7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823807
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Efekty specjalne na początku filmu robią piorunujące wrażenie a później sposób w jaki ukazany jest świat w avatarze. Po obejrzeniu filmu było mi żal...ze znowu widzę tą szarość wokoło....Widzę że co niektórzy jako wadę tego filmu widzą fabułę ale dla mnie jest nawet nie najgorsza. Polecam ten film, oczywiście w 3D ;)

ocenił(a) film na 5
sevi1

W imieniu załogi "Forum Avatara" dzięki za sklecenie tych kilku słów. Refleksje po filmie masz naprawdę odkrywcze, tera dzięki Tobie wiele osób na nowo odkryje drzemiący potencjał w Avatarze :P

ps. jeśli liczysz na miłą, rzeczową rozmowę na temat wyżej wymienionego filmu, to trafiłeś w złe miejsce. Najważniejszego nie zauważyłeś, ale pomogę Ci :) to forum to śmietnik, jak ktoś napisał "jaki film, takie forum"

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Looney_Kermit

tzn gdzie mam się udać w celu miłej konwersacji na temat filmu?? poradź skoro uważasz się za takiego wielkiego mędrca, my zbłąkani fani avatara potrzebujemy takich ludzi jak Ty!!

ocenił(a) film na 10
sevi1

http://avatar-forum.pl/

ocenił(a) film na 5
sevi1

Na przykład jak post wyżej :)

Robię to z troski, a nie ze złośliwości. Oczywiście możesz udzielać się na tym forum, ale wiąże się to z ryzykiem nabawienia się nerwicy, tudzież uwolnienia ukrytych zdolności lingwistycznych, jeśli chodzi o wulgaryzmy. :)

użytkownik usunięty
sevi1

:-)