7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822305
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Witam zalozylem ten temat aby sie dowiedziec czy sa takie osoby ktore chodza do kina na 2,3,4 ...seans aby tylko zobaczyc Neytiri.Widzialem pare postow i ludzie pisali ze chodza by ja tylko zobaczyc.Podzielcie ci swoimi opiniami na ten temat?

ocenił(a) film na 8
Blue_Best_Avatar

dla mnie głupota

Blue_Best_Avatar

wybacz że sprowadzę cię na ziemię ale teraz juz chyba fani avatara nie wchodzą na to forum :P rozleźli sie gdzieś po sieci i gadają gdzie indziej. teraz do głosu doszli Wielce Obiektywni Nonkonformiści. nie tu takie zwierzenia :P

ocenił(a) film na 10
_Tymon_

Bylem dwa razy, nie tylko dla neytiri ....................................................... co nie zmienia faktu ze jest wspaniała

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Hymm mogę powiedzieć że to wygląda na jakiś objaw obsesji, bądź też fetyszu! Zalecam udać się do psychologa;)

ocenił(a) film na 10
kalewra

Idę dzisiaj na seans po raz szósty, oczywiście nie tylko dla Neytiri, lecz dla całokształtu arcydzieła Avatara. Ale to nie zmienia faktu że Neytiri jest piękna i wspaniale ogląda się ją podczas filmu :) Jest Ona jak dla mnie jednym z większych atutów Avatara.

brovar69

Ja byłam na filmie 2 razy i chętnie poszłabym jeszcze raz. Ale to że ja bym poszła i mi sie podobał nie oznacza, że innym. Proszę więc tych, którym się nie podobał o taką samą wyrozumiałość tym co sie podobał. Cały świat nie musi byc taki jak wy chcecie.

senwariata

Dokładnie.

ocenił(a) film na 10
kalewra

Psycholog powie że to nie jest groźna fascynacja. Gorsze odchyły niż fascynowanie się niebieskimi kobietami ludzie mają i nie wymaga to leczenia.

ocenił(a) film na 9
Blue_Best_Avatar

3 razy - bo ten uśmiech powala,

scena gdy opowiada o Toruku, scena pod drzewem dusz - bezcenne

ocenił(a) film na 10
plantum

Szczerze powiedziawszy to wszystkie sceny z udziałem Neytiri są bezcenne :)

użytkownik usunięty
Blue_Best_Avatar

Powiem że w tej sprawie masz bardzo dużo opinii, m.in:

http://www.filmweb.pl/topic/1295056/Neytiri+moim+idea%C5%82em+kobiety.html

http://www.filmweb.pl/topic/1302076/Netyri+-+My+Love.html

http://www.filmweb.pl/topic/1274206/NEYTIRI+-+rodzynka+w+cie%C5%9Bcie.html

http://www.filmweb.pl/topic/1281528/Neytiri-+obsesja.html

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Byłem 4 razy. Dla mnie Avatar kręci się w dużej mierze wokół Neytiri. 50% filmu dla mnie to Neytiri ,drugie 50% to reszta. Neytiri to kobieta idealna ,wiem dobrze co czujesz kolego ;].

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ja byłem trzy razy na Avatarze, z czego dwa razy specjalnie dla Neytiri :)

loon

świry...

ocenił(a) film na 10
ruchalem_neytiri

Fani, trollu, Fani, a nie świry :)

brovar69

świry cwele i pojeby bo zachwycacie się komputerowym tworem

ocenił(a) film na 10
ruchalem_neytiri

Nie ma to jak wypowiedź inteligentnego i kulturalnego użytkownika :) King Louise napisał niedawno obszerny temat o takich jak ty, przeczytaj bo warto :) a poza tym to Neytiri nie jest w pełni komputerowym tworem, lecz po części, nie wspomnę już o tym, choć muszę powielić wypowiedzi innych, że Cameron stworzył Neytiri poświęcając bardzo dużo uwagi temu by była pociągająca w odbiorze. I udało Mu się to bezapelacyjnie i w stu procentach! Pozdro dla wszystkich oczarowanych Neytiri! :)

brovar69

aha saladana też jest paskudna salma hayek jest lepsza

ocenił(a) film na 10
ruchalem_neytiri

Taa, walka z wiatrakami... Dobra, ja się zbieram na szósty w mojej karierze seansik Avatara a Ty spać grzecznie trolliku :)

Blue_Best_Avatar

ile razy byliscie na seansie?i czy chodzicie za caloksztalt czy zeby zobaczyc ulubiona postac?

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ja byłem 2 razy. :) I nie dla konkretnej postaci, ale dla filmu jako
całości. Lubię oczywiście patrzeć na piękną Neytiri i jej zachowanie, ale
uwielbiam też innych bohaterów... dr Grace, Trudy, Quartich'a, Norma...

No i w pewnym stopniu chodzę też dla efektu 3D, bo bardzo interesuję się
stereoskopią. Warto zaglądać na odległe plany. Robią niesamowite wrażenie,
ale czasem się o nich zapomina podczas seansu. ;)

Blue_Best_Avatar

12 razy...
ale dobrze mi z tym.

Blue_Best_Avatar

Ciesze sie ze tak duzo razy byliscie na filmie moze tez pujde kolejny raz ale tez bym chcial poogladac w domu ale niestety musze poczekac na wersje DVD.Chyba zadne kino domowe nie zastapi prawdziwego kina,efektow i tej atmosfery ktora jest w kinie.

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

ja byłem 5 razy, z czego 4 głównie dla Neytiri :)

ocenił(a) film na 9

a ja tylko trzy razy ;/

ona jest wspaniała :)