niedługo powstanie pewnie książka pt. obejrzałem avatara Bedzie grubsza niż encyklopedia pwn bo beda w niej wasze wypociny.codziennie widze tu po 50 nowych tematow nie wiem czemu tak każdy rozbiera ten film na czynniki pierwsze .rozumiem że film rewelacyjny>ale po co pisac coś to samo 50 razy? przykładowo jeśli bym nie oglądała tego filmu chciała pójśc do kina ale wpierw zalogowałabym sie na filmweb by zobaczyc komentarze atu temat 1 fil super temat 2 beznadzieja 3 zarąbisty 4 dno itd.paranoja
Kolejna osoba co ja boli to, ze komus sie ten film podobal i chce sie tym podzielic z innymi. Jak Ci sie ine podobal, to po co tu wchodzisz i zawracasz gitare ? Codziennie powstaja tez te same tematy o tym, jaki ten film to gowno, badziew, dno. Ja sie nie sugeruje opiniami innych, ogladam trailer i jak uwazam, ze warto obejzec to ide do kina.
nie pisałam ze mi film się nie podobal naucz się czytac"rozumiem że film rewelacyjny".oj
Masz racje, co nie zmienia faktu, ze zawsze beda maruderzy i nie mozna sie kierowac opiniami na temat filmu. Na imdb.com ocena filmu jest bardziej wiarugodna i wg niej mozna spokojnie na film isc, ale wiadomo, sa rozne gusta i pomimo, ze film ma 9,95 punkta na 10 to moze sie nie podobac.
Gdzie ten film ma 9,95 na 10. To chyba jakaś paranoja. Ja rozumiem, że film bardzo fajnie się ogląda, ale bez przesady. Na film warto się wybrać. Jednak gdy ludzie patrzą na te oceny przed seansem to po wyjściu z kina mogą czuć się oszukani.
przy takiej małej różnicy ocen to nie ma znaczenia.wiesz czemu 9,95 ?bo wszyscy ogłupieli na temat tego filmu. Nie zwracają uwagi na fabułe tylko na efekty.tego filmu wszędzie pełno nie wiem co o tym myślec
oooo widzę kolejna osoba która wie "lepiej" kto jak ogląda film i na co zwraca uwagę - witamy, witamy
jeśli się wchodzi na forum o filmie to nic dziwnego że mieni ci sie w oczach od jego nadmiaru
nom masz racje mieni mi się w oczach od nadmiaru nagromadzonej tu głupoty.nic nie wiem "lepiej"panie cwaniak po prostu wyrażam swoją opinię.żegnam ozięble
opinia o filmie a odsyłanie innych do psychiatry to dwie różne rzeczy - jak to "mówią lekarzu, lecz się sam"
"Nie zwracają uwagi na fabułe tylko na efekty."
Bo wiekszosc ludzi wie na co i po co idzie do kina. A jak niektorzy myla gatunki, a potem narzekaja na fabule to zrzedza i zrzedza. Marudy pi......e
Camron stworzył marketingowe arcydzieło. Trudno się dziwić skoro dysponował takim budżetem. To musiało się zwrócić. Co z tego że film jest co najwyżej dobry skoro ma rzesze fanów patrzących nań bezkrytycznie. Dziwne, że inne wakacyjne hity nie dostają takich ocen.
Racja. Ale ten film za bardzo kuleje w kwestii fabuły i scenariusza by zbierać same najwyższe noty. Gra aktorska też jest mało porywająca. Dobry film na mocne 7.
transformers np też ma wysokie noty ale awatar jest inny>>on jakby zaczarował widzów w kinach może dlatego że był w całości w 3 d i ludzie pogłupieli .efekty najwazniejsze a reszta sie nie liczy.nie powinno tak byc