witam, byłem tylko obserwatorem tego forum i nie zabierałem głosu w dyskusjach, bo nie chciałem dzielić się swoimi opiniami na wybrane filmy, jednak na temat Avatara się wypowiem bo zprowokował mnie "fajnykolo". hmmmm.. zacznijmy od jednego z jego pierwszych postów który bardzo mnie zaciekawił odnośnie jego osoby :) cytuję:
"Fabuła jest niesłychanie wyrafinowana" - nie ty chyba kpisz.
Ludzie przecież trzeba być debilem by w tym filmie dostrzec coś oprócz amerykańskiej papki oscarowej dla tłumów. Obudźcie się , pomyślcie, zdejmijcie okowy z mózgów.
Daremny mój trud :) wiem że większość w tym kraju to potomkowie chłopów i warcholstwa. Pociesza mnie fakt, że po takich jak wy mój dziadek na konia wchodził a dzisiaj ja do swojego merca."
no tutaj się postarałeś porównujesz nas czyli fanów do warcholstwa a kim że ty jesteś człeku marny?, szlachta się znalazła , w przeciwieństwie do ciebie ja pochodze z małego miasteczka, i faktycznie mam pochodzenie rolnicze ale to niczego nie zmienia, mówisz jestem prostakiem popatrz na siebie, "fajnykolo" hmmm... już sam nick mówi mi wiele o twoim ego i narcystycznym spojrzeniu na samego siebie, wyzywasz innych ale nie widzisz jak ciebie inni postrzegają, a to jest dość ważne.
właśnie zmieżam do sedna tego postu, jesteś większym prostakiem ode mnie bo przynajmniej ja mam troche jakiegokolwiek szcunku do ludzi i nie zaczynam wyzywać i prowokować bez powodu.
"mój dziadek na konia wchodził a dzisiaj ja do swojego merca." bardzo interesujące szkoda że sam na niego nie zarobiłeś bo widzisz jak rodzice dziecko rozpieszczają to są takie "kwiatki" jak ty, ja mam starą skode za którą sam zapłaciłem i jestem z tego dumny, mieszkam w warszawie i tam pracyje, a co do ciebie to już widziałem takich jak ty właśnie nażelowanych fanw dody z kozą w nisie.
popieram tutaj jeszcze pare osób za bardzo obiektywne wypowiedzi na temat filmu bo fakt nie jest on doskonały bo takiego filmu nie ma, ale obieram stronę pochwalającą Avatara bo ten film jest FAJNY, ZJAWISKOWY, SPEKTAKULARNY i dziękuję forumowiczom: pewna_studentka, med555 za bardzo fajne opisanie tematu i podziwiam zwłaszcza med555 za bardzo interesujące argumenty.
ps: fajnykolo jesteś zakompleksinym, intelektualnym inwalidą, którego w dzieciństwie nikt nie lubił i teraz właśnie się odgrywasz na innych za swoje upośledzenie ( mam paru dobrych znajomych psychologów jak będziesz potrzebował pomocy to podam ci nr. tel.
dziękuje i pozdrawiam
jesteś głupi ... bo nazywasz kogoś intelektualnym inwalidą ...nie wnioskuj o kogoś życiu po tym co pisze
wniskuje to z jego wypowiedzi bo właśnie to o nas świadczy, postrzegasz człowieka tylko po tym jak się wypowiada i jak się zachowuje a nie po przez to jak wygląda i ile ma kasy w portwelu
ale jak mozesz wnioskować co robi w życiu... możesz ocenić jaki jest ale nie możesz wnioskować o kogoś życiu!! to oznacza ze jestes głupcem.. możesz uważać że jest pyszny , arogancki , że jest ignorantem ale nie możesz powiedziec co robi i czy ma kolegów itp
nie, ale patrząc na to jak się zwraca do innych można wywnioskować iż zachowuje się tak na codzień a nie chciałbyś znać człowieka który jest arogantem, sory ale osobiście nie chce znać ludzi negatywnie odbierjących każdą krytykę danego tematu w tak wulgarny agresyny i obcesowy sposób
zaryzykuję stwierdzenie, że na co dzień jest to spokojna cicha szara osoba... kolorytu nabiera dopiero na forum, jak komunikuje się ze światem w formie pisanej
taka doza agresji w życiu codziennym nie byłaby do strawienia przez jego otoczenie, więc kumuluje ją w sobie i wyrzuca tutaj
kevinek nei pomyśli a sam bluzgi rzuca. zaś srocket nie wiem może masz racje nie mam pojęcia ...
Przez kevinka przemawia agresja więcej jest taki sam jak ten fajnykolo
oczywiście bo jestem zniesmaczony i oburzony wypowiedziami tego kolegi i dlatego się wypowiadam w taki a nie inny sposób, a jeśli obraziłem Ciebie to bardzo przepraszam bo nie w ciebie celowałem ostrze pozdrowienia :)