ORAZ CHOCIAŻ TROSZECZKĘ ROZUMU.... DLA WSZYSTKICH TROLLI
tak uparcie zaśmiecającymi to forum z licznych multikont może MIKOŁAJ ofiaruje wam też w
prezencie kilka sesji u dobrego psychoanalityka po których to zrozumiecie iż NIE JEST
NORMALNE zakładanie iluś tam/czasami dziennie/ kont tylko by zrobić fanom na złość oraz
podporządkowanie życia przebywaniem na forum filmu którego się nienawidzi nie jest
przejawem zdrowia psychicznego i prawidłowego rozwoju.
Dziękuję też wam za to że AVATAR już niedługo będzie liderem w ilości głosów na
filmwebie.
No i oczywiście SZCZĘŚLIWEGO I ZDROWEGO ;P 2010 ROKU
Są ciekawsze zajęcia niż trollowanie, serio. A tak poza tym obstawiam, że masz na imię Andrzej, Damian... coś w tym stylu. ;)
Może lepiej idź obejrzeć "Avatara" dziewczynko? Albo załóż organizację w jego obronie i tam się realizuj?
Piszę "dziewczynko" bo nikt kto ma więcej jak lat 12ście nie podnieca się tak średnią ocen jakiegoś filmu i nie robi z siebie pośmiewiska jak ty.
post nie zbyt rozgarnięty, to prawda, jednakże ma rację. Nie podoba się, to wypad, sp-ierd-lać stąd a n ie trujecie dup-ę od roku. Organizacja w obronie? co to k...wa jest? po CH....j się tu udzielasz jak ci się nie podoba? no po ch...uj?
Tak tylko wszedłem od niechcenia, na forum Avatara, i widzę, temat prowokacja, no cóż takie będą zawsze, zakładane przez Trolli fanów i Trolli anyfanów, tylko zastanawia mnie jedno, po jakie licho Pan Buffy, udziela się, prowokując, a raczej karmiąc Trolla Anja_sfinikter, do głupiej pyskówki, gdyby nikt się nie udzielał, co jest sprawdzoną metodą u nas na forum Lotra, to Troll zawsze sobie idzie, czasem jakiś zatwardziały się znajdzie, po próbuje swoich sił robiąc 1 czasem 2 tematy, ale zawsze jest ten sam efekt że sobie po prostu idą i jest spokój, a tutaj widzę, że zamieszanie lubią robić Trolle jak i "NORMALNI" użytkownicy, co według mnie do trollowania dużo nie brakuje,
Pozwólmy takim tematom sobie być niech spadają na koniec listy tematów i ślad po nich zaginie.
Pamiętajcie, że gdy narzekacie, że na forum nie ma spokoju przez Trolle, to w 80% jest to wasza wina bo wdajecie się z nimi w pyskówki, co was tylko wnerwia, a Trolla cieszy i raduje.
Pozdrawiam.
"Pan Buffy"? - sprawdź najpierw moją płeć:)
Nie karmię trolla, jak Ty to nazywasz tylko prowadzę z nią dyskusję. A to ciekawe, że Ty mi to wytyksz skoro sam ciągle wdajesz się w bezsensowne dyskusje z prowokatorami (antyfanami) Avatara. Najpierw spójrz na siebie, a dopiero potem oceniaj innych.
A koleś nad Tobą swoim słownictwem dokładnie prezentuje poziom, jaki mają tutaj tzw. fani Avatara.
ja wdaję się w dyskusję z trollami z których można się jeszcze pośmiać, bo są tak tępi, a nie jak ty o Pani :P, mało się nie skupkasz, i wyłazisz z siebie a potem masz pretensje do nie wiadomo kogo, trolle zawsze będą, grunt to nie gadać z nimi no chyba, że można jakiegoś półmózga zgasić.
No własnie, Ty możesz dyskutowac z kim chcesz, a ja nie. Do Twojej wiadomości - nie będziesz mi mówić z kim mam gadać, a z kim nie. Nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale nie jesteś tutaj Bogiem...
Hehe nie mówię z kim masz gadać, gadaj sobie nawet do siebie, twierdzę tylko że sami podsycacie prowokatorów do coraz lepszych prowokacji, a potem płaczecie, i próbujecie każdego umoralniać, ja na przykład, gdy nawet wdam się for fun w pyskówkę, to nie biorę tego na poważnie jak wy. Macie problem do Trollowania to nie odpisujcie proste.
Widziszi tutaj jest między nami różnica. Bo my chcemy coś wytłumaczyć takim trollom - może w końcu zrozumią, że takie prowokacje są na poziomie przedszkola, Nie skreslamy iich od razu, bo kto wie? Może w końcu coś dojdzie do ich tępych móżdżków. A Ty pisząc, że nabijasz sie z prowokatorów i wdajesz z nimi w pyskówki ot, tak dla zabawy sam ich zachęcasz i podjudzasz do dalszych prowokacji, a tym samym owymi psyskówkami sam stajesz się trollem.
zrozumieją nie zrozumią, - Tak pro po :P
"Bo my chcemy coś wytłumaczyć takim trollom"
-Tłumaczcie, tłumaczcie, chociaż właśnie te trolle są bardziej inteligentniejsze od was, i mają z was zwykłą pompę, chociaż zdarzają się jak to określiłaś tępe móżdżki którym nie wytłumaczysz nic, i także do niczego nie przekonasz, czasem na takiego debila jedynym lekarstwem jest pojechanie go.
" A Ty pisząc, że nabijasz sie z prowokatorów i wdajesz z nimi w pyskówki ot, tak dla zabawy sam ich zachęcasz i podjudzasz do dalszych prowokacji, a tym samym owymi psyskówkami sam stajesz się trollem."
Nie zachęcam, z tego co zauważyłem to często, gdy już zamkną się w sobie, to cichną na dłuższą chwilę, co do ostatniego zdania, wiesz filozoficznie można by się tu zgodzić ale wtedy 95% Forumowiczów trzeba by było nazwać Trollem, trzeba by wtedy było stworzyć jakieś kategorie Trollowania na mądrych Trolli, którzy chcą jak ty nawracać, i głupich Trolli którzy się tobą bawią i mają świetną zabawę na forum, no i oczywiście małe Trolliki jak ja które czasem wchodzą i się pokłócą albo z głupimi Trollami lub z tymi mądrymi.
Więc jeśli ja jestem Trollem to ty też nim jesteś.
Ciekawy tok rozumowania, nie ma co:) A wiesz co? Spotkałam się juz na Filmwebie z niejedną osobą, która po dłuższej dyskusji zmieniła swoje nastawienie do trollowania i zaniechała tego, ponieważ udało mi się jej przetłumaczyć, że trollowanie niczemu nie służy. A co do trollowania to jeśli zaliczasz do niego próby załagdzenia sytuacji oraz oczeyszczenia forum z tego całego g*** to ok, ale najpierw radze sprawdzić gdzies pojęcie trollowania.
cześć pedziu, widzę że trzymasz się w niezłej formie.
ten wątek jest solą w oku antyfanów ;)
uważacie że jest prowokacyjny?