Zupełnie nowy pomysł na film.Bardzo dobre kino.A polecam obejrzec w 3D,efekt gwarantowany!!!Rerwelacyjnie zrobiony film!!
Wypowiedzi fanów, są tak samo rozbudowane jak i sam film ! To jużwiecie co reprezentujecie ?? może popiszcie jeszcze z kilka razy że jest to najlepszy film w historii kina...
no taaa... bo "terminator" lepszy... :]]
tutaj albo wieeelcy użytkownicy dodaja 10 albo zrównują z ziemią.
film rewelacja...
"może popiszcie jeszcze z kilka razy że jest to najlepszy film w historii kina..."
-to najlepszy film w historii kina
Czego się to nie robi dla tych pociesznych trolli :)
@pmp2811
wypowiedzi fanów są na pewno bardziej złożone niż budowa twojego mózgu, dobitnie to nam pokazujesz :)
Zupelnie nowy pomysl na film? BUAHAHAHAHHAHA. Gowniana, nudna, przerobiona milion razy fabuła. Dialogi aktorow tak pasjonujace jak kot lezacy na werandzie w leniwe niedzielne popoludnie. Rozwalily mnie w tym filmie 2 sceny: jedna jak ten glowny niebieski typek przylecial na nowym smoku i przylansowal przed ta avatarka (niebieski babsztyl) i ona sie napalila wtedy na niego. Typowa blachara. A druga scena to jak sie calowali na koniec. To bylo tak zenujace. Wstyd mi bylo ze ogladam ten "film". Totalna strata kasy. Najgorszy film jaki widzialem od wielu lat. Konkurowac moze z filmem "Aleksander" 2 najwieksze szroty w historii kina.
prawda jest taka że ludzie zbiorowo wychwalają ten film bo jest na to jakaś zbiorowa moda z ameryki chyba. przecież nie macie zadnych argumentów a powiedzenie że film jest nowatorski i ta niby rewolucja w 3D już mi zbrzydła i jest poprostu smieszna. obejrzec i zapomnieć nic więcej. no i ta akcja na filmweb z początku zeby dawać avatarowi 10/10 kpina i zal
Nie mają argumentów? Poczytaj tematy starsze, ostatnio sporo trolli pisze.
Z kolei próbujesz to podważyć sam nie podając argumentów przeciw.
''prawda jest taka że ludzie zbiorowo wychwalają ten film bo jest na to jakaś zbiorowa moda z ameryki chyba. ''
To żaden argument, na dodatek nie ma tu żadnego sensu ani potwierdzenia.
poczytaj kilka losowych postów i zobaczysz jak piszą "10/10 bo wspaniałe efekty, bo głębia, bo kolorowy świat, bo navi są niebieskie" troche ironizuję z tym końcowym ale tak jest.
tego nie napisales ale dla ciebie wszystko w filmie to efekty a Na'VI byli podobni do ludzi wiec wniosek 1 up up
hehe dziwne wnioski wyciągasz. nie napisałem ze dla mnie film to same efekty. jest tam jakaś fabuła, niezłe aktorstwo i dialogi ale one nie powalają. dlaczego wększość argumentuje że film piękny kolorowy itp? a jakoś występ aktorów rzadko jest komentowany a chyba to głownie od nich zależy jak jest film odbierany.
wnioski takie :dziwisz sie ludziom bo napisali ze efekty fajne(no dobra moze byc dla ciebie malo)ale sa tez Na'VI, kolorowy swiat, bohaterowie itp jeszcze ci malo na 10?
mało bo ci bohaterowie zostali przytłoczeni efektami. o ile lud navi jest wyrazisty to przy nich postaci ludzkie nie wnoszą do filmu prawie nic. niestety
Co do wrażeń po projekcji w 3D to zgadzam się absolutnie, chociaż szkoda, że nie było do wyboru wersji w 4D. Widziałem kiedyś w Krynicy pierwsze prezentacje takiego kina, po prostu nigdy tego nie zapomnę, tych entuzjastycznych reakcji i pisków laseczek przy tornadzie i trzęsieniu ziemi :-D.