7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823400
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Pełna sala...

użytkownik usunięty

...i kompletna cisza przez całą projekcję!
Czy może być lepsza recenzja?
Kinplex Opole 3D 27zł 17:30 WARTO BYŁO!

użytkownik usunięty

wg. was Avatar jest lepszym filmem od tych poniżej!!! Żal.pl

Leon zawodowiec
Zielona Mila
Skazani na Shawshank
Forrest Gump
Podziemny krąg
Milczenie owiec
Siedem
Requiem dla snu
Władca Pierścieni: Powrót Króla
Pianista
Czas Apokalipsy
Lśnienie
Dwunastu gniewnych ludzi

legendy kinematografii są gorsze od kaskówi za 500mln??????
ZASTANÓWCIE SIĘ CO ROBICIE, A TACY "MALKONTENCI" JAK JA DADZĄ WAM SPOKÓJ...

ocenił(a) film na 9

Mnie ten film zaczarowal i oceniajac go, nie patrzylem na inne, bo szczerze gowno mnie one obchodza w tym momencie, tak samo jak zdanie ludzi takich jak ty. Ja przynajmniej mialem swietna zabawe przez 2,5 godziny, a radosc z obejrzeniu tego filmu mam do teraz. Magia caly czas dziala ^^

ocenił(a) film na 10

No cóż ranking nie kłamie
wiekszości film sie podoba mi zresztą też
cudowny obraz do którego każdy by chciał się dostać

kratonin1

Orientuje sie ktos czy jest jakas roznica pomiedzy filmem 3d ogladanym w IMAXie, a w innych sieciowkach typu Silverscreen, Multikino czy Helios?

ocenił(a) film na 9
maland

Pewnie, że jest różnica między zwykłym kinem, a IMAX.
Po pierwsze większy ekran w IMAXIe, który jest potrzebny bo okulary 3d zmniejszają niejako obraz.
Lepsza jakość obrazu - taśma puszczana w IMAXIe jest bodajże niemal 3x większa niż w zwykłych kinach co pozwala na większą szczegółowość.
Dźwięk - miałem wrażenie, że jest czystszy, nie było pierdzenia nawet w najgłośniejszych momentach.

ocenił(a) film na 10

Tak Avatar jest od nich lepszy;] mi się wszyskie filmy które wymieniłeś podobały ale nie wyszedłem odmieniony z sali kinowej po obejrzeniu ich...a avatar sprawił że coś we mnie pękło.

A film w pełni zasługuje na 1 miejsce!.

ocenił(a) film na 8

Ta, ten film jest lepszy od tych wszystkich filmow, szczegolnie od lieona,
forrest gump czy władcy pierscieni.

ocenił(a) film na 9

spoko, jeszcze spadnie. juz spada. bo tacy jak ty zrobia akcje "dajemy 1" jak z donnie darko. rankingi nie sa po to, zeby sie komus podobaly. sa badaniem opinii publicznej.

u mnie sala tez pelna i tez cicho jak nigdy(;

ocenił(a) film na 9

Z przerażeniem obserwowałem wnoszone wiadra coli i tacki z nachos przed seansem, ale prawdziwym szokiem było to, że po niemal 3 godzinach seansu ludzie wychodzili z kina trzymając te tacki i wiadra w nienaruszonym stanie. Dawno nie widziałem czegoś takiego, albo raczej nigdy... Widzowie przez 3 godziny nie zdążyli zjeść i wypić tego, co naznosili... Inna sprawa to pełna sala kinowa, wypełnione korytarze przed seansami i -wreszcie- opóźnienia w projekcjach sięgające 30 minut

ocenił(a) film na 10
RoG77

Szczecin-28.12 (17:30) rząd 7 miejsca 12 miałem, obok mnie siedziała para miejsca 10,11 jezuu co to było, 10minut po rozpocząciu seansu kobieta, ale po zachowaniu śmiem twierdzić, że dziecko odebrała telefon:/, potem jadła nachosy czy co to tam dają i zachywcała się sosem. Potem oczywiście komentowanie filmu, złapie się, a on nie ma maski, ale pięknie. Później sobie rozmawiała z chłopakiem, dzizas pierwszy raz taką wioske widziałem na filmie, mega egoiści.
Już nigdy nie pójdę na film, w pierwszych dniach jego wyświetlania, bo wszystko zajęte i w razie spotkania takich osóbników, nie można się przesiąść.

Przed samym seansem po reklamach powinna być wyświetlana informacja z prośbą o wyłaczenie telefonów i nie przeszkadzanie innym którzy zapłacili za bilet.

ocenił(a) film na 10
Tysma

Zapomniałem napisać, że chodzi o Helios Szczecin, Avatar 3d.

ocenił(a) film na 9
RoG77

Ja dodam, że film obejrzałem w poznańskim Kinepolis Cinema City, sala 2, rząd 16 miejsce 14 i wokół mnie absolutne skupienie

ocenił(a) film na 9
RoG77

niedziela, 27.12 godz. teoretycznie 20.30

ocenił(a) film na 9
RoG77

niedziela -27.12.2009, godzina teoretycznie 20.30

ocenił(a) film na 8

U mnie też cisza, jak makiem zasiał. Były przede mną jakieś dzieciory, ale jakieś skupione i ciche sie okazały ^^. A za mną siedzieli jacyś kolesie, 4 chyba, głupie komentarze od czasu do czasu rzucili. Całe szczęście, że rzadko. Najciekawsze było kiedy akcja się rozwijała gdzieś pomiędzy pierwszą a drugą godziną, aż nagle ekran zgasł na chwilę (przerywnik reżyserski :D), a jeden z kolesi mówi: No i koniec filmu, idziemy do domu. ^^

użytkownik usunięty
crazyIchicken

buahahahaha... widzę że fani avatara wystawili 1000 ocen 1/10 ojcu żeby
avatar wskoczył na 1 miejsce!!! a tu ZASKOCZENIE już był w ogródku już
witał się z gąską... a tu 6 miejsce... na szczęście wygraliśmy i avatar
będzie leciał już tylko w dół...

ocenił(a) film na 9

"na szczęście wygraliśmy i avatar
będzie leciał już tylko w dół..."
O matko :( Ty to serio? O wojnę Ci chodzi? Żeby Avatar na złość nie wszedł na pierwsze miejsce? Strach się bać. Przemyśl to. Tak samo jak i Ci którzy faktycznie na siłę pchali go na 1 miejsce. Przez takie osoby filmweb robi się wysypiskiem śmieci.

ocenił(a) film na 8

u mnie podobnie. Helios Opole, 20:45, sala zapełniona do ostatniego miejsca - cisza przez cały seans..

użytkownik usunięty

Byłem już 2 razy , 3 raz pewnie będę szedł z siostrąi szwagrem. Za każdym razem kompletna cisza na sali! Zero chrupania, siorbania, gadania. W najspokojniejszych momentach filmu, gdzie prawie nie było dzwięku, po prostu cisza... Nie spodziewałem się czegoś takiego.

ocenił(a) film na 10

Warszawa - Imax; także cisza. Siostra kupiła sobie duże nachos i może z 15 tych chipsów zjadła. Po raz pierwszy z czymś takim się spotkałam.

ocenił(a) film na 7
yelena

Warszawa - CH Targówek - siedziała pomiędzy, dwoma osobami "JEDZĄCYMI" coś - dobrze, że reklamy leciały długo to połowę zjedli! Wrrr...
Ja jak chodzę do kina to z przeświadczeniem,iż ludzie raczej przychodzą na tam film, a nie najeść się lub pogadać, a jeżeli film jest do niczego totalnie to wychodzę ... ale to moje zdanie.
Film - przereklamowany i na pewno nie stanie w ramy z klasykami kina.

ocenił(a) film na 10

Byłem 28 na 22:30 w kinie. Sala cała pełna. Podczas projekcji nikt się nie odezwał ani razu...
Byłem w imax'ie w sadybie. Przed projekcją byli tam tylko ludzie, którzy szli na avatara :P