Fanatycy Avatara z USA chcą już w 2010 roku założyć pierwsze plemię Na'Vi.
Nie będzie to fanklub, ale prawdziwe plemię. W końcu każdy naród musi mieć
gdzieś swój początek. Na początku nie będzie łamać prawa Florydy. Język
Na'Vi będzie językiem narodowym.
"The goal of the tribe is to form a new ethnicity that anyone can be a part
of, irrespective of politics, corruption and other issues. It is not a role
playing group."
http://tinyurl.com/yho6gt9
w sumie jak się dobrze zastanowić to będą tak chodzić do 2012-go....
chrzanić to!
sign me in too:)
Puszka Pandory ?? Sama nazwa podkreśla że amerykanie walczyli ze złem . Z nieszczęsciami i chcieli uratować ludzkośc a przy okazji pozyskać cenny surowiec
JAAAASNE OCZYWIŚCIE, żeby potem go sprzedać, i zarabiać kolejne pieniądze, i żeby ci najbogatsi uciekli z ginącej planety i na następnej zrobili to samo.
POGRATULOWAĆ.
nie ze złem tylko pandora jest pełna niebezpieczęństw,dzikich niezwykłych zwierząt
Jeśli laski będą ''ubierać'' się tak jak Neytiri to się zapisuję jak najbardziej.
P.S. Czy tam też wybiera się partnera na całe życie? Będę musiał się głęboko zastanowić który z kwiatów będzie najpiękniejszy.
Akurat przypuszczam, że w tej uroczej komunie, jak to często w komunach bywało, partnerzy będą wspólni. Jak mówi jurek owsiak, ojjjjj się będzie działo :)
Chyba se żartujesz nawet cię tam nie wpuszczę, nigdy nie będziesz jednym z nas, nie masz nawet odrobiny szacunku i to już pokazałeś rozmawiając ze mną xD
PS: Wieprzu, zachciało się cipki, sukinsynie, ale tam będziesz musiał kochać nature, a nie pukać panienki HA HA
Ja się popisałem brakiem szacunku? Ja w tamtym temacie napisałem: ''Jakie to przekonania jeśli można spytać? :) ''
A Ty nazwałeś mnie tam idiotą i baranem. Zastanów się co piszesz.
Za dużo ten człowiek robi biurokracji. 5-stronicowy formularz do wypełnienia i "dowód osobisty" - chyba nie na tym polegał styl życia Na'vi