7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822258
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Pytanie do fanow Avatara: tak z ciekawosci, ile macie lat? Ogladaliscie Pocahontas czy wtedy jeszcze Was nie bylo?

ocenił(a) film na 7
lolobarolo

Ja mam 13 ale Pocahontas nie oglądałem bo jeszcze jestem za mały.

lolobarolo

Witam !
A ja mam tyle co w nicku- 40 . A Pocahontas nie oglądałam- :)

ocenił(a) film na 10
lolobarolo

http://static.fjcdn.com/pictures/What_7b671f_2211130.jpg

ocenił(a) film na 10
lolobarolo

A dlaczego pytasz/prowokujesz?

ocenił(a) film na 1
NommaD79

Z czystej ciekawosci sie pytam. Gdzie ty tu widzisz prowokacje? Ogladaj wiecej TV Trwam i czytaj wiecej Gazety Polskiej...

ocenił(a) film na 7
lolobarolo

Czytam i czytam twoje wypociny i stwierdzam, że bardzo kiepski z ciebie troll. Ani nie jesteś śmieszny, ani ironiczny. Twoje wypowiedzi są żałosne i jedyną rzeczą do której prowokują, jest zaduma nad jednym pytaniem. Czemu rodzice pozwalają swoim dzieciom do późna siedzieć przed komputerem?!

Teraz czekam na twoją złamaną riposte.

ocenił(a) film na 1
vodka85

Skad w tobie tyle agresji wobec mnie? Uwazaj zebys spbie nie zaplul klawiatury, a najlepiej kup sobie sliniak. Regularnie czytasz moje wypowiedzi, czyzbys mial jakas obsesje? Po twoim nicki domyslam sie, ze za kolnierz to ty nie wylewasz - wiesz, ze alkohol w nadmiernych ilosciach szkodzi na glowe?

ocenił(a) film na 7
lolobarolo

Jaka agresja z mojej strony wobec ciebie? Gdy bym chciał cię zaatakować, to napisał bym pare niecenzuralnych słów określających głupotę i przewidywalność twoich wypowiedzi. Następnie nazwał bym cię typowym gimbusem który myśli, że jest trollem. Albo jeszcze gorzej, mógłbym określić cię mianem idioty , który myśli, że na wszystkim zna się najlepiej i jego przemyślenia, to niepodważalny fakt. Ale jednak cię nie zaatakowałem i nie mam zamiaru tego robić. FilmWeb jest dla wszystkich i każdy ma prawo do wyrażania własnych opini.

ocenił(a) film na 1
vodka85

O co ci czlowieku chodzi? Uspokoj sie... Wez sie napij rumianku czy cos, moze ci sie poprawi. Albo masz jakies problemy z samym soba i znalazles ich ujscie tutaj albo jestes trollem, ktory sili sie na nie-bycie trollem - w kazdym razie widac ze repertuar trolli znasz swietnie.

ocenił(a) film na 7
lolobarolo

O nic mi nie chodzi. To tobie o coś chodzi. Robisz marne prowokacje, obrażasz innych użytkowników, oskarżasz mnie o obsesje, bo przejrzałem wypowiedzi w twoim profilu. Zakładasz pseudoteologiczny temat w filmie który z religią nie ma nic wspólnego. Następnie robisz z siebie ofiare i mówisz, że ktoś cię atakuje. Popadasz w paranoje musisz coś z tym zrobić, bo zrobisz sobie jeszcze krzywdę. Idź do lekarza, przepisze ci odpowiednie środki albo skieruje cię na leczenie do odpowiedniej placówki.

ocenił(a) film na 7
vodka85

Albo jesteś gimbusem, który stara się być trollem.

ocenił(a) film na 1
vodka85

Jestes agresywny, napastliwy i poprostu chamski (na dodatek malo finezyjny, odzywki w stylu "idz do lekarza" sa tak oklepane i nudne...). Pochwaliles sie tez, ze repertuar trollingu znasz bardzo dobrze - mniemam ze z bogatego doswiadczenia.

A co do moich wypowiedzi... Abstrahujac od tego, ze Twoje niezdrowe zainteresowanie moja osoba jest bardzo podejrzane, ja nikogo nie obrazam jesli sam nie jestem obrazany, zas moj - jak to ujales - "pseudoteologiczny" temat, a wlasciwie problem w nim poruszony, ma mocne merytoryczne fundamenty i trzeba byc ignorantem by tego nie dostrzec.

To oczywiste, ze jestes trollem, na dodatek nudnym, ktory szuka okazji do sprowokowania pyskowki. Przejeliscie WP i Onet, teraz szturmujecie Filmweb :(

ocenił(a) film na 7
lolobarolo

Vodka85 vs lolobarolo 1:0

ocenił(a) film na 9
Wojnarukf

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

ocenił(a) film na 10
lolobarolo

Jest takie powiedzenie "ciekawość pierwszym stopniem do piekła". Widać po twoim zachowaniu, że chyba cię tam strasznie ciągnie...

Telewizja oraz prasa to potok łgarstwa, więc nie skorzystam.

ocenił(a) film na 1
NommaD79

Rzucasz wyswiechtanym powiedzonkoem bez zadnego sensu i odniesienia do tematu... I co niby w moim zachowaniu pokazuje, ze ciagnie mnie do piekla? Bredzisz by bredzic :)

A co do mediow, warto opanowac sztuke czytania miedzy wierszami!

ocenił(a) film na 10
lolobarolo

Warto nauczyć się, co to jest sarkazm, to tak na początek. A co do samej ciekawości, to akurat twój przypadek idealnie pasuje do tego powiedzenia.

ocenił(a) film na 1
NommaD79

To, ze Tobie wydaje sie, ze cos jest satyra, nie znaczy, ze Twoje widzi-mi-sie nabierze mocy sprawczej. Twoje zabiegi sa tak marne, ze mozesz isc terminowac do Karola Strasburgera. A sensu samego powiedzenia wyraznie nie rozumiesz... Gdzies cos jednym uchem taki uslyszal a pozniej udaje yntelygenta...

ocenił(a) film na 10
lolobarolo

Teraz wziąłeś się za autoprezentację, ale akurat to tylko stwierdzanie oczywistości.

ocenił(a) film na 1
NommaD79

Autoprezentacje? Widze, ze czytanie ze zrozumieniem, nawet prostych tresci, tez sprawia ci problemy

ocenił(a) film na 10
lolobarolo

W odniesieniu do zawartości twojego posta: "To, ze Tobie wydaje sie, ze cos jest satyra, nie znaczy, ze Twoje widzi-mi-sie nabierze mocy sprawczej." Sam strzeliłeś sobie w kolano... a pisanie takich rzeczy w kontekście twojej prowokacyjnej postawy jest bronią obosieczną - ergo, przestań stroić głupa, inteligentna prowokacja i trolling to trudna sztuka, której raczej nie opanujesz.

ocenił(a) film na 1
NommaD79

Tak, trolling to trudna SZTUKA. Ty jestes jednym. Tych trolli, co to tylko w prymitywny sposob staraja sie sprowokowac niska pyskowke, ale nawet to ci nie wychodzi... Koncz juz i oszczedz sobie wstydu...

ocenił(a) film na 10
lolobarolo

A teraz mamy tutaj przykład projekcji... niestety nadal jest to banalne, a liczyłem na coś bardziej finezyjnego.

ocenił(a) film na 1
NommaD79

Jakos sie nie martwie, ze zawiodlem twoje oczekiwania, bo nawet nie mam takich ambicji, by. Mierzyc sie z toba w "finezji" kiepskiego trollingu

ocenił(a) film na 10
lolobarolo

Czymże jest sumienie...

ocenił(a) film na 9
lolobarolo

Ale Wy wszyscy macie ambicje, zostać mistrzem trolli! Brawo, gratuluje, wyniki podam jutro.

ocenił(a) film na 5
lolobarolo

Tak, lepiej oglądać tvn i czytać wyborczą, idź się powieś lemingu. Z każdym dniem utwierdzam się w przekonaniu że żyje w społeczeństwie idiotów.

ocenił(a) film na 1
bzykus100

Wiec od GW i TVN(ok, propaganda, ale jednak mniej siermiezna) wolisz TV Trwam i Gazete Polska. Wnioskuje wiec, ze jestes katolikiem. A wiesz, ze samobojstwo to grzech ciezki? Namawiajac mnie do takiego czyny sam popelniasz okropny grzech. Idz do spowiedzi, hipokryto!

Co do Twojego problemu z tym, ze kazdego dnia utwierdzasz sie w przekonaniu, ze zyjesz w spoleczenstwie idiotow... Mam dla Ciebie dobra rade: przestan patrzec w lustro, swoje odbicie w szybach witryn sklepowych itp. :)

ocenił(a) film na 5
lolobarolo

Bez komentarza

ocenił(a) film na 1
bzykus100

Jakby Twoj komentarz kogos obchodzil...

ocenił(a) film na 5
lolobarolo

Jak by Twoje zdanie kogoś obchodziło...

ocenił(a) film na 1
bzykus100

Co za inwencja... A podobno to lemongi nie potrafia myslec samodzielnie. Ty napewno nie potrafisz, czymkolwiek jestes.

ocenił(a) film na 5
lolobarolo

Za to Ty teraz dotarłeś do granic możliwości swojego intelektu wymyślając ten żałosny tekst

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
lolobarolo

Mi Ciebie też żal. Płakać się chce że tacy jak Ty żyją.

ocenił(a) film na 1
bzykus100

To sie poplacz

ocenił(a) film na 5
lolobarolo

Wole się śmiać

ocenił(a) film na 1
bzykus100

Smiej sie, smiej. Tylko tyle ci pozostalo, smiac sie nad wlasna glupota

ocenił(a) film na 9
lolobarolo

UPOMNIENIE! Próbujesz ciągle kogoś obrazić, ale Twoje komentarze są niskich lotów, postaraj się bardziej. Pamiętaj, obserwuję. Jeszcze trochę i wypadniesz z gry, postaraj się, aby Twoje komentarze były bardziej natarczywe, pseudo inteligentne oraz ukazujące Twoją elokwencje, inaczej zapomnij o dobrym trollowaniu.

ocenił(a) film na 1
paulinka2213

Ja kogos obrazam? To na mnie co chwile naskakuja zaslepione nienawiscia fanboye Avatara i podszywajace sie pod fanboyow trolle... Z reszta zapewne zaliczasz sie do ktorejs z tych grupek. I nie mam zamiaru brac udzialu w tym Waszym zalosnym konkursie na najlepszego trolla, nie mam takich ambicji, trollewno :)

ocenił(a) film na 9
lolobarolo

Drogi lolobarolo, nie jestem fanką "historii" w Avatarze, jestem fanką wykonania tego filmu, jego jakości, tego jak si go ogląda, zwłaszcza w kinie w 3D. Rzucasz tutaj jakieś dziwne aluzje i dziwisz się, że na Ciebie naskoczyli? Bawisz się w trolla, jak nie to przestań z tymi komentarzami, to i pod Twoim adresem się one skończą.

ocenił(a) film na 10
lolobarolo

ja mam 28 i Pocachontas widziałem ale na płycie na dvd

ocenił(a) film na 8
lolobarolo

Lat mam 17, a Pocahontas oglądałam.

ocenił(a) film na 1
MisatoChan

If fabula obu nie wydaje Ci sie blizniaczo podobna?

ocenił(a) film na 9
lolobarolo

Tak, historia jest podobna, kurde ale nie o to w tym filmie chodzi, sposób kręcenia i efekty specjalne są po prostu kosmiczne, jeszcze takiego filmu nie było. Jeżeli uważasz, że efekty nie są genialne to człowieku jesteś ślepy, albo oglądałeś Hiszpańską kinówkę tydzień po premierze z lektorem ivona....

ocenił(a) film na 8
lolobarolo

''If''? Jesteśmy w Polsce.
Nie wydaje mi się.

ocenił(a) film na 1
MisatoChan

"I", zwykla literowka, tak trudno sie domyslic? Co Twoim zdaniem mialoby tam robic angielskie "if"...

ocenił(a) film na 8
lolobarolo

Co robić? Stać.

lolobarolo

Pewnie Pocahontas z 1953 też oglądałeś.

ocenił(a) film na 1
TheAmazingPudding

Nie. A warto? :)