AVATAR - OPINIA TYCH CO JUŻ WIDZIELI FRAGMENT Ponad dwudziestominutowy materiał roboczy z "Avatara" Jamesa Camerona został pokazany przedstawicielom branży filmowej na targach filmowych w Amsterdamie. Opinie pierwszych widzów są więcej niż pozytywne:
Szczęśliwcy, którzy znaleźli się na pokazie, byli świadkami historycznego momentu. [...] To jak sen z otwartymi oczami. [...] Ten film zmieni całą branżę.A TO OPINIA - OPINIE TYCH CO JUŻ WIDZELI FRAGMENT FILMU -- W trakcie trzeciej scenie moje serce zaczęło bić jak szalone.
O czwartej scenie pisze:
Jak za sprawą magii kwiaty i inne rośliny zaczynają lśnić w środku nocy niesamowitym blaskiem. Piękno tej sceny kompletnie zapiera dech w piersiach.
I podsumowuje:
Byłem pod wielkim wrażeniem tego, co zobaczyłem. Efekty w tym filmie to klasa sama w sobie
Stary, mała prośba, zanim postanowisz następnym razem założyć tutaj nowy wątek z rewelacyjnym, gorącym newsem bądź łaskaw sprawdzić czy czasem aby na pewno inni go już nie znają. Gwoli ścisłości Cinema Expo w Amsterdamie miało miejsce 24 czerwca, dziś mamy 5 sierpnia, od tamtego czasu w światku Avatara wydarzyło się wiele ciekawszych rzeczy.
Jesli o mnie chodzi to sorry, ale wątek odgrzewany i do usuniecia. Swoją droga nie wiem gdzie się podziewają na tym forum moderatorzy, ktoś chyba sprząta czasem ten burdel.