Mam pytanie czy Gra Avatar jest warta uwagi?
Film oglądałem...Był nawet przyjemny, ale nic więcej, dużo efektów, mało akcji...
Gra to typowa filmowka,czyli nic specjalnego.Dosc nudna ze wzgledu na powtarzające sie misje,ale ogolnie jest przyjemna.Wybieramy miedzy rda i Navi.Na duzy plus grafika,jest bardzo ladna(gram na najwyzszych ustawieniach) i fajny,wciagający muliplayer.
Ojjjjj nie. Znam się akurat na grach i mogę Cię zapewnić że to przeciętna strzelanka. Typowy przedstawiciel marnych gier na podstawie filmów. Jeśli jednak chciałbyś grę w podobnych klimatach a znacznie lepszą to radzę poczekać na Lost Planet 2 (x360, ps3, PC) która ma się ukazać "dalej w 2010" :)
Oj nie zgodzę grafika jest świetna, niesamowicie szczegółowa wszystko jest dopracowane i pod tym względem gra oszałamia no ale nie stety tylko pod tym.Jak komuś spodobał się film i nie będzie wymagał od gry zbyt wiele to polecam
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi...Chyba jednak poczekam aż cena spadnie i nawet jeśli będzie gierka słaba to nie będzie żal tych 30 złotych tak jak np 90zł...Pozdrawiam
świetna? Em... Crysis, Gears of War, Stalker, Borderlands i wiele innych. Te gry mają szczegółową grafikę. Grafika w Avatarze (grze) jest przeciętna. Nie mówię, że razi jakoś po oczach ale odstaje jednak od topowych produkcji. Tak czy inaczej radzę poczekać aż cena spadnie a gra ukaże się w jakiejś taniej serii.