7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822213
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

"I've seen some stuff and holy sh*t. It's the craziest sh*t ever. That could negate everything I just said,"

ocenił(a) film na 10
Wojtek_dpo

no to będzie sie działo :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

_morfeo_

Czyli klapa, nazwał film gównem.

ocenił(a) film na 10
donZabol

czyżby lekcje angielskiego pobierane u sióstr salezjanek? ;>

_morfeo_

Jakiś problem ? ;'

ocenił(a) film na 10
donZabol

nie, wskazuje tylko że nie zrozumiełeś wypowiedzi Soderbergh'a ;) angielski ma to do siebie że jedno słowo ma często wiele znaczeń - tak jak w tym przypadku PEACE

_morfeo_

Widocznie nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Może gdybym umieścił na jej końcu buźkę :)/:P wtedy uznałbyś ją za swego rodzaju formę żartu :P

ocenił(a) film na 10
donZabol

byćmoże.. najwidoczniej kiepski żart lub żartowniś ;)

użytkownik usunięty
_morfeo_

Reklama ludzie i tyle

ocenił(a) film na 10

myślisz ze tak wszyscy sie palą żeby reklamować swoją konkurencje? ;>

_morfeo_

Zwłaszcza, że SOderbergh w żaden sposób nie jest powiązany z Cameronem, ani ze studiem. Nawet się specjalnie nie kumplują z tego co się orientuję. Po prostu - Cameron pokazał mu fragmenty i taka (dla mnie szczera) jest jego reakcja.

Albertino

być może kiepski odbiorca :)

Wg. mnie Cameron jest marką samą w sobie i nie potrzebuje raczej dodatkowej reklamy.
Poza tym co to za reklama jak nazywa film gównem, buaahahahaa. Wybaczcie :P

ocenił(a) film na 8
donZabol

Może i nazwał go gównem. Ale za to świętym (holy :).

ocenił(a) film na 10
donZabol

“Yeah, I went to the set…I can tell you that shit was mindblowing. The shit I saw was crazy. Like, craaaazy. I I think it’s gonna be gigantic. It’s gonna be another one of those benchmarks. There’s gonna be Before that movie and After.”

źródło:
http://incontention.com/?p=6081

mam nadzieje że to Ci pomoże

ocenił(a) film na 8
_morfeo_

Soderbergh współpracował przecież z Cameronem przy filmie Solaris to czemu mają się nie kumplować ?

ocenił(a) film na 10
Antalix

na tej zasadzie wszyscy w hollywood są kumplami ;) ale kumpel czy nie kumpel powiedział to co powiedział i jest to jednoznaczne, a dlaczego to powiedział to tylko on wie i tutaj możemy sobie dyskutować dlaczego, a i tak nic z tego nie będzie wynikać ;)