7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823766
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Czyli zaczynamy od zera i konczymy na zerze;)

ocenił(a) film na 7
saymon2345

Bez sensu o co ci chodziło wtejwypowiedzi?

ocenił(a) film na 8
aronn

O to ze jestes przyjebany.
Poza tym zgadzam sie z zalozycielem tematu:D

ocenił(a) film na 7
Shinichi

tak przyjebany jak twój film na avatarze twoim?Bo powiedz jaka jest przewaga transformers nad Avatarem?W najnowszym filmie Camerona może nie ma zbyt powalających dialogów ale to co widzimy w twoich ukochanych Transformersach to jest jedno wielkie szambo.

ocenił(a) film na 8
aronn

Lol jaki debil to ze mam taki avatar to nie znaczy ze lubie ten film. Zdechnij wieśniaku

ocenił(a) film na 7
Shinichi

"Lol jaki debil to ze mam taki avatar to nie znaczy ze lubie ten film. Zdechnij wieśniaku"

To po kiego chuja se wstawiłeś tego robota:D:D

A wieśniacy to jacys gorsi ludzie?

ocenił(a) film na 6
aronn

chyba coś mało kumaty jesteś skoro nie zrozumiałeś;)

ocenił(a) film na 7
saymon2345

Avatar nie dostał najważniejszej statuetki za najlepszy film(tu porażka,zimny kubeł wody dla pana Camerona)ale za efekty specjalne zgarnął.Osiagnął równiez sukces komercyjny(duzo kaski dla jego twórców)A pirania to b-klasowiec o którym mozna zapomnieć.

ocenił(a) film na 7
aronn

To tak jakbys porównywał opla corsę do insigni...

ocenił(a) film na 4
saymon2345

porównanie przemistrz :) faktycznie historia zatoczyła koło ...

użytkownik usunięty
saymon2345

Czyżby to piąte już konto pojebanego szambonurka i stałego bywalca osiedlowych kontenerów, jakim jest pmp2811 AKA FootBallFighter AKA walicawatara AKA Gepm3?

ocenił(a) film na 6
saymon2345

porównanie to jak najbardziej ma sens ponieważ Cameron zaczął od zera a Avatar to tez takie zero(dla mnie oczywiscie)
Skoro nie ma sie pomysłu na dobra fabułe a potrafi sie ubrać badziewny scenariusz w kostium efektów specjalnych to żadna sztuka...
Może juz wkrótce ujrzymy M JAK MIŁOŚĆ 3D;)