Czyli zaczynamy od zera i konczymy na zerze;)
tak przyjebany jak twój film na avatarze twoim?Bo powiedz jaka jest przewaga transformers nad Avatarem?W najnowszym filmie Camerona może nie ma zbyt powalających dialogów ale to co widzimy w twoich ukochanych Transformersach to jest jedno wielkie szambo.
Lol jaki debil to ze mam taki avatar to nie znaczy ze lubie ten film. Zdechnij wieśniaku
"Lol jaki debil to ze mam taki avatar to nie znaczy ze lubie ten film. Zdechnij wieśniaku"
To po kiego chuja se wstawiłeś tego robota:D:D
A wieśniacy to jacys gorsi ludzie?
Avatar nie dostał najważniejszej statuetki za najlepszy film(tu porażka,zimny kubeł wody dla pana Camerona)ale za efekty specjalne zgarnął.Osiagnął równiez sukces komercyjny(duzo kaski dla jego twórców)A pirania to b-klasowiec o którym mozna zapomnieć.
Czyżby to piąte już konto pojebanego szambonurka i stałego bywalca osiedlowych kontenerów, jakim jest pmp2811 AKA FootBallFighter AKA walicawatara AKA Gepm3?
porównanie to jak najbardziej ma sens ponieważ Cameron zaczął od zera a Avatar to tez takie zero(dla mnie oczywiscie)
Skoro nie ma sie pomysłu na dobra fabułe a potrafi sie ubrać badziewny scenariusz w kostium efektów specjalnych to żadna sztuka...
Może juz wkrótce ujrzymy M JAK MIŁOŚĆ 3D;)