Do premiery filmu jeszcze jest bardzo dużo czasu, ale napiszcie jakie sceny chcielibyście zobaczyć w kontynuacji Mścicielów.
Ja chciałbym zobaczyć takie sceny :
- Hulk pokazuje na prawdę swoją potężną siłę. W ,,The Avengers,, dla mnie osobiście nie pokazał na co go tak na prawdę stać.
- Laboratoria Starka w ,,Stark Tower,, i ogólna budowa wieżowca. Pokazane wnętrza budynku w tym oczywiście pracownie Starka
- Hulk buntuje się przeciwko ekipie i z nią walczy (ze wszystkimi na raz )
Z mojej strony to tyle. Jak coś jeszcze wymyśle to napisze.
Piszcie swoje propozycje :)
-Spider-Man dołaczy do grupy Avengers i staje po ich stronie
-Powrót X-Menów: Wolverine,Jean Grey,Burza,Cyklop
-Nowe moce Thora,np:"bariera elektryczna" chroniąca przed wrogami + coś extra
-Pojedynek: Iron Man vs Wolverine i Thor vs Burza
-Hawkeye zginie w obronie Natashy Romanoff wyznając jej "miłość"
Hej, co jest? Dlaczego nikt jeszcze nic nie napisał o mojej opinii? Ile mam k**** czekać na waszą odpowiedź?
wiesz, nie każdą wypowiedź trzeba komentować. nie sądzisz, że wypadałoby zachować choć minimum kultury w wypowiedzi a nie od razu bluzgami rzucać. pomysł walki między członkami Avengers a X-menami uważam za niezbyt udany. A Spider-Man może dołączyć do drużyny, ale tylko jeśli zagra go Tobey Maguire i Mary Jane będzie Kirstem Dunst
O tak, bardzo bym chciał żeby Hulk walczył z cala ekipa i się naprawdę wkurzył i dostał takiej siły ze tym razem nawet Thor by mu nie dał rady.
W pojedynku Hulk vs Thor w ,,The Avengers,, to Hulk rzucał Thorem w późniejszej wazie walki jak jakąś szmatą.
P.S.
Jeszcze chciałbym zobaczyć jak Hulk podnosi młot Thora. Za pierwszym razem mu się nie udało, to za drugim razem mógłby podnieść.
Raczej to jest nie możliwe, bo młot może dzierżyć tylko Thor. A w komiksie z tego co pamiętam mógł podnieść go Cap, Betta Ray Bill. dalej nie pamiętam.
Z tego co wiem, to jest to możliwe, bo Hulk już podnosił młot Thora (chyba, że się mylę).
Raczej nie podnosił. To nie jest kwestia siły, tylko "bycia godnym" dzierżenia Mjollnira.
A Hulk za mało pokazał swojej siły w Avengers. Zamiast rzucić w Thora Helikopterem to rzucił Szmigłem. Wolalem tego z TIH tam był lepiej pokazany wizualnie w Avengers za to jak taki typowy Hulk ze starych komiksow. A przeciez Hulk w komiksach caly czas ewoluuje czyli staje się coraz mądrzejszy. np jak w kreskowce Potega i moc.
To był odrzutowiec, a wyrwał i rzucił skrzydłem, ale mniejsza o to czy to odrzutowiec czy helikopter. Mógł całą maszyna w niego rzucić.
podniusl by tez samolot ale to wina maszyny chwycil za skrzydllo i ono sie oderwalo :) tak mnie sie wydaje
Interesującym(jak dla mnie) okazać się może, podzielenie drużyny na dwa fronty. Wynikło by to na przykład z konieczności czy działać z prawem czy na jego marginesie lub dla innych panów. Pierwsza ekipa(przypuszczalnie): IM, Sokole oko, Kapitan Ameryka, druga Czarna Wdowa, Hulk i Thor. Walczą z sobą, rekrutują nowych członków.Kiedy nadchodzi czas obrony Ziemi, przegrywają po czym się jednoczą. Zwycięstwo zostaje okupione ofiarami. SO i KA nie widzą nadchodzącego świtu.
ciekawy pomysl . Ja to widze tak Thanos w filmie ma swoja potezna bron rekawice ktora moze cofac czas, zmieniac rzeczywistosc itp. W walce z nim gina praktycznie wszyscy bohaterowie oprucz Hulka i Sokole oko podstepem pozbawiaja Thanosa jego rekawicy sprowadzaja spowrotem reszte i rozpierd@@@ja go:)
Dosyć ciekawe, ale wątpię, żeby Whedon się zdecydował na coś takiego. W komiksach takim jedynym chyba większym podziałem między superbohaterami było Civil War.
A ja wam powiem co zobaczymy na 99.9 % zobaczymy jak Thanos rozrywa grupę mścicieli na strzępy na pewno któryś z bohaterów zginie ten wróg to nie przelewki ciekaw jestem jak sobie Hulk długo z nim powalczy bo szansy raczej nie ma na pewno go pokonają ale ciekawe kto i jak.
Może Stark zbuduje taką zbroję, że będzie mógł podjąć walkę z Thanosem, albo Hulk się tak porządnie wk*rwi, że rozniesie Thanosa na strzępy, albo Thor położy młot na jego ciele w jakiś tam sposób, a Hulk, Kapitan oraz Iron Man go dobiją.
Tak na szybko to wymyśliłem ; ]
Jeszcze dodam, że właśnie chciałbym zobaczyć taką prawdziwą klęskę całej ekipy,. Jeden taki moment w filmie, że są całkowicie bez radni, pozbawieni wszystkiego. Na przykład, że Banner nie może zamienić się w Hulka (z jakiegoś tam powodu), Iron Man nie posiada żadnych zbroi, Thor nie ma swojego młota a Kapitan swojej tarczy. Czarna Wdowa oraz Sokole Oko są uwięzieni lub zostali zabici przez Thanosa lub kogoś innego.
Jeśli pojawi się Ant Man, to jako najinteligentniejszy człowiek na ziemi wymyśli jak pokonać Thanosa. Do tego Falcon, Wasp, Black Panther, Miss Marvel, Dr Strange... potencjalni rekruci zwiększający siłę uderzenia i drużyna Guardians of the Galaxy.
Nie przesadzaj na chwilę obecną wiadomo jedynie że pojawi się Wasp o innych mścicielach nic na razie nie wiadomo.
To jest nie na temat. Temat jest o tym, co chciałbyś zobaczyć (jaką scenę), a nie ,,kogo,, ; ].
no na rozmowę spider-mana z iron- manem z dużo ilością humoru :)
walkę Iron-mana z Thanosem
i dużo scen walki z udziałem Czarnej Wdowy :)
-Iron Man podczas walki z Thanos'em będzie miał nołożoną zbroję Hulk Buster.
-Ant-Man'a i Wasp którzy dołączą do Avengers.
-Ożywienie Phile'a Couslon'a jeżeli chyba ma tam być Vision.
smierc jakiegos bohatera bez ozywiania Coulsona to bezsens zabijac kogos i sprowadzac ja wiem ze w komiksach tak bylo ale to jest film sprowadzic moga red skull'a bo niewiadomo co sie znim stalo a z coulsonem wiadomo R.I.P
Ja bym sobie życzył bardziej przyziemnego wroga bo najazdy kosmitów i istot z innych światów już mi się upatrzyły. Moim ulubionym arcyłotrem jest Red Scull (ewentualnie doctor Doom, ale w bardziej komiskowej oprawie niż ten z filmu FF). Najlepiej by było gdyby głównym przeciwnikiem był arcygeniusz zła (Red Scull, Doom, Leader, Mandarin) a jego podwładnymi banda superprzestępców np. Crimson Dinamo, Abomination, Grey Gorgolye itd. W komiksach Avengersi walczyli z Masters of Evil, więc w filmie fajnie było by zobaczyć takie pojedynki.
O tak, zobaczyć raz jeszcze Abominationa, który jakimś cudem pokonuje Hulka - to byłoby coś : ]. Chciałbym zobaczyć taką scenę :
Thanos rozkazuje Abominationowi walczyć z Hulkiem. Zielony potwór zostaje pokonany, po czym wrzucony do oceanu. Podczas końcowej walce, drużyna Mścicielów (bez Hulka), staje na przeciw Thanosowi oraz Abominationa i jeszcze kilku złoczyńców. Po chwili ujęcie na asfalt, który drży tak jakby lekkie trzęsienie ziemi, i zaraz Hulk wydostaje się z pod ziemi, a na nim osłony Gladiatora (coś podobnego z animacji ,,Planet Hulk,, ).
I jeszcze taka wściekła mina, taką jaką miał podczas odwrócenia się w stronę Czarnej Wdowy (scena na statku)
Masters of Evil, według mnie będą w 3 cześć jak będzie http://images.wikia.com/marveldatabase/images/f/f9/Masters_of_Evil_2010ColorLR.j pg http://0.tqn.com/d/comicbooks/1/0/W/l/mastersevil.jpg
to fajnie ale wydaje sie mi ze jest za potezny dla jednego herosa bardziej pasuje do Avengers
ja chciałbym zobaczyć:
- Spider - Mana
- Lokiego który pokonuje z zemsty Thora
- Dowódca Chauturi atakuje Ziemię
- żeby Pepper zgineła
- żeby Barner wynalazł machinę czasową i Kapitan Ameryka wrócił do swoich czasów
- walkę Lokiego z Odynem
- żeby Spider - Man poderwał czarną wdowę
- no i ogólnie bitwę pełną chaosu
- Pepper ma w ogóle nie pojawić się w tej części.
- Jeśli chodzi o tą machinę czasową to chyba nie Banner a Stark mógłby chyba takie coś zrobić.
- Loki raczej by się nawet nie zbliżył do Odyna
- Bitwa pełna chaosu jak najbardziej,co za tym idzie dużo ilości walk :)
1- skąd miałem wiedzieć? nie podano całej obsady
2- racja
3- może spróbować jest dosyć potężny z Chauturi
4- racja i szczera prawda
1 - Spoko : ] . Na stronie ,,Iron Man 3,, jest temat ,,Pepper,, to sobie tam poczytaj ; ]
3 - W ,,The Avengers,, Hulk rzucał Lokiem o podłogę w Stark Tower jak jakąś szmatą (brzydko pisząc), to co dopiero Odyn by z nim zrobił.
Ta scena była po prostu wyśmienita. A potem Hulk idzie i się ,,wozi,, po Stark Tower, hehe : )