PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211577
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Jaki byscie widzieli skład w 2 części filmu?:)

Iron Man - obowiązkowo
Captan Ameryka - obowiązkowo
Hulk - obowiązkowo
Thor - zobaczymy co z nim po "Thor 2" będzie.
Fury - Napewno będzie
Hawkeye - wielki ?
Black Widow - tylko jeśli miałaby przejść na strone wroga:P
Wasp- dobór aktorki?
Wolverine- marzenia

hetzer

Samanta666 : masz u mnie całkowite poparcie

ocenił(a) film na 9
Knighter_Seba

A co sądzicie by tam kiedyś w Avengers ileś tam pojawił się Piter Parker :P??????

Jakieś opinie???

P.S To nie jest propozycja żeby nie było obraźliwych wpisów że mnie po**ło czy coś :) Zbieram tylko opinie :)

ocenił(a) film na 6
Kai1989

Ej, poroiło Cię ?! ;D
Nie no... raczej wątpię. Raz że nie pasuje (takie postacie jak sandman nie kleją się z wykreowanym, awendżersosym światem imo, w ogóle jago filmy jakieś takie baju-baju, nie pseudo-inteligentne jak reszta) a dwa że, nie czytałem nigdy spider- man'a bo nie lubię, ktoś tam wspomniał że chłopak nie bardzo się pchał do ekipy.

ocenił(a) film na 9
upior_w_kosciele

Mówiłem bez obrażania :D
Osobiście spidera lubię najbardziej z Marvelowskich dzieł... Ale komiksy czy seriale ostatnie filmy mnie trochę rozczarowały a to za sprawą Maguira który jakoś mi nie pasował do tej roli był bardzo drętwy....
Ale nie o tym gadka :) Można tu przeczytać ę wiele osób widziało by Logana w tym filmie to jeszcze większy samotnik niż spider :D więc sam nie wiem... Myślę że twórcy wybiorą mądrze bo w końcu tu chodzi o miliony dolarów :)

To jedną opinie już mam :)

ocenił(a) film na 10
Kai1989

A ja sądze że nadzieja spidermana nie umarła. W końcu tworzą całkiem nowy film o nim, bez powiązania z poprzednimi trzema częściami "Niesamowity Spider-Man". Kto wie, może pod Avengersów?

ocenił(a) film na 9
lukidg992

To jest słuszne spostrzeżenie.. Dwa różne filmy o tym samym bohaterze w tak krótkim odstępie czasu trochę dziwią :)

ocenił(a) film na 10
Kai1989

co nie znaczy w sumie że tak być musi ;) bo chwile pomyślałem, spojrzałem na obsade spidermana i nie widze tam Nicka Fury'ego... Może być jednak szansa że do 2014 powstanie druga część filmu i w niej już będzie Nick, który namawia go do wstąpienia do Avengersów :P aczkolwiek to już tylko kwestia mojej wyobraźni i tego, że w ten sposób by mi się to podobało ;)

ocenił(a) film na 9
lukidg992

może nie chcieli ścigać S L. Jacksona dla jednej sceny :P No ale zobaczymy w przyszłości jak bd :D

ocenił(a) film na 10
Kai1989

Właściwie teraz sobie przypomniałem że w Thorze i Hulku też nie było Furyego ;) więc nic straconego, nadzieja umiera ostatnia! :)

ocenił(a) film na 9
lukidg992

W Thorze był tylko agent Coulson... Co do Hulka to na pewno był Tony Stark :)

Kai1989

Powtórzę - Fury był w Thorze, ale scenie po napisach.

ocenił(a) film na 9
lukidg992

Tak mi się przypomniało, że Avengers opiera się o jakiś komiks czy też seriale animowane były w tej tematyce więc zasadnicze pytanie kto był w tej brygadzie Avengersów... Jeżeli Spidera nie było to maleją szanse, choć z drugiej strony te ekranizację Marvel studio często chodzą swoimi drogami:)

ocenił(a) film na 10
Kai1989

ekranizacja opiera się na komiksie ;) a z tego co wiem, Spider Man był członkiem avengersów... ale tyle tylko wiem, wyczytałem to gdzieś na wikipedii i tyle :) natomiast oprócz spidermana ciekawie byłoby ujrzeć ant-mana i black panter, bo zacząłem oglądać kreskówkę avengers, a w niej ant-man dość ciekawie się prezentował :D

Kai1989

Ja bym nie chciał by Wolverine był w Avengersach, bo to by oznaczało, że godzimy się na światt mutantów w świecie Avengersów. Fuzja światów. Nie chcę czegoś takiego, świat z mutantami był spoko w x-menach, ale nigdzie więcej

lukidg992

Fury był w Thorze, w scenie po napisach.

Knighter_Seba

Ant-man . black panter , wolverine

scorpion6

W dwójce może pojawić się sporo bohaterów. Potencjalnie mamy War Machine, który był w Iron Manie 2 i na 100% powróci w Iron Man 3, w nieco ulepszonej zbroi. Możliwe, że Ant-Man i Wasp, bo o tym pierwszym ma powstać film przed dwójką, ale pojawiły się też głosy, że przed drugą częscią chcą też nakręcić film Black Panther. Więc mamy czworo potencjalnych nowych członków Avengers. Doliczyłbym do tego piątą postać, a może raczej pierwszą, która jak dla mnie pojawi się na stówę. Dlaczego? Marvel zapowiedział mini serial animowany osadzony w świecie filmów powiązanych z Avengers. W filmie tym do sześciorga Avengersów z fabularnej wersji, dołącza siódma postać. Prawdopodobnie chcą w ten sposób w kilku odcinkach wprowadzić genezę tej postaci by pokazać ją później w filmie fabularnym, bez konieczności robienia dodatkowego filmu fabularnego, i by nie namieszać za bardzo w fabule. Serial ma się skupiać głównie na nim, reszta ekipy ma być drugoplanowa, w końcu mają własne filmy fabularne. Dzięki temu zdążą jednocześnie wprowadzić Black Panthera, albo Ant Mana i Wasp. Jaka to postać? Panie i panowie. Nowym członkiem Avengers w drugiej części będzie............ FALCON !!! http://www.comingsoon.net/gallery/91422/hr_Licensing_Expo_2012_48.jpg

barry4500

Ja bym chciał zobaczyć Deadpool'a :D w avengers był, w 2014 bedzie film z nim, i jest jednym z najśmieszniejszych postaci marvela.

ocenił(a) film na 9
Deadpoolfan

To nie jest przesądzone że zobaczysz z nim film, prace nad filmem zostały wstrzymane.

ocenił(a) film na 9
Knighter_Seba

Ja tam bym chciała zobaczyć wszystkich z pierwszej części, Lokiego, Odyna i kogoś nowego nieznanego

Megistona

Daredevil może być ciekawie:)

Knighter_Seba

A Loki? c:

ocenił(a) film na 7
Knighter_Seba

Iron Man, War Machine, Vision, Captain America, Black Widow, Thor, Falcon, Quicksilver, Scarlet Witch, Hulk.