PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211569
6,1 66 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Do premiery filmu jeszcze jest bardzo dużo czasu, ale napiszcie jakie sceny chcielibyście zobaczyć w kontynuacji Mścicielów.
Ja chciałbym zobaczyć takie sceny :

- Hulk pokazuje na prawdę swoją potężną siłę. W ,,The Avengers,, dla mnie osobiście nie pokazał na co go tak na prawdę stać.
- Laboratoria Starka w ,,Stark Tower,, i ogólna budowa wieżowca. Pokazane wnętrza budynku w tym oczywiście pracownie Starka
- Hulk buntuje się przeciwko ekipie i z nią walczy (ze wszystkimi na raz )

Z mojej strony to tyle. Jak coś jeszcze wymyśle to napisze.
Piszcie swoje propozycje :)

Optimus22

spoczi

Optimus22

Ja bym zapoznał Avengersów z Atobotami z Transformers

ocenił(a) film na 9
Adi111

A co mają Mściciele wspólnego z Autobotami ?

Optimus22

niby nic ale ciekawa akcja filmu by była

ocenił(a) film na 9
Adi111

Autoboty są za słabe na takie walki, ale w sumie jakby Michael Bay zajął się tym filmem, to by nieźle nawalił efektów do tego filmu.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Była seria komiksowa łącząca uniwersa Transformerów i Marvela, ale wątpię, żeby się doczekała ekranizacji.

ocenił(a) film na 9
Adi111

W ,,The Avengers 3,, mogliby połączyć się z ,, Guardians of the Galaxy,, i wtedy daliby jednego na prawdę potężnego wroga.

Optimus22

jako nieuleczalna romantyczka chciałabym zobaczyć ślub, lub chociaż zaręczyny Tonego i Pepper ;)
No i marzy mi się nawrócony Loki. Mam słabość do niego ;)

ocenił(a) film na 9
Raven_86

W tej części raczej nie będzie Pepper. ; ]

Optimus22

pomarzyć zawrze można ;)

ocenił(a) film na 7
Raven_86

wydaje mi sie z loki moze walczy ramie w ramie z thorem i reszta w Thor the dark world z mrocznymi elfami i malekidem:) ale to raczej by bylo chwilowe zawieszenie broni

simek19

jak już pisałam, pomarzyć zawsze można ;) choć przyznam, że nawet chwilowe zawieszenie broni by mnie zadowoliło...

ocenił(a) film na 9
Raven_86

Oczywiście, że można pomarzyć :). Temat ten, w końcu jest taki, że można pisać różne swoje ,,widzimisię,, ale takie też trochę z głową i bardziej takie realne :)

ocenił(a) film na 7
Optimus22

jak bedzie rezyser z wyobraznia i pomyslowy to wrzysko da sie dobrze i bez tandety przedstawic:)

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Hulk nie pokazał swojej siły? A czym było zatrzymanie Lewiatana prawym prostym?

Jeśli chodzi o Stark Tower- wydaje mi się, że Tony przerobi ten budynek na Avengers' Mansion. Na koniec filmu rozkłada plany, na których widać apartamenty każdego członka drużyny. Poza tym fakt, że z napisu "Stark" pozostała tylko litera "A" też jest dosyć wymowny.

ocenił(a) film na 9
Madoq

Zgadzam się, prawy prosty w wykonaniu zielonego potwora było ,,miaźdżące,, natomiast stać go na więcej.

ocenił(a) film na 8
Optimus22

Ja osobiście nie przepadam za Hulkiem, chociaż muszę przyznać, że zarówno Ruffalo, jak i animacja Hulka w Avengers zrobiły na mnie wrażenie.

Mam nadzieję, że Marvel zdecyduje się na ekranizację "Heroes for Hire", na przykład już w trzeciej fazie.

ocenił(a) film na 9
Madoq

A ja właśnie na odwrót, wręcz uwielbiam Hulka zaraz po Iron Manie.

ocenił(a) film na 9
Optimus22

Odświeżam temat : )
Ja jeszcze chciałbym zobaczyć :
- War Machine
- Stark Tower zostaje rozwalony (zrównany z ziemią) przez wroga, i może nie w tej części, ale np. w kolejnej czyli trójce, jeśli miałaby to być trylogia
- Mściciele zostają uwięzieni gdzieś głęboko pod ziemią, i grozi im zapadniecie się ziemi, Hulk ich ratuje, a na jego barkach spoczywa niewyobrażalny ciężar.

ocenił(a) film na 5
Optimus22

Myślę, że Avengersi z dwójki będą niezależni od S.H.I.E.L.D. Pod koniec jedynki, było widać plany ,,Avengers Tower", co może oznaczać, że głównym przywódcą będzie Stark. Wykluczałoby to też Black Widow z grupy i możliwe, że Hawkeye'a. Zastąpiliby ich wspomniani mutanci. Ale ja osobiście chciałabym aby przedstawiono wydarzenia z ,,What If Jessica Jones Had Joined the Avengers?".