7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823519
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

film po prostu jest dno szkoda go oglądać!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
brucelee33

To nie oglądaj. :D

brucelee33

niech nikt nie ogląda , bo ten film zabija wyobraźnie

ocenił(a) film na 8
Krzyrzak69

A ty zabijasz swój rozum głupimi tekstami :>

Yoshish

mimo moich głupich tekstów nadal góruję intelektem nad wszystkimi fanami avatara a liczba ich idzie w miliony

ocenił(a) film na 10
Yoshish

nie można zabić czegoś czego nie ma :)

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

Przecież sam film jest wytworem wyobraźni, więc jak może wyobraźnię
zabijać? To właśnie ludzie bez wyobraźni nie potrafią odnaleźć w nim
piękna.

LukeR87

ogólnie telewizja zabija wyobraźnie kolego ... chyba nie rozumiesz czym jest wyobraźnia...książki ją kształtują zaś telewizja i obraz ja zabija

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

No to czas wrócić do książek. Tylko nie wiem kolego co wobec tego robisz na forum o tematyce filmowej (czyli zabijającej wyobraźnię)

ocenił(a) film na 8
Krzyrzak69

To co robisz na forum o filmach?

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

a jaka jest rola forum w kształtowaniu wyobraźni ?

sprocket73

forum nie kształtuje wyobraźni lecz uczy postaw antyspołecznych i poniekąd uczy odpowiadania na niewygodne pytania i bezsensowne zarzuty

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

jedyne czego może nauczyć "bezstresowo" moderowane forum to na bezsensowny i agresywny zarzut odpowiedzieć jeszcze większym bezsensem i agresją... jest to więc szkoła trollingu (czyli idiotów), a ty jesteś w niej prymusem

sprocket73

nie wdawaj się w dyskusję z trollem bo zniży Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem..

wiem że jestem prymusem , w końcu mam głowę nie od parady

Krzyrzak69

jest prymusem - potwierdzam całym swoim autorytetem ;)

Vimo

dzięki :) czuję się wyróżniony ...kuźwa chyba się unoszę pychą :(

brucelee33

zamiast zakladac nowy temat, poszukaj sobie innego o podobnych pogladach i tam sobie pisz te obelgi. nie czaje cie, nie podobal sie ok, ale po co zaraz pisac, ze to dno? zastanow sie nastepnym razem co chcesz powiedziec i nie mow tego.

brucelee33

dość że film jest z napisami a poza tym nudny i szkoda iść do kina na ten film byłem dzisiaj w konie na tym filmie i po 30minutach usnołem z nudnego tego filmu!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
brucelee33

Jeśli byłeś dziś w kinie to dlaczego założyłeś temat ponad tydzień temu, że to dno?
To pytanie retoryczne, nie czekam na odpowiedź. Chciałem jedynie pokazać dlaczego nie warto odpisywać na ten temat i powinien spaść na dół.