Film rewelacja a efekty 3D niesamowite:)dodam jeszcze ze Cameron jak i reszta ekipy(aktorzy) najpierw zaprosili na seans a potem usiedli i ogladali film z nami"smiertelnikami" w kinie Empire:)wow niesamowite przezycie.
PS: Bilety wygralam w konkursie Coca Coli
Jeśli to prawda, to gratuluję:) A jak wygląda film pod względem scenariuszowym? Bo efekty to już rzecz oczywista:)
i wszyscy aktorzy i gwiazdy w okularkach 3D? Zabawny widok troszkę nie wiem czemu ;) Ja muszę zobaczyc ten film xD
Gratuluje ;D tacy to mają dobrze. A jaki jest klimat w tym filmie? Czy przyjemnie się ogląda? ;) Pozdrawiam
Tylko pochwalić tym, że siedział w jednej sali z Cameronem (Co w tym takiego wielkiego?) Uwaga bo zaraz eksploduję z wrażenia ...
Równie dobrze ja mogę powiedzieć, że jadłem śniadanie z Barackiem Obamą w Białym Domu a śniadanie wygrałem w programie "Podróże kulinarne Roberta Makłowicza". No już bez przesady
Jak spoglądam na jej profil, to kika999 wygląda mi się na wiarygodną osobę.
Nie odpowiada, bo ostatnio logowała się filmweb 11 grudnia, czyli właśnie
wtedy, gdy założyła ten temat. Jaj tam jej wierzę, chociaż szkoda, że nie
napisała nic więcej. :P Może jak znów się tu pojawi, to coś jeszcze powie o
swoich wrażeniach z premiery.
dla wielu osob cameron to kultowa postac i podzwianie jego filmu razem z
nim na jednej sali ba posluchanie go , zobaczenie na zywo jest czyms
niesaowitym . jesli tego nie rozumiesz to masz maly lepek wypierdku hehehe
W sumie wystraczyły by jakieś fotki , że sie tam było , nawet robione komórką ... no chyba , że to jakaś reklama wirusowa 'koka oli' .
Edit
Zresztą zakładać osobny temat , żeby sie tylko pochwalić , zalatuje trolizmem ;)
Taa .. zazdrość :D
nie przejmuj się takimi prowokacjami, nie warto:) powiedz lepiej, jak scenariusz?? Czy film oprócz efektów specjalnych stoi na wysokim poziomie? Czy jest to typowy James Cameron?:) Tylko bez spojleróóóów proszę ;)
no to moze podzielisz sie z nami tymi rewelacjami, bo jak narazie to nic konkretnego nie napisalas poza "bylam".
Strasznie mi dogadalas... zamkne sie w sobie i juz sie nie otworze. Chamstwo to sztuka i jak chcesz mnie wkurzyc to sie musisz bardziej postarac, bo twoja odpowiedz jest zalosna.
Po odpowiedzi udzielonej Abraxusowi widać, że to prawdopodobnie kolejna Filmweb'owa prowokacja jakiegoś szczekacza. Mogę naturalnie się mylić, aczkolwiek zbyt wiele tego w życiu widziałem. Pozdrawiam.
oczywiscie, ze to prowokacja. Jak ktos by byl na premierze tego filmu to by zamiescil obszerna recenzje filmu i samej gali! Laska napisala tylko ze 'byla' i na tym skonczyla sie jej opowiesc. Naiwniacy oczywiscie lykneli haczyk a panna ma swoje 5min pseudo dumy.
kochani,nie pisze recenzji poniewaz nieche sie zblaznic,mianowicie jestem laikem ,i nawet niewiem jak mam wam napisac dobra recenzje,filmy klasyfikuje na dobry sredni i beznadziejny,a na filmweba wchodze tylko zeby np sprawdzic pelna obsade,pozatym po jakie licho mam zmyslac i wypisywac te rzeczy do ludzi ktorych nigdy w zyciu na oczy nie zobacze?w sumie chcialam poprostu komus napisac ze wszystko moze sie zdarzyc,hehe ja ja zwykly czlowieczek bylam na tej premierze,co juz zapewnie nigdy w zyciu mi sie nie przydazy,i gdzie tu lanserstwo?
pozdrawiam kochani
szczesciara z Ciebie :)
no ale powiedz cokolwiek odnosnie fabuły, to ze efekty byly swietne akurat wierze bez bicia:P
W kinie Empire? O ile mi wiadomo premiera była w kinie Odeon... nie znam się na tych ich sieciach, nigdy nie byłam w Londynie, ale wydaję mi się, że to dwa różne kina (?).
Premiera była tu: http://www.qype.pl/place/78035-Odeon-Cinemas-London
Cóż,ja nie wierzę użytowniczce "kika".
Argumenty film rewelacja a efekty 3D niesamowite nie trafiają do mnie...
Może coś więceeeeej......?
tak masz racje dwa inne kina,natomiast premiera byla i w empire i w odeonie,poniewaz bylo ponad 3 tysiace ludzi,pozdrawiam
Taa, też byłem na premierze w dubaju, niesamowity film, pełen przyprawiających o epilepsję efektów 7C siedziałem w rzędzie obok niebieskiego elfa-odtwórcy jednej z głównych ról, mam z nim zdjęcie na naszej klasie. Jeśli nie wierzycie sprawdźcie na allegro, licytuję tam okulary 4G które zapieprzyłem z seansu.
P.S-bilet wygrałem w konkursie kryniczanki
dobre lol 10/10. Ja niestety nie bylem na premierze w UK ale stefan z bloku obok ma mi jutro sprzedac kwasa, mowi ze bede mial takiego avatara tak jakby sam w nim byl. Jego kolega wzial i napierdalal elfy pol nocy. Rano sie okazalo ze to byli policjanci
... a potem przyszedł Gargamel i wykrzyczał swoje "jak ja nienawidze smerfów". Następnego dnia poszedł na premiere "Avatara" (bilet wygrał w konkursie soku z gumijagód), zobaczył 3 metrowe smerfy i ocipiał do tego stopnia, że aż Klakier wylądował w schronisku ...
Odeon Leicester Square - w tym kinie była premiera tego filmu
http://www.gettyimages.pl/editorial/search.php?eventid=10449&s=2&nr=GYI005911688 2
Taaa... A ja byłem na premierze "Avatar'a" w Burkina Faso. kika999 masz bardzo dobre poczucie humoru i świetnie fantazjujesz.
Zanim mnie zwyzywasz pokaż dowody: te wszystkie mega wypasione fotki (ale pewnie nie masz kabla do aparatu bo pies Ci pogryzł więc niestety tymczasowo nie możesz ich nam pokazać, ale jak jakieś pojawią się na necie to pewnie skopiujesz i je nam tutaj przedstawisz), autografy (walnij jakąś parafkę na szybkiego, najlepiej na czole) i bilet (no właśnie bilet, z dnia wczorajszego,jestem bardzo ciekaw jak on wygląda).
na ch*ja kudłatego tutaj piszecie i dajecie pożywkę pryszczatej małolacie?
pozdr
Ja pier ... jakaś 10 letnia gówniara trolluje .
Zostawacie ten temat niech spłynie do szamba tam gdzie jego miejsce.
TO ZNOWU JA,STWIERDZILAM ZE JEDNAK SPRAWDZE KOLEJNE WPISY NA FORUM,JESLI KTOS ZAINTERESOWANY FOTKAMI Z PREMIERY NA KTOREJ BYLAM PLUS ZESKANOWANE WEJSCIOWKI MOJA I CHLOPAKA,PROSZE PISAC NA MEJLA
kiczkodan@gmail.com ,chcialam dodac na piccasa web ale w sumie po co moge wam na mejla przeslac, sproboje przeslac jak najszybciej moje fotki,pozdawiam kochani i wyluzujcie sie
TO ZNOWU JA,STWIERDZILAM ZE JEDNAK SPRAWDZE KOLEJNE WPISY NA FORUM,JESLI KTOS ZAINTERESOWANY FOTKAMI Z PREMIERY NA KTOREJ BYLAM PLUS ZESKANOWANE WEJSCIOWKI MOJA I CHLOPAKA,PROSZE PISAC NA MEJLA
kiczkodan@gmail.com ,chcialam dodac na piccasa web ale w sumie po co moge wam na mejla przeslac, sproboje przeslac jak najszybciej moje fotki,pozdawiam kochani i wyluzujcie sie
aha jak nie chcecie pisac na mejla o fotki,to prosze moze zaproponujecie gdzie mam je wrzucic?bo nasza klasa i facebook odpada,hehe,znajomi dawno wiedza,wiec niema sensu szpanowac na naszej klasie,hehe,pozdawiam
hej zrobie wtedy tak,prosze sie nie smiac z jakosci fotek,robilam nokia ktora przemycilam,na wejsciowce pisalo zadnych aparatow,mam lustrzanke wiec nie moglam jej nigdzie schowac,zabieram sie do tego teraz i wstawie linka,pozdrawiam
dodam jeszcze koperte w ktorej byly wejsciowki
aczkolwiek zkryje moje dane,tak na wszelki wypadek
a wygralam na cokezone.co.zbierasz punkty i wymieniasz na nagrody,tylko dla rezydentow UK
oj mozolnie sie dodaja,dopiero 50% ale idzie,idzie powoli,dajcie znac,czy fotki sa,no i pewnie sie znowu zacznie..ze podrobki,ze z neta sciagnelam,itd,no coz,sami ocencie i jak postanowicie tak zostanie,nie mam zamiaru sie z nikim klucic,trzeba byc pozytywnie nastawionym do swiata:)
Wybacz ale zdjęcia robione przed kinem?? Zalatuje mi photoshopem aż cuchnie. Ciekawy pomysł z nałożeniem efektownych warstw na zdjęcia. Takie same to ja mogę u siebie zrobić na kompie. Tak serio to zdjęcia z premier zapewne można dostać wszędzie jak się dobrze poszuka trochę pobawić się z nimi w photoshopie i gotowe. Google nie boli ot co!