ORAZ CHOCIAŻ TROSZECZKĘ ROZUMU.... DLA WSZYSTKICH TROLLI
tak uparcie zaśmiecającymi to forum z licznych multikont może MIKOŁAJ ofiaruje wam też w
prezencie kilka sesji u dobrego psychoanalityka po których to zrozumiecie iż NIE JEST
NORMALNE zakładanie iluś tam/czasami dziennie/ kont tylko by zrobić fanom na złość oraz
podporządkowanie życia przebywaniem na forum filmu którego się nienawidzi nie jest
przejawem zdrowia psychicznego i prawidłowego rozwoju.
Dziękuję też wam za to że AVATAR już niedługo będzie liderem w ilości głosów na
filmwebie.
No i oczywiście SZCZĘŚLIWEGO I ZDROWEGO ;P 2010 ROKU
Ja ludziom nie ubliżam... TEKST TYCZYŁ SIĘ TROLLI normalnych ludzi których ten film nie urzekł mogę zrozumieć a co do trolli jeśli poczułeś się dotknięty to wybacz ale skoro uważasz się za trolla to spróbuj jakiejś grupy wsparcia typu ANONIMOWE MULTIKONTOWE TROLLE może to pomoże ci rzucić zgubny dla umysłu nałóg jakim jest trollowanie z multikont.
pzdrav
Ludzi którzy nie przepadają za tym filmem nazywasz chorymi psychicznie. Ciągle podburzasz ludzi tutaj do kłótnmni. To nie jest trollowanie? Spasuj trochę dziewczynko, bo to czy ktoś lubi Avatara czy nie nie jest wyznacznikiem jego zdrowia psychicznego. I nie mam multikont. Mam jedno konto, bo średnia ocen filmów mao mnie obchodzi. Wierz mi, mam wazniejsze rzeczy na głowie niż zaniżanie, czy też zawyżanie średniej tego filmu. Gdybym chciała zaniżyć mu średnią to oceniłabym go na 1/10, a nie na 3/10. Pomysl trochę zanim zaczniesz oskarżać ludzi o jakies swoje wyimaginowane wariacje.
jest takie powiedzenie UDERZ W STÓŁ A NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ dlaczego czujesz się urażony tekstem o MULTIKONCIARZACH??? to samo tyczy się mojego poprzedniego wpisu o psychicznych osobnikach zakładających multikonta jedynie w celu obniżenia oceny Avatara i zrobienia fanom na złość...
Narzuca się stwierdzenie że albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem albo nie powiedziałeś prawdy o sobie... wybór należy do ciebie.
Tekst o multikontach był odpowiedzią skierowaną bezpośrednio do mnie - na dole masz taką informację do kogo jest skierowana odpowiedź. jeszcze raz zasugerujesz coś w stosunku do mnie, co nie jest prawdą, a kolejny Twój temat zgłosze do kasacji - jak to zrobiłam z poprzednim. Obrażanie ludzi jest juz całkowitym brakiem dobrego smaku, a na pewno świadczy o Twoim malutkim móżdżku. Więc idź dziewczynko szykowac kolacjęwigilijną zamiast zakładać niepotrzebne, mało ambitne tematy.
Ty masz chyba zaburzenia postrzegania Jestem autorką całego tematu na który ty pierwsza odpisałaś...
Ja na przykład gdy ktoś pisze o trollach lub piratach czy złodziejach kieszonkowych nie poczuwam się tak jak ty do obrony Częstochowy... i przede wszystkim nie krzyczę że mnie obrażają.
Powtarzam nie obrażam ludzi a co do zakładających multikonta trolli to skoro się poczuwasz jako zakładający multikonta troll to już twój problem
PS mam wrażenie że jednak nie masz jednak jednego konta dlatego cię tak boli... przecież nikt nie lubi by wytykać jego ułomności i przywary.
Marna prowokacja, dziecino. Nie odpowidam na Twój post z tego względu, że poczuwam się do odpowiedzialności, ale dlatego, że zwyczajnie prowokujesz ludzi tutaj. Lubisz ten film? W porządku, ale nie naskakuj od razu na tych, którzy go nie lubią. Cały ton Twojej wypowiedzi wskazuje na to, że głównym Twoim celem jest podburzanie ludzi, a nie o to chyodzi na forach. Co do multikont to już Ci wyjaśniłam, dlaczego odpowiedziałam na ten wpis. Przeczytaj powoli i uwaznie, a może zrozumiesz.
nie prowokuję ludzi co najwyżej trolle sam odpowiedz sobie na pytanie dlaczego odpisałaś na tekst skierowany do trolli??? nigdzie ale to nigdzie nie napisałam o ludziach nielubiących Avatara... pisałam tylko i wyłączie o trollach z multikontami...
cytuję ciebie " Przeczytaj powoli i uwaznie, a może zrozumiesz."
siebie nie muszę... na wędkę złapałeś się ty
Największym trollem to na pewno nie myślę że miał byc to komplement więc dziękuję
Na jaką wędkę? Jeśli nie zauważyłaś to ja staram sie łagodzić jakoś sytuację na tym forum - poczytaj najpierw moje wpisy, a może zajarzysz o co mi chodzi. Ty jesteś tutaj największym prowodyrem kłótni, więc moim skromnym zdaniem powinno się to ukrócić.
łagodzenie sytuacji??? takie łagodzenie przez ciebie sytuacji to jak gaszenie pożaru napalmem ten sam skutek.
Lubisz łagodzić to sprawdź ulubione i wpadnij na forum filmu któremu dałaś 10/10 lub przynajmniej 8/10.
PS ja nie siedzę godzinami na forum filmu którego nie lubię
cytat "powinno się to ukrócić." zabrzmiało naprawdę groźnie latami 50 czyli okresem błędów i wypaczeń
Ehh, Ty nadal nie rozumiesz, że to forum nie należy do Ciebie? Nie masz prawa nikogo stąd wyganiać. Ja komentuję zarówno te filmy które lubię, jak i te których nie lubię. Ale nie wchodzę tu w celu podburzania ludzi,jak Ty tylko po to, aby poznać także zdanie innych. Wymiana poglądów może być czasem kształcąca, wierz mi, ale Twoje prowokacje to uniemożliwiają.
Akcję przeciw multikonciarskim trollom których tak zażarcie bronisz już kiedyś zrobiono i wywalono kilka tysięcy multikont które fałszują wyniki i rankingi.
o ile dobrze pamiętam to Avatar po akcji usunięcia multikont awansował do 20-tki i miał średnią powyżej 8
wiem że dla ciebie to smutna wiadomość ale takie były fakty...
chyba że jesteś zwolennikiem teorii prezentowanej przez wielu dyktatorów która powiada że: "Jeśli fakty przeczą moim poglądom to tym gorzej dla faktów"
pozdrav
Załóżmyna chwilę, że Twoje przypuszczenia są prawdą. A nie pomyślałaś o ty, że skoro antyfani mogli tworzyć multikonta, żeby zaniżyć średnią Avatarowi to fani mogli robić to samo, po to aby ją zawyżyć?
Było tak, sam pamiętam. Kiedy to Avatar szturmował z pomocą trolli pierwszą dziesiątkę, a Ojciec Chrzestny z zasługą tych samych trolli, opuszczał pierwszą... setkę. Ale było przynajmniej zabawnie, szczególnie dla ludzi nie przywiązujących wagi do jakiś subiektywnych rankingów. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt!:)
Naprawdę zastanawia mnie ten szał na punkcie ocen filmu. Kogo obchodzi średnia filmu na Filmweb? Moim zdaniem przejmować się tym moga tylko ludzie, którzy nie mają w życiu żadnych innych zmartwień. Również życzę Wesołych Świąt!
było tak że Avatar po likwidacji multikont awansował chyba w okolice 12miejsca więc te bzdury o trollach windujących go w górę są wyssane z palca.
Zastanawiające jest raczej ile osób które nienawidzą bądź przynajmniej nie lubią tego filmu przesiaduje na tym forum jakaś magia czy co?
Ja wracam wyłącznie do filmów które lubię i nie rozumiem po co godzinami ślęczeć na forum filmu któremu wystawiło się np 5 lub 3/10
Fajny tekst pozdro dla trolli
Rozumiem głupie pyskówki z udziałem kenexgro czy plantuma bo są nawet śmieszne. Ale przy tobie są jeno prochem marnym. Na każdą negatywną ocenę filmu reagujesz agresją, przypisujesz autorom wątków chorobę psychiczną i zakładanie mulitikont w celu obniżania ogólnej oceny filmu. Nikt tu życia nie podporządkowuje forum. Ale może ty tak robisz. Niewyżyta jesteś, masz okres a może wcześnie dopadła cię menopauza? ...whatever...
W takich momentach przed oczami zawsze mam tę scenę:
http://www.youtube.com/watch?v=kqdYDBoTlHI
widzę że następny obrońca /bo na pewno nie troll z setką multikont/ zaszczycił moje skromne progi... miło mi powiedz jeszcze że masz tylko jedno konto a na forum Avatara tylko przypadkiem przebywasz godzinami... już ci uwierzyłam.
Ty masz jakąś obsesję na punkcie tych kont... A ciekawe, bo to innym karzesz sie leczyć...
bronisz kolegi czy swojego Alter Ego?
PS skoro tak lubisz wszystkich bronić broń też mnie... jestem tu sama a wokół trolle
Może nie zauważyłaś ale też tu przebywasz. Dziewczynko, idź odśnieżać drogi, to może ochłoniesz.
Nie, po prostu nie potrafię tolerowac trolli. Na forach tylko oni doprowadzają mnie do szewskiej pasji, więc nie popuszczęjej takiego płytkiego zachowania.
odpowiedz godna człowieka renesansu... no i... dziękuję że życzenia dotarły do adresata
może i mikołaj mnie wysłucha a wtedy drogi adwersarzu pogadamy na tym samym poziomie bo na razie to....
czarna rozpacz
Witam!
W Twoich życzeniach wkradł się błąd. ! :)
Myślę, że chodzi Ci o NOWY 2011 (!) ROK. Ten 2010 to już się kończy.
A ja tam życzę wszystkim - ( fanom, antyfanom, trollom też. ). -Zdrówka, radości, miłości, sanych szczęśliwych chwil w gronie najbliższych. :)
WESOŁYCH ŚWIĄT !
:) MIło mi !
Ja akurat jestem wielbicielką Avatara! Ale szanuję cudze zdanie. Każdy człowiek jest inny.
Dla wszystkich jest miejsce i można spokojnie sobie pogadać.
Też tak uważam. Nie wykluczam, ludzi od razu tylko dlatego,że mają inne zdanie o filmie ode mnie. Każdy ma prawo do swojego gustu i przedstawienia swoich racji na forum.
pod warunkiem że nie zakłada jak niektórzy stu kont wystawiając ocenę 1/10 i dodatkowo trollując.
wtedy to może sobie wszystko...
żadna mania tylko smutna prawda... wystarczy tylko popatrzeć i to nie daleko ;P
Wy macie obsesję na punkcie wszystkiego. I fani żejka dwukolastego, i antyfani. To tym bardziej potwierdza pogląd, że to forum trzeba zrównaż bombami z ziemią.
Chwała półkownikowi!
Dziekuje mój wierny solidusie:)
Ty ze mna walczyłeś i w Normandii, i w Korei, Wietnamie, Iraku, Afganistanie i Pandorze.
I wielu innych xD!
Chociaż najbardziej zażarta była bitwa o avatar.net.pl.
http://forum.avatar.net.pl/viewtopic.php?f=10&t=237
Były też inne tematy ( mój: Na' vi: Niebieskie ścierwa czy szlachetna rasa. ale go admini skasowali, mimo, iżbyłem modem ).