7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823178
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Pytanie...

ocenił(a) film na 6

Mam pytanie czy Gra Avatar jest warta uwagi?
Film oglądałem...Był nawet przyjemny, ale nic więcej, dużo efektów, mało akcji...

ocenił(a) film na 7
Fruit_fack

Gra to typowa filmowka,czyli nic specjalnego.Dosc nudna ze wzgledu na powtarzające sie misje,ale ogolnie jest przyjemna.Wybieramy miedzy rda i Navi.Na duzy plus grafika,jest bardzo ladna(gram na najwyzszych ustawieniach) i fajny,wciagający muliplayer.

użytkownik usunięty
Fruit_fack

Ojjjjj nie. Znam się akurat na grach i mogę Cię zapewnić że to przeciętna strzelanka. Typowy przedstawiciel marnych gier na podstawie filmów. Jeśli jednak chciałbyś grę w podobnych klimatach a znacznie lepszą to radzę poczekać na Lost Planet 2 (x360, ps3, PC) która ma się ukazać "dalej w 2010" :)

ocenił(a) film na 6
Fruit_fack

Powiem szczerze nawet grafa jest słaba, chociaż bardzo klimatyczny lasek.

ocenił(a) film na 7
Drimek

Oj nie zgodzę grafika jest świetna, niesamowicie szczegółowa wszystko jest dopracowane i pod tym względem gra oszałamia no ale nie stety tylko pod tym.Jak komuś spodobał się film i nie będzie wymagał od gry zbyt wiele to polecam

ocenił(a) film na 6
_GHOST_

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi...Chyba jednak poczekam aż cena spadnie i nawet jeśli będzie gierka słaba to nie będzie żal tych 30 złotych tak jak np 90zł...Pozdrawiam

użytkownik usunięty
_GHOST_

świetna? Em... Crysis, Gears of War, Stalker, Borderlands i wiele innych. Te gry mają szczegółową grafikę. Grafika w Avatarze (grze) jest przeciętna. Nie mówię, że razi jakoś po oczach ale odstaje jednak od topowych produkcji. Tak czy inaczej radzę poczekać aż cena spadnie a gra ukaże się w jakiejś taniej serii.

ocenił(a) film na 6

Chciałem jeszcze dodać że szczególnie razi grafika postaci Navi, są poprostu obrzydliwi.