7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822067
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

na planecie gdzie ludzie przylecieli w robotach z drugiej części Obcego i zaczęli wojnę, która
zakończyła się happy endem.

napruto

Hahahahahaha. Nagłówek mistrzowski.

ocenił(a) film na 7
neo_angin

Dziękuję.

ocenił(a) film na 10
napruto

Wilkom na zdrowie to nie wyszło...

NommaD79

http://www.filmweb.pl/film/Avatar+2-2014-558178/discussion/Pewnie+b%C4%99dzie+o+ Navim+Forre%C5%9Bcie+Gumpie%2C+kt%C3%B3ry+%C5%82apa%C5%82+androidy+i+pewnego+raz u,1748427

napruto

Mógłbyś w sumie napisać całe opowiadanie o tym.

ocenił(a) film na 7
neo_angin

Napiszę scenariusz do 2 i 3.

napruto

Cameron napisał na chusteczce w kawiarni. Treść: Więcej 3D + mniej fabuły = Większa kasa

ocenił(a) film na 6
napruto

W rzeczy samej :) chylę czoło przed tak rzeczowym i trafnym minimalizmem.

Może w 2 będą predatorsi albo 102-nogie stonogii ;] W końcu Cameron ma już całe uniwersum avatara w głowie!

Signifer_Gemini

Przecież on tego nie wymyślił, ten tekst był już tutaj dawno i jego różne odmiany również.

użytkownik usunięty
napruto

Tańczący z wilkami jest słabszy od Avatara

ocenił(a) film na 8

Ale Incepcja nie jest lepsza od Matrixa, ty matole

użytkownik usunięty
Andrewx51

oba filmy są genialne, szczurze

ocenił(a) film na 8

Powiedziałeś że Incepcja jest lepsza, hipokryto. Poza tym najlepszy to ty jesteś jak podkreślasz jak ważna jest oryginalność, a sam wszystko kopiujesz od innych użytkowników tego portalu

użytkownik usunięty
Andrewx51

Incepcja jest minimalnie lepsza od Matrixa ale co nie zmienia faktu ze oba filmy są genialne, poza ty jestem100 oryginalny i od nikogo nie kopiuje awatarów

ocenił(a) film na 8

Heheh, postawiony pod ścianą się przyznajesz. Bardzo sie wtedy zdenerwowałeś jak udowodniłem że kopiujesz avatary i nazwy blogów od innych?

użytkownik usunięty
Andrewx51

Heheh z tym awatarem to był zbieg okoliczność, natomiast nazwy blogów są oryginalne

ocenił(a) film na 8

Z tymi avatarami to nie był zbieg okoliczności, bo każdy był skopiowany od innego użytkownika z którym wcześniej konwersowałeś, co za beszczelność. Nazwy blogów podobnie jak i avatary, kopiowane

użytkownik usunięty
Andrewx51

taa a w tej bajce były smoki i latające świnie

ocenił(a) film na 8

Hahahaha, dam ci już spokuj z avatarami bo i tak każdy wie że je kopiujesz. Tak z ciekawości, ile nazw blogów skopiowałeś od Krzycha?

użytkownik usunięty
Andrewx51

bo nikt nie ma takiego awatara jak.... a co do nazwy bloga to Krzych skopiował ode mnie, możesz się nawet go o to zapytać

ocenił(a) film na 8

I co, mam teraz szukać tych użytkowników którym ukradłeś avatary? Nie mam czasu, już raz to udowodniłem na jednym forum. Z blogiem to chybaś oszalał, widziałem kto był pierwszy

użytkownik usunięty
Andrewx51

ja byłem pierwszy na 100%

ocenił(a) film na 8

Oszalałeś. Nie kłam bo i tak każdy widział kto był pierwszy

użytkownik usunięty
Andrewx51

jeżeli nawet nie byłem pierwszy w co bardzo wątpię, to mógł to być kolejny zbieg okoliczności, bo ja od nikogo nic nie zrzynam

ocenił(a) film na 8

No to dziwne te parenaście zbiegów okoliczności :D

użytkownik usunięty
Andrewx51

dziwne ale za to jak najbardziej prawdopodobne

ocenił(a) film na 8

Jeszcze bardziej bo z tymi wszystkimi osobami wcześniej prowadziłeś dyskusje :D

ocenił(a) film na 6
Andrewx51

Wy jacyś pokłóceni kochankowie jesteście?

ocenił(a) film na 8
Signifer_Gemini

Patrz manypakiao7, masz potencjalnego partnera :D

ocenił(a) film na 8

Tak ziomuś, a Krzych już wszystko wie

ocenił(a) film na 10
napruto

A może avatar i obcy to te same uniwersum? W końcu Elen jest, roboty są i takie fajne potworki które minimalnie obcego przypominają