7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823519
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

moim zdaniem film dobry aczkolwiek mogłby być lepszy. oczekiwałem jakiegoś elementu zaskoczenia, nieoczekiwanego zwrotu akcji ale sie nie doczekałem. pomimo tego w końcu mamy coś świerzego w kinie, coś czego jeszcze nie było. mysle że warto obejrzeć ten film dla efektów ale też dla w miare ciekawej fabuły niestety dość przewidywalnej. jak już wspominałem nie było niczego nieoczekiwanego i film sie skończył happy endem. zauważyłem że ostatnio zapowiadane wielki hity nie spełniaja pokładanych w nich oczekiwań. film 2012 był dobry ale również można było przypuszczać że sie zakończy pozytywnie i tak właśnie było. podobna sytuacaja jest w avatarze. myślę że gdyby w końcówce zdarzyło sie coś nieoczekiwanego, szalonego i niekoniecznie pozytywnego film mógłby być lepszy. tego potrzebują filmy które powstają. moja ocena to 6/10. są filmy do których często wracam i które zapadają w pamieć a niestety avatar do takich nie nalerzy. obejrzałem go raz i obejrze ponownie w lepszej wersji i myśle że to będzie na tyle. bedzie ładnie wyglądał na półce obok innych filmów. ale to tylko moje zdanie:) pozdrawiam wszystkich i przy okazji życzę wesołych świąt

ocenił(a) film na 10
clown

OMG, dlaczego nigdy nie ostrzegacie przed SPOILERAMI? Właśnie zdradziłeś mi zarys zakończenia -_-

ocenił(a) film na 8
slavia9

w sumie to ja nigdy nie pisze o spojlerach ponieważ jak dotąd nikomu nie przeszkadzało i nie została mi zwrócona uwaga:) teraz będe uważał:)

ocenił(a) film na 8
clown

a wy co sądzicie o filmie?

za krótki <br/>