http://www.youtube.com/watch?v=t5LyXiFUSbI
Jakośc słaba, ale warto obejrzeć. Robi wrażenie.
Nie wiem, jak Jake się zachowywał będąc na wózku, ale jego radość z posiadania władzy w nogach jest świetna. I popieram, te dwie minuty robią wrażenie (chociaż widok avatara biegnącego z gołym tyłkiem budzi uśmiech).
Łaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Ja chcę więcej, tylko w lepszej jakości i z okularami 3D na nosie:). Czy ktoś może mi powiedzieć, czy Avatar będzie wyswietalny tylko w kinach IMAX czy też także w Multikinach? Na pewno była o tym mowa, ale nie mogę sobie przypomnieć:).
Na 100% we wszystkich kinach 3D (w Polsce ponad 70), czyli w większości kin Cinema-city, Multikino czy Helios. Tam gdzie puszczane są bajki 3D czy filmy typu "Krawawe walentynki 3D", a za 1,5 tygodnia "Oszukać przeznaczenie 4".
Swoją drogą mam nadzieję, że zwiastun "Avatara" będzie puszczany przed "Oszukać przeznaczenie 4" (zapowiada się gniot, ale co tam ;)), bo chciałbym tego posmakowac w trójwymiarze ;)
Fakt, mimo kiepskiej jakości!
Świetna scena, reakcja Jake'a jest jak najbardziej uzasadniona, inwalida nagle odzyskuje sprawność (nowe ciało). Patrząc na niego aż jestem w stanie poczuć jak cudowne to uczucie dotknąć stopami posadzki i wstać.
Odpowiedź Sama Worthingtona na mieszane reakcje odnośnie trailera Avatara:
"It’s got a hell of a lot of hype. I read all what was said yesterday about the, about the trailer. I can see their point. But as I said, it wasn’t meant to be built for an Apple Mac. It’s built for IMAX. It’s built for 3D. That’s what he’s designed it for. He’s designed it to bring people back to the cinema. It’s interesting that he’s released that trailer, that Jim’s gone and done that, and then the next day goes and shows it on IMAX. One extreme to the other. We get the criticism, and then we get the rave reviews of what it really looks like in its own formula. That’s obviously going to get people to think and go, well, damn right. I’m going to go see this at the cinema. Jim has always said to me, he wants to bring people back to the movies. And he’s a smart enough man to, that to be tactical."
Naczytał się facet postów na IMDB i powtarza za nimi ;D
Cały wywiad tutaj:
http://www.collider.com/2009/08/24/sam-worthington-talks-about-the-reaction-to-t he-avatar-trailer-and-terminator-salvation/
Napaliłam się na ten film niemiłosiernie :-( Potworny żal, że nie było mnie na pokazie 3D. Trailer podoba mi się nawet w 2D. Bardzo mi się podoba!!! I jestem gotowa uwierzyć w to, że w IMAX'ie efekty powalą mnie na kolana. Dwa lata temu byłam na Beowulf'ie, pomimo tego że trailer Beowulf'a w 2D nie dosięga nawet do pięt trailerowi Avatara. I to co najważniejsze: niby ładna grafika i widać kto był pierwowzorem każdej postaci, ale w 90% przypadków w Beowulfie bohaterowie mają "martwe" oczy.
Gdyby Malkovich naprawdę grał tak jak ta pacynka, której użyczył wyglądu, to nigdy nikt by o nim nie usłyszał. Jednak mimo to, Beowulf w 3D wyglądał super.
W trailerze Avatara urzekły mnie oczy, i nawet jeśli fabuła nie będzie bardzo odbiegać od współczesnych produkcji disney channel, to i tak pewnie będę piać z zachwytu.
Ciekawy fragment, choć niestety krótki. Ciekawi mnie, czy osoba która go wrzuciła do sieci posiada również resztę ujęć z tego puszczanego w kinach fragmentu. Chociaż profil tej osoby na youtube jest jak na razie pusty i innych scen nie zauważyłewm
według mnie to po prostu nowy sposób reklamy walnąć na youtuba kilka nieistotnych scen z filmu w niskiej jakości i powiedzieć, że ktoś wykradł, ludzie strasznie nakręcają się na takie rzeczy co widać nawet na tym forum
Teorie spiskowe pewnie też lubisz? Pewnie też wierzysz, że FOX specjalnie wypuścił do sieci dziadowski Workprint Wolverine'a?
Bzdura.
szkoda ze taka slaba jakosc ale lepsze to niz nic mam nadzieje ze te 15 minut zostanie udostepnone w internecie
Krótki i fatalny jeśli chodzi o jakość fragment, ale interesujący.
Elementy komediowe zawsze mile widziane(chodzi mi o ten tyłek). Po tym fragmencie widać że będzie to film nakręcony z polotem i z pomysłem. Ale czy arcydzieło? Po tak krótkim, jakościowo i dźwiękowo złym fragmencie ciężko o tym powiedzieć. Ale na pewno będzie się dużo działo.