to zawsze znajda sie ludzie któzy chyba stawiaja sobie za zadanie rozjurzyć fanów a niejednokrotnie fanatyków i rozpetuje sie dyskusja. Heh w zasadzie tego nawet nie można nazwac dyskusja tylko obrzucaniem sie błotem :)
Mnie takie cos zupełnie nie rusza :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
zakrecona92

prawda, animatorzy odwalili kawał dobrej roboty... http://www.youtube.com/watch?v=OJ1JzYPjcj0 (tu jest 8minutowy filmik pokazujący ich technologie)
a film jest cudowny, piękny oraz epicki.. nic dziwnego, że tyle osób jest nim oczarowanym (również i ja)

Magris

Jestem podobnego zdania co wy. To epicki, porywający i wzruszający obraz. Jest na tyle sprawnie opowiedziany i wyreżyserowany że nie zwracałem uwagi na niedostatki fabularne.

wojtek40i4

Tam nie ma niedostatków fabularnych. Fabuła prosta ale piękna....

ocenił(a) film na 10
zakrecona92

Zgadzam się. Avatar jest po prostu przecudowny..jeszcze nigdy żaden film jaki widziałam, nie wywołał na mnie tak piorunującego wrażenia. W kinie pragnęłam by seans nigdy się nie kończył..

zakrecona92

DOceniam cały wkład włożony w ten film - grafików, rezysera, aktorów. Wszystko to złożyło się na rewealacyjny efekt.
Również dołączam do osób OCZAROWANYCH.

zakrecona92

Ja się w pełni zgadzam z żałożycielką.