mimo moich głupich tekstów nadal góruję intelektem nad wszystkimi fanami avatara a liczba ich idzie w miliony
Przecież sam film jest wytworem wyobraźni, więc jak może wyobraźnię
zabijać? To właśnie ludzie bez wyobraźni nie potrafią odnaleźć w nim
piękna.
ogólnie telewizja zabija wyobraźnie kolego ... chyba nie rozumiesz czym jest wyobraźnia...książki ją kształtują zaś telewizja i obraz ja zabija
No to czas wrócić do książek. Tylko nie wiem kolego co wobec tego robisz na forum o tematyce filmowej (czyli zabijającej wyobraźnię)
forum nie kształtuje wyobraźni lecz uczy postaw antyspołecznych i poniekąd uczy odpowiadania na niewygodne pytania i bezsensowne zarzuty
jedyne czego może nauczyć "bezstresowo" moderowane forum to na bezsensowny i agresywny zarzut odpowiedzieć jeszcze większym bezsensem i agresją... jest to więc szkoła trollingu (czyli idiotów), a ty jesteś w niej prymusem
nie wdawaj się w dyskusję z trollem bo zniży Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem..
wiem że jestem prymusem , w końcu mam głowę nie od parady
zamiast zakladac nowy temat, poszukaj sobie innego o podobnych pogladach i tam sobie pisz te obelgi. nie czaje cie, nie podobal sie ok, ale po co zaraz pisac, ze to dno? zastanow sie nastepnym razem co chcesz powiedziec i nie mow tego.
dość że film jest z napisami a poza tym nudny i szkoda iść do kina na ten film byłem dzisiaj w konie na tym filmie i po 30minutach usnołem z nudnego tego filmu!!!!!!!!!!!!!!!!