na planecie gdzie ludzie przylecieli w robotach z drugiej części Obcego i zaczęli wojnę, która
zakończyła się happy endem.
http://www.filmweb.pl/film/Avatar+2-2014-558178/discussion/Pewnie+b%C4%99dzie+o+ Navim+Forre%C5%9Bcie+Gumpie%2C+kt%C3%B3ry+%C5%82apa%C5%82+androidy+i+pewnego+raz u,1748427
W rzeczy samej :) chylę czoło przed tak rzeczowym i trafnym minimalizmem.
Może w 2 będą predatorsi albo 102-nogie stonogii ;] W końcu Cameron ma już całe uniwersum avatara w głowie!
Powiedziałeś że Incepcja jest lepsza, hipokryto. Poza tym najlepszy to ty jesteś jak podkreślasz jak ważna jest oryginalność, a sam wszystko kopiujesz od innych użytkowników tego portalu
Incepcja jest minimalnie lepsza od Matrixa ale co nie zmienia faktu ze oba filmy są genialne, poza ty jestem100 oryginalny i od nikogo nie kopiuje awatarów
Heheh, postawiony pod ścianą się przyznajesz. Bardzo sie wtedy zdenerwowałeś jak udowodniłem że kopiujesz avatary i nazwy blogów od innych?
Heheh z tym awatarem to był zbieg okoliczność, natomiast nazwy blogów są oryginalne
Z tymi avatarami to nie był zbieg okoliczności, bo każdy był skopiowany od innego użytkownika z którym wcześniej konwersowałeś, co za beszczelność. Nazwy blogów podobnie jak i avatary, kopiowane
Hahahaha, dam ci już spokuj z avatarami bo i tak każdy wie że je kopiujesz. Tak z ciekawości, ile nazw blogów skopiowałeś od Krzycha?
bo nikt nie ma takiego awatara jak.... a co do nazwy bloga to Krzych skopiował ode mnie, możesz się nawet go o to zapytać
I co, mam teraz szukać tych użytkowników którym ukradłeś avatary? Nie mam czasu, już raz to udowodniłem na jednym forum. Z blogiem to chybaś oszalał, widziałem kto był pierwszy
jeżeli nawet nie byłem pierwszy w co bardzo wątpię, to mógł to być kolejny zbieg okoliczności, bo ja od nikogo nic nie zrzynam