nadchodzi US ARMY :D Nie jestescie na Pandorze juz wiecej...Jestescie w Iraku!
no i ? Zadowolony ? Ulżyło Ci ? Lepiej się czujesz ? To był cel twojego życia ,żeby Avatar dostał jak najmniej oscarów ?
zacytuje Cie...Relax, Take It Easy :D i co?Cisnienie Ci skacze?Podobno sie nie przejmujesz????
nic mi nie skacze , po prostu pytam a ty nie odpowiedziałeś na to pytanie :) . Why ?
Bo jak Twoim zdaniem mozna ocenic ten film jako naj???Efekty-zgoda ale co wiecej????Gra aktorska????Rezyser???Scenariusz????POiekne widowisko ale nic ponad to.
no dobra , ale komu to przeszkadza ? Jak Ci się film nie spodobał czy coś , to jest powód aby całemu światu ogłaszać ,że jest to gówno i nie można tego oglądać ? Nic nie zdziałasz głosząc takie herezje ... Chyba ,że po prostu chcesz się wyżyć na czymś ,ale równie dobrze możesz to zrobić na monitorze/ekranie na który teraz patrzysz ;)
ja też ich nie wypisywałem ... ogólnie to więcej na tym forum widze jadu niż pieśni pochwalnych na temat tego filmu ... i wiesz co ? Jest to o tyle dziwne , bo wiekszości osób które znam ten film się podoba , a Ci którzy się na nim zawiedli za punkt honoru wybrali sobie najeżdżanie Avatara . Dziwna sprawa , ciężko zrozumieć psychikę niektórych osób .... idźcie lepiej na miasto zabawić się , a nie głupoty wypisywać ;)
btw. wojenki w polsce muszą być i basta ... PiS vs PO , Konsole vs PC , Honda vs BMW .... polak po prostu musi mieć wroga :D
i jeszce jedno.Nie pisalem,ze ten film to gowno.ja nawet niue uwazam,ze HL jest godny naj.Za to stanowczo twierdze,ze Avatar slusznie nie zostal uznany za naj film.Byla by to katastrofa na miare "Tytanika".
hurt locker od zawsze bił na głowę avatara pod względem artystycznym. Po tej gali avatara na zawsze zostanie tylko trailerem do gry koputerowej
tiaaaa...ja tylko sie zasdtanawiam,czy kiedys Akademia sie odwazy i nie wreczy Oskara za naj film...?co myslicie?moze juz byl taki przypadek?Wiem,ze zlotej palmy w cann napewno raz nie pzryznali...chyba :P
jestem wstanie to zapam,ietac i potraktowac jako przepowiednie :D Chyba dzisiaj nie wyjdziesz z tego forum :D Zemsta smakuje na zimno,co? :D