7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822305
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Totalna nuda

ocenił(a) film na 7

Ten film to była największa nuda w moim życiu oglądałam go i prawie zasnęłam. Jak dla mnie to
totalna masakra.

ocenił(a) film na 10
Queen_4

Teraz możesz zrobić tylko jedno, idź po sznur...

NommaD79

Jak ktoś skrytykował film, że mu się nie podoba to ty takie rzeczy wypisujesz prędzej ty powinieneś iść po sznur.

ocenił(a) film na 10
tomi0001

Jakoś nie ma nastroju malkontenta, więc nie skorzystam. Natomiast postawa autora tematu to nie jest krytyka, tylko popisywanie się.

ocenił(a) film na 5
NommaD79

Nie ładnie nommad! Na wolfie nic a tutaj aż krzepie w obronie avatara! Ach!

ocenił(a) film na 10
NowyOrion

Mówimy o jakim wolfie?

ocenił(a) film na 5
NommaD79

Tutaj taki mądry a na wolfteam nie pokazuje się nic. Nie ładnie!

ocenił(a) film na 10
NowyOrion

No wiem... niestety trochę się pozmieniało i niespecjalnie człowiek ma czas na to. Może jak się parę spraw ustabilizuje w przyszłości...

ocenił(a) film na 10
Queen_4

Coś w tym jest. Ja dałem 10/10 Mi się tam podobał . ;]

ocenił(a) film na 9
Queen_4

Idz ogladnij Kac Wawa, pewnie jest lepsze :D

ocenił(a) film na 5
david324

Kac wawa. KAC WAWA NIE POMOŻE NI WÓDA NI TRAWA.

ocenił(a) film na 4
Queen_4

Mi również film się nie podobał i nie jestem w stanie zrozumieć tego zachwytu nad nim. Fakt, parę ciekawych scen było, ale koniec końców... po prostu nie.

Queen_4

ktoś kto nie lubi filmu to pewnie ktoś kto by się nie umiał obejść bez prądu, ciepłej wody i żarcia chemicznego z sklepu ja cenie ten film bo nie jestem zadufany w sobie zurbanizowanym człowiekiem i nie jestem egoistą, a krytyki zostawcie dla siebie

ocenił(a) film na 10
thanator

jak ten film był nudny to idz lepi se drogowka pusc w 3d

ocenił(a) film na 5
meys

No to ją odesłałeś do filmu o podobnym budżecie....Porównanie chwalebne dla Drogówki żałosne dla Avatara...No ale ja też nieszczególnie poleciałem na tym filmie...dla mnie za tą kasę ,z takim zapleczem reklamowym....taka tam amerykańska Drogówka :) średnio wyszło...

meys

może "se" tak zrobię. dla mnie film także nudny i nic nie wnoszący... w moim mniemaniu nie ma się nad czym zachwycać, uważam że całą furorę zrobiło tu tylko nazwisko Camerona i reklama w mediach...

użytkownik usunięty
Queen_4

Witaj w grupie....

ocenił(a) film na 1
Queen_4

popieram , dno i kilometry mułu...1/10

Queen_4

film obecnie zajmuje 606 msc na filmwebie wiec wybitny nie jest. sam komputer grafika efekty i tyle ;) takie 6/10 :)