Super film.!
Nie do końca kapuje końcówkę
Co się stało z Jakiem Sully ?
Mam nadzieję, że to nie prowokacja :/ Czego tu można nie rozumieć?
Jego dusza została na stałe przeniesiona do ciała avatara i tyle...
Chyba, że oglądała wersję z internetu, gdzie podobno jest inne
zakończenie... ;) Po prostu film się szybciej kończy i dlatego nie wiadomo
co z Jake'em. Ale mam nadzieję, że jednak autorka tego tematu była w
kinie... :P
oczywiście, że byłam :)
tylko wyszłam pod końec z moją młodszą kuzynką do toalety i dlatego nie widziałam końcówki ;|
[SPOILERY!]
byłem dwa razy, raz w Cinema 3D drugi raz IMAX 3D - w obydwu przypadkach Jake budzi się w ciele swojego Avatara otwierając oczy.
Czy ktoś był w kinie na seansie gdzie Jake nie otworzył oczu? Jaki to był seans? 2d czy 3d?
jak to, co się stało?
został frajerem sprzedającym własną rasę na rzecz niebieskich ufoludków :D
działał w słusznej sprawie xD
tak apropos xD gdzie mogę znależć ten film na necie
chciałabym go jeszcze raz zobaczyć?
no wiesz tak nieładnie się odzywać, mogłeś to powiedzieć trochę mniej brutalnie, ale w końcu to jest Polska, jedne drugiego by zagryzł.
Na przyszłość radzę trochę więcej kultury. Poza tym w naszym kraju dopuszczalne jest pobranie filmu, obejrzenie i w ciągu 24h usunięcie z kompa.
kolego! W kinie byłem 2 razy i wydałem 41 zł na bilety, aha no i jeszcze dojazd do łodzi. To chyba wystarczająco żeby obejrzeć coś co mi mogło umknąć podczas seansu.
towarzysz Drimek ocenił Avatara dość obiektywnie (mam nadzieję)
mimo to oburzył się na myśl że ktoś chce powtórzyć sobie szczegóły dotyczące fabuły
jeśli kogoś uraziłem - wybaczcie, ale na pierwszym seansie parę rzeczy z napisów mi umknęło, a na drugim przyrzekłem sobie nie czytać napisów (tylko podziwiać obraz).
Czytając napisy wiele się traci. Nie czytając też się traci :P
=== ta informacja jest tajna ====
nie, ja tak na serio - radziłbym się wstrzymać, aż wyjdzie lepsza wersja.
Czasem Strony podają linki do filmu spakowanego do archiwum, podzielonego na części. Zwykle od 4, 7 czasem do 14 takich części, i około 100 MB każda (czasem 200 MB).
Pliki umieszczane są na serwisach hostingowych, ale żeby dostać się do odnośników to trzeba się chyba zarejestrować na stronke gdzie podają :/
Tyle że nar azie jakość słaba :/