PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 816 tys. ocen
7,4 10 1 815991
6,7 79 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Pytanie może wydawać się potwornie głupie [bo pewnie takie jest] ale proszę mnie zrozumieć, pierwszy raz idę na seans w 3D. Te okulary dostanę w kinie używane przez kogoś wcześniej czy nowe? A jeśli nowe to moge je zabrać do domu po filmie czy muszę zwrócić? Przepraszam, wiem że to głupie pytania ale proszę o odpowiedź ;)
Aha, pamiętacie może jakie leciały zwiastuny przed filmem?

Kalokairi

dostaniesz, oczywiście że używane ;) przecież to nie sa jednorazówki, tylko porządne okulary. zwracasz je.

_Tymon_

Polecam poniższy filmik :) przezorny zawsze ubezpieczony ;)
http://www.youtube.com/watch?v=sIEn9z0oBE8&feature=player_embedded

Kalokairi

dostaniesz przed seansem uzywane, a po seansie trzeba zwrócic

Kalokairi

a co do zwiastunów to zalezy od kina ;) ale pewnie będzie "starcie tytanów" :D

ocenił(a) film na 7
_Tymon_

"Alicja w krainie Czarów"
"Jak wytresować smoka"

ocenił(a) film na 9
Kalokairi

Dostaniesz okulary dopiero ''po seansie'' w kinie, do którego pójdziesz na dany film.Okulary będą ''fabrycznie zapakowane'', ''bez wcześniejszych kontaktów z innymi osobami'', tym samym ''nie będą wypaćkane i brudne'' :)) Myśle że pomogłem :P

ocenił(a) film na 9
pasek747

aha i ''zabierasz je do domu potem'' koniecznie.. :P

ocenił(a) film na 8
Kalokairi

Nie martw się, pierwszym filmem, który zobaczyłam w 3D był właśnie "Avatar" i w kinie, w którym miałam okazję go obejrzeć okulary rozdawano każdemu, jednak po projekcji trzeba było je oddać. W Polsce najwięcej jest kin Dolby 3D, a okulary używane w ich przypadku są droższe i dlatego są zatrzymywane w kinie.
Zresztą przed filmem pojawia się na ekranie komunikat o obowiązku oddania okularów.

ocenił(a) film na 5
Kalokairi

Pytanie nie jest wcale głupie,a raczej całkiem ciekawe i intrygujące, ale po co zawracać sobie głowę filmami 3D? Idź na CIACHO Patryka Vegi, tam podobno rozdają papierowe torby przed seansem, które później razem z zawartością będziesz mógł zabrać do domu... aha zabierz też krzesło może nie być miejsc, bo podobno ludzie walą drzwiami i oknami - zrozumiałe przecież to najlepsza polska komedia!!! ...i mopa zabierz...