Mam takie wrażenie, że ciągle trwa minusowanie Avatara z multikont, ale nie na taką skalę jak kiedyś, ale codziennie Avatar spada o miejsce w rankingu. Chyba każdy widzi, ze to nie jest normalna sytuacja.Myślę że administracja powinna zwrócić na to uwagę
A może zwyczajnie ludziom się on tak strasznie nie podoba, jak Ci się wydaje - tego nie bierzesz pod uwagę?:)
Zapewne sa tu i tacy, ktorzy nie daja oceny 1/10 ale nizsza od 10/10 ( podaja do tego argumenty ). Ale neistety Multikont anty-fanow ( w sumie to uz raczej trolli) jest zbyt duzo. Ja ci mowie, ze gdyby nie te wszytskie 1 (bo przeciez TEN FILM NIE ZASLUGUJE NA TAKA OCENE, TO JEST KARYGODNE!!!) bylby w top 10...
Sytuacja analogiczna co do komentarzy; gdyby fani nie zawyżali oceny to antyfani nie dawaliby 1 ;P Krytycy pewnie dostaliby zbiorowego zawału serce, jeśliby Avatar wszedł do top 10 najlepszych filmów - bo to by dopiero było karygodne!;]
Nie wydaje mi sie. Tak czy siak any-fani dawaliby (i daja caly czas) 1. Ale co w tym zlego, ze ktos daje 10 (dal fanow ten film jest i bedzie arcydzielem). Jednak 1/10 jest po prostu smieszne. Ja nigdy nie dalbym zadnemu filmowi pelnometrazowemu 1. Wg mnie Avatart zasluguje aby byc przynajmniej w okolichach top 10 (miejsce 11,12) tak samo jak Titanic chociaz w tej top 100...
Wydaje mi się, że nie. Może jest to jedna lub dwie osoby. To, że film się nie podoba już teraz tak bardzo to normalne. Teraz już ludzie idą głównie "na siłę" do kina, bo widzieli większość pozytywnych opinii i są później zawiedzeni, a sami nie lubią tego typu filmów
O, Krzyrzak wrócił, a już się nudno robiło. Teraz będzie można się posmiać.
A tak na serio to z multikont lecą same 1.
nie prawda. sam zbudowałem kilka multików przed akcją kasowania multikont i okazało się że one do dziś są i dają 1. Zatem się pytam ile jest też takich kont które dają 10 ?? bo adm skasowało tylko te konta z tempinbox
Ha, czyli sie przyznales :P. Napewno mniej multi maja fani, to tylko teoria ;D. Anty-fanom bardziej zalezy by udupic avatara,
Racja- antyfani Avatara są najbardziej zawziętymi na filmwebie. Oni chyba nienawidzą Avatara jak Hitler Żydów
zdziwiłbyś się , wśród was widzę wielu napałów a was jest więcej wiec niech każdy z was stworzy 10 multi no to już jest sajgon
nie spora założyłem góra 30 multikont. miałem około 150...ale 120 mi admini skasowali. 30 jedynek to około 0.005 oceny czyli nic
ale tysiac takich jak ty to juz cos nie? (a napewno jest i wiecej takich ktorzy maja ponad 100 multi).
upadłeś na głowę ?? takich troli jak ja jest około 20 ... reszta ma to gdzieś.
a po 3 , teraz nie da się tak szybko zakładać kont. Bo z jednego ip można zakładać konto co 2godziny. I są blokowane temporary email inbox.
za to zostało sporo brudu po czyszczeniu!! Admini usunęli konta z grubsza ale nei wszystkie . wystarczyło ocenić 2 filmy a konto już nie zostało usuwane . POWAGA !!
A ja mam wrażenie, że ciągle trwa sztuczne windowanie Avatara w górę.
Jakoś nie rozumiem tego ciągłego płaczu, że film jeszcze nie jest number
one. Widocznie nie zasłużył.
Poza tym statystyka broni się sama. Część osób wystawia złośliwie 1, część
bezzasadnie same 10, ostatecznie się to jakoś bilansuje. No i skoro
antyfani korzystają z multikont, to nie ma siły aby jego wyznawcy nie
robili tego samego.
Dlaczego więc po raz kolejny widzę rozdzieranie szat?
no wiesz ja tam tego nie robie, nie widze w tym sensu. Ja wierze w to, ze jak juz atmosfera sie uspokoi to avatar powedruje do gory ;).
Ja też się nie bawię w takie rzeczy. Film dostał ode mnie jedną ocenę,
oddającą dość dokładnie to, co o nim sądzę i tyle.
Po prostu wierzę w statystykę. W zjawiskach masowych są stałe tendencje i
jeżeli występuje zjawisko trollowania, to po obu stronach.
Efekt końcowy prawie zawsze się zrównoważy.
Panowie spójrzcie prawdzie w oczy.
na imdb Avatar jest na 58 miejscu, za kilka miesiecy poza 100, a wy
głupoty pieprzycie ze jest za nisko na filmwebie.
Zdecydowanie za wysoko nadal, 20 miejsce to jest smiechu warte gdy
na przykład jest przynajkniej duzo lepszych z 200 filmów.
Zobaczcie jakie miejsca na filmwebie maja filmy science-fiction które z pewnoscia sa lepsze od Avatara:
Odyseja kosmiczna 2001 161 miejsce
Łowca androidów 63 miejsce
Obcy 40 miejsce
Obcy 2 76 miejsce
Terminator 134 miejsce
Terminator 2 45 miejsce
Matrix 75 miejsce
zgadza się . przyroda się mniej więcej równoważy. antyfani heroiczni to ci co piszą , reszta ma w dupie .
antyfan może łatwo bana dostać fan nie . wiec my mamy wiele gorzej
A o czym, jak nie o jedynkowaniu przez trolli typu pmp świadczą wypowiedzi typu-,, dziś w nocy Avatar spadnie o 2 miejsca"?
nie sądzie żeby on jedynkował... po prostu avatar w rankingu jest blisko kolejnych filmów.
ludzie oglądają torrenty wiec film musi spadac
Ten ranking jest skorumpowany przez loltrolle FM i możesz sobie go wsadzić
w pupe. xD
Mam własny ranking i resztę mam gdzieś. =)
też tak myślę!
Przecież Avatar podoba się ogromnej większości. Jak więc się dzieje, że codziennie ocena spada...Na początku miał strasznie wysoką ocenę, co się dzieje...