PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 816 tys. ocen
7,4 10 1 815991
6,7 79 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

ORAZ CHOCIAŻ TROSZECZKĘ ROZUMU.... DLA WSZYSTKICH TROLLI
tak uparcie zaśmiecającymi to forum z licznych multikont może MIKOŁAJ ofiaruje wam też w
prezencie kilka sesji u dobrego psychoanalityka po których to zrozumiecie iż NIE JEST
NORMALNE zakładanie iluś tam/czasami dziennie/ kont tylko by zrobić fanom na złość oraz
podporządkowanie życia przebywaniem na forum filmu którego się nienawidzi nie jest
przejawem zdrowia psychicznego i prawidłowego rozwoju.
Dziękuję też wam za to że AVATAR już niedługo będzie liderem w ilości głosów na
filmwebie.
No i oczywiście SZCZĘŚLIWEGO I ZDROWEGO ;P 2010 ROKU

ocenił(a) film na 5
Anja_Sfinikter

Są ciekawsze zajęcia niż trollowanie, serio. A tak poza tym obstawiam, że masz na imię Andrzej, Damian... coś w tym stylu. ;)

Anja_Sfinikter

Może lepiej idź obejrzeć "Avatara" dziewczynko? Albo załóż organizację w jego obronie i tam się realizuj?

Piszę "dziewczynko" bo nikt kto ma więcej jak lat 12ście nie podnieca się tak średnią ocen jakiegoś filmu i nie robi z siebie pośmiewiska jak ty.

ocenił(a) film na 10
Tehace

post nie zbyt rozgarnięty, to prawda, jednakże ma rację. Nie podoba się, to wypad, sp-ierd-lać stąd a n ie trujecie dup-ę od roku. Organizacja w obronie? co to k...wa jest? po CH....j się tu udzielasz jak ci się nie podoba? no po ch...uj?

kowalio

Tak tylko wszedłem od niechcenia, na forum Avatara, i widzę, temat prowokacja, no cóż takie będą zawsze, zakładane przez Trolli fanów i Trolli anyfanów, tylko zastanawia mnie jedno, po jakie licho Pan Buffy, udziela się, prowokując, a raczej karmiąc Trolla Anja_sfinikter, do głupiej pyskówki, gdyby nikt się nie udzielał, co jest sprawdzoną metodą u nas na forum Lotra, to Troll zawsze sobie idzie, czasem jakiś zatwardziały się znajdzie, po próbuje swoich sił robiąc 1 czasem 2 tematy, ale zawsze jest ten sam efekt że sobie po prostu idą i jest spokój, a tutaj widzę, że zamieszanie lubią robić Trolle jak i "NORMALNI" użytkownicy, co według mnie do trollowania dużo nie brakuje,
Pozwólmy takim tematom sobie być niech spadają na koniec listy tematów i ślad po nich zaginie.

Pamiętajcie, że gdy narzekacie, że na forum nie ma spokoju przez Trolle, to w 80% jest to wasza wina bo wdajecie się z nimi w pyskówki, co was tylko wnerwia, a Trolla cieszy i raduje.

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Gotrek09

"Pan Buffy"? - sprawdź najpierw moją płeć:)
Nie karmię trolla, jak Ty to nazywasz tylko prowadzę z nią dyskusję. A to ciekawe, że Ty mi to wytyksz skoro sam ciągle wdajesz się w bezsensowne dyskusje z prowokatorami (antyfanami) Avatara. Najpierw spójrz na siebie, a dopiero potem oceniaj innych.
A koleś nad Tobą swoim słownictwem dokładnie prezentuje poziom, jaki mają tutaj tzw. fani Avatara.

ja wdaję się w dyskusję z trollami z których można się jeszcze pośmiać, bo są tak tępi, a nie jak ty o Pani :P, mało się nie skupkasz, i wyłazisz z siebie a potem masz pretensje do nie wiadomo kogo, trolle zawsze będą, grunt to nie gadać z nimi no chyba, że można jakiegoś półmózga zgasić.

ocenił(a) film na 4
Gotrek09

A, czyli tobie wolno a innym nie. Moralność Kalego...

użytkownik usunięty
Gotrek09

No własnie, Ty możesz dyskutowac z kim chcesz, a ja nie. Do Twojej wiadomości - nie będziesz mi mówić z kim mam gadać, a z kim nie. Nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale nie jesteś tutaj Bogiem...

ocenił(a) film na 9

przeszkadza ci
Anja_Sfinikter?

sraczki dostajesz?

użytkownik usunięty
plantum

Nie, najbardziej to przeszkadzasz mi Ty:)

ocenił(a) film na 9

:] ja tylko mały psotnik jestem

Hehe nie mówię z kim masz gadać, gadaj sobie nawet do siebie, twierdzę tylko że sami podsycacie prowokatorów do coraz lepszych prowokacji, a potem płaczecie, i próbujecie każdego umoralniać, ja na przykład, gdy nawet wdam się for fun w pyskówkę, to nie biorę tego na poważnie jak wy. Macie problem do Trollowania to nie odpisujcie proste.

użytkownik usunięty
Gotrek09

Widziszi tutaj jest między nami różnica. Bo my chcemy coś wytłumaczyć takim trollom - może w końcu zrozumią, że takie prowokacje są na poziomie przedszkola, Nie skreslamy iich od razu, bo kto wie? Może w końcu coś dojdzie do ich tępych móżdżków. A Ty pisząc, że nabijasz sie z prowokatorów i wdajesz z nimi w pyskówki ot, tak dla zabawy sam ich zachęcasz i podjudzasz do dalszych prowokacji, a tym samym owymi psyskówkami sam stajesz się trollem.

zrozumieją nie zrozumią, - Tak pro po :P

"Bo my chcemy coś wytłumaczyć takim trollom"
-Tłumaczcie, tłumaczcie, chociaż właśnie te trolle są bardziej inteligentniejsze od was, i mają z was zwykłą pompę, chociaż zdarzają się jak to określiłaś tępe móżdżki którym nie wytłumaczysz nic, i także do niczego nie przekonasz, czasem na takiego debila jedynym lekarstwem jest pojechanie go.

" A Ty pisząc, że nabijasz sie z prowokatorów i wdajesz z nimi w pyskówki ot, tak dla zabawy sam ich zachęcasz i podjudzasz do dalszych prowokacji, a tym samym owymi psyskówkami sam stajesz się trollem."

Nie zachęcam, z tego co zauważyłem to często, gdy już zamkną się w sobie, to cichną na dłuższą chwilę, co do ostatniego zdania, wiesz filozoficznie można by się tu zgodzić ale wtedy 95% Forumowiczów trzeba by było nazwać Trollem, trzeba by wtedy było stworzyć jakieś kategorie Trollowania na mądrych Trolli, którzy chcą jak ty nawracać, i głupich Trolli którzy się tobą bawią i mają świetną zabawę na forum, no i oczywiście małe Trolliki jak ja które czasem wchodzą i się pokłócą albo z głupimi Trollami lub z tymi mądrymi.
Więc jeśli ja jestem Trollem to ty też nim jesteś.

Gotrek09

ale dobra tyle w tym temacie, nie chce mi się tutaj marnować czasu.

użytkownik usunięty
Gotrek09

Ciekawy tok rozumowania, nie ma co:) A wiesz co? Spotkałam się juz na Filmwebie z niejedną osobą, która po dłuższej dyskusji zmieniła swoje nastawienie do trollowania i zaniechała tego, ponieważ udało mi się jej przetłumaczyć, że trollowanie niczemu nie służy. A co do trollowania to jeśli zaliczasz do niego próby załagdzenia sytuacji oraz oczeyszczenia forum z tego całego g*** to ok, ale najpierw radze sprawdzić gdzies pojęcie trollowania.

ocenił(a) film na 4
kowalio

Po ot żebyś się pytał, ciapo.

ocenił(a) film na 9
rock79

cześć pedziu, widzę że trzymasz się w niezłej formie.

ten wątek jest solą w oku antyfanów ;)
uważacie że jest prowokacyjny?

ocenił(a) film na 4
plantum

Skąd ty bierzesz te słitaśne teksty? Z naszej klasy?

Anja_Sfinikter

Dokładnie. Świetne życzenia!

Wesołych świąt :)