gdy obelrzałem pierwszy raz byłem zachwycony,bardzo byłem zachwycony tym filmem.Myślałem o nim chyba przez tydzień.Jednak nie trwało to długo.Po drygim razie uznałem że nie jest już tak fajny jak za pierwszym razem.świadczy to o tym że nie jest to taki dobry film.
Bajka dla dzieci które zwracają uwage na efekty.
twierdzenie o "bajce dla dzieci" jest w przypadku tego filmu zupełnie nietrafione.
Avatar podobał się bardzo szerokiemu gronu widzów, zarówno dzieciom jak i osobom starszym gdyż pomimo nieskomplikowanej fabuły niesie ze sobą pewne wartości i nie jest tylko pustym efektem jak 2012 czy transformers 2.
jeżeli jedynym atutem tego filmu były efekty jak twierdzą zagorzali przeciwnicy tego filmu to na pewno nie byłby tak wysoko (patrz. 2012, transformers2)
najlepszym dowodem na to że film nie podobał się wyłącznie dzieciom jest IMDB, dzieci stanowią tam tylko odsetek wszystkich głosów, oraz to że wiele "dzieci" lubiących puste efekty i wybuchy krytykuje ten film bo nie ma w avatarze typowej "rozpierduchy"
nawet mimo swej prostoty wiele osó tego filmu poprostu nie rozumie co czasami widać.. szczególnie tu.. na filmwebie
A ja byłam tez 2 razy.
Przed 2 miesiącami. I do tej pory mnie trzyma!
:)
Popieram Kolegę. Film mnie wzruszył niesamowicie. Cudowny w wielu wymiarach.
nie twierdze że to jakiś gniot film naprawde spoko za pierwszym razem byłem zachwycony ale teraz mi przeszło.
avatar to film przełomowy to napewno ale nie na tyle by oglądać pare razy.
avatar to film bardzo dobry tego jestem pewien ale nie zrobił takiego wrarzenia żeby przyklejać plakaty w pokoju.Poprostu zajebisty film,dobre kino o którym można pogadać, każdemu podobało się co innego i inaczej go odbiera.
w samym filmie najbardziej podobała mi się sama pandora i stworzenia je zamieszkujące a ta cała rozwałka była nie potrzebna.
przyznaj się lepiej że masz bardzo podatną osobowość, naczytałeś się filweba i zmieniasz zdanie. Widać wmówić Ci można wszystko, chociaż tylko krowa zdania nie zmienia .... podobno