7,4 823 tys. ocen
7,4 10 1 823249
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

teraz mam pytanie, czy warto obejrzec ten film w wersji dvdscr, dodam jeszcze, ze nie moge sie powstrzymac od zobaczenia, ale nie chce tez psuc sobie obrazu, pomozcie???/ ;D:D

ocenił(a) film na 8
WilliamCrazy1

DVDScr powinien mieć obraz jakości DVD, ale nie wiem jak z dźwiękiem. Ale idź do kina bo wiele stracisz.

ocenił(a) film na 10
WilliamCrazy1

w żadnym razie nie próbuj oglądać tego wspaniałego widowiska na ekranie komputera w tak marnej jakości

w kinie można się poprostu zanurzyć w całości w pandorze.
Jakbym obejrzał sobie ten film po raz pierwszy na komputerze to potem przez długi bardzo długi czas plułbym sobie w brodę za to co mnie podkusiło do zrobienia tak głupiej rzeczy

ocenił(a) film na 10
WilliamCrazy1

Nie ogladaj!!!!
Idz do kina. Znam ludzi ktorzy byli w kinie a potem ogladali avatara na komputerze, pomijajac fakt ze nie ma 3d to jeszcze nie wszystko widac. Obraz chodz wydaje sie dobry to odstaje znacznie od org.

ocenił(a) film na 10
WilliamCrazy1

Do kina (i 3D)!!! Ściągany plik można sobie oglądać jako miłe wspomnienie po tym, co zobaczyło się w kinie, jak już nie będzie więcej kasy na następne seanse.

ocenił(a) film na 10
WilliamCrazy1

Do kina (3D)!!! Ściągany plik można sobie pooglądać jako miłe wspomnienie po kinie, jak już nie będzie kasy na kolejne seanse.

ocenił(a) film na 10
kik_club

Ups... sorry za dubel.

ocenił(a) film na 10
WilliamCrazy1

Nie oglądaj, bo ten DVDSCR ma 18 klatek na sekundę zamiast 24 i okropnie
się to ogląda. Co do wyglądu:

http://i47.tinypic.com/29cx4lt.jpg