7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823766
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

nowe życie

ocenił(a) film na 7

zajebisty film. fabuła nie była zbyt skomplikowana ale tu chodziło o czystą rozrywke tak aby film trafił do każdego odbiorcy.nie wiem jak inni ale ja oglądając go chciałem wskoczyć do takiej maszynki i pozostać na Pandorze na stałe olewając nasze życie.

ocenił(a) film na 6
helsinger

Tak masz racje to czysta rozgrywka, ale zaraz wielcy fani avatara z wielkimi umysłami powiedzą ci "spójrz głębiej", "Avatar to wybitnego kino z wybitnym przesłaniem".

ocenił(a) film na 10
Drimek

A po co ma spoglądać głębiej? Wyniósł z tego coś dla siebie (miło spędził czas w kinie) i jest z tego zadowolony.

Jakaś aluzja do osób, którzy lubią sobie porozmawiać o innych aspektach filmu?

ocenił(a) film na 7
Drimek

nie zrozumcie mnie żle jestem fanem avatara. film ten jest inny niż wszysko inne co można zobaczyć w kinie. jednak po tak głośnym filmie spodziewałem sie jakieś nietuzinmowej histori. tak jak mówiłem czysta rozrywka która nie miała skupiać sie na fabule a efektach wizualnych. czekam tyko na ciąg dalszy mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepszy.napewno bedzie.

ocenił(a) film na 10
helsinger

Wszystkiego nie sposób umieścić w jednym filmie, to trochę jak z pizzą - jak dasz za dużo dodatków, to po prostu będzie niedobra. Ważne by umieć znaleźć w tym coś dla siebie i cieszyć się z tego.