7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823897
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Witam!

Ten temat jest zaadresowany do osób które chciałyby powrócić do starej wersji Filmwebu
więc osoby chętne proszę o złożenie swojej deklaracji która zostanie wysłana w linku razem
z listem do redakcji

Ja od razu oddam swój głos wyrażający chęć powrotu do starej wersji

Pozdrawiam.

Gotrek09

Moim skromnym zdaniem nowa wersja FilmWebu jest po prostu gówniana.
Wolałem starą.

ocenił(a) film na 8
Eighen

Jak pierwszy raz zobaczyłam nową wersję nie zauważyłam napisu filmweb i pomyślałam że jest to inna strona :) Rzeczywiście, trudno jest się połapać na początku, ale wypowiedzi na forum są bardziej czytelne i przejrzyste.

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Witam!
Ja tez wolałam starą wersję.
W tej nowej- to wprawdzie wypowiedzi są niby bardziej czytelne.
Ale- właśnie- nie zawsze opcja "odpowiedz" mi się włącza. A jak wchodze na główną stronę Filmwebu to potem nie chce się otworzyć strona z filmem. ( tzn wpisuję w okienku "szukaj"- hasło Avatar, klikam: szukaj i..... No właśnie i nic, kompletnie nic się nie dzieje!
W starym filmwebie nie było takich problemów.

ocenił(a) film na 9
Gotrek09

Jak dla mnie z wyglądu może być - ale z tym ładowaniem stron to istna tragedia[ choć już nie zawsze.].Ale tak jak mówi Iwonka są pewne denerwujące błędy.Ciekawe ile jeszcze czasu to zajmie żeby płynność i jakość nowego filmweba równała się płynności i jakości starego.

ThuNd3R

Również wolę starą stronę Filmwebu.

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Generalnie jest tak, że nie kwestia jakości strony tylko przyzwyczajenie do starej wersji jest źródłem frustracji co poniektórych osób. Wiadomo, teraz na nowo trzeba nauczyć się nawigować po witrynie, ale ja wychodzę z założenia, że zmiany są potrzebne, a że nie zdążyłem zbyt mocno przywyknąć do poprzedniego filmweb'a, to mnie ten styl nie przeszkadza (a nawet powiem że ma sporo plusów).

NommaD79

Popieram, niech przynajmniej dadzą możliwość wyboru, tak by było najlepiej