Starszy widz nie przełknie tego czegoś, no chyba że mentalnie ma 12 lat. Inteligentny widz nie
będzie się zachwycał takim filmikiem a jedynie co taki widz będzie zażenowany takim obrazem.
Twierdzę że ten film będzie dedykowany głownie aktorom występującym w tym filmie czyli robiony
pod aktorów i dla aktorów. Myślę że tego typu produkcje filmowe jak Avengers to jawna kpina z ludzi,
z widzów. Twórca takiego czegoś śmieje się widzowi w twarz. No ale niestety takie mamy czasy
nudecroft że ty nie lubisz takich filmów to nie znaczy że jest dla ludzi cytuje no chyba że mentalnie ma 12 lat..
To że nie lubisz filmów o superbohaterach i z początkiem w komiksach Marvela nie oznacza ze tylko osoby "mentalnie w wieku 12 lat" by to obejrzały... A poza tym tak, jak nie obejrzałeś żadnej wcześniej produkcji (IM/A1/CA/T/H) to racja może ci się nie podobać fabuła
Rozumiem, że starszy widz nie ma prawa do rozrywki. Mają oglądać tylko wymagające filmy.
nudecroft oceniła film Avatar na 8 np dla mnie jest on dziecinny ale wole sam film ocenić niż jego fanów .....
Tak samo ocenił Forrest Gump na 1, a Mroczny Rycerz i Mroczny Rycerz powstaje na 3 i 8.
Ja np. lubię obejrzeć ambitne kino, ale lubię też filmy rozgrywkowe, bo po to są te filmy robione, tak samo książki - są dzieła ambitne i dzieła dla szerszej grupy odbiorców...
Oceny jak oceny każdy ma inny gust i tyle ale po co takie teksty cytuje , no chyba że mentalnie ma 12 lat. Inteligentny widz nie
będzie się zachwycał takim filmikiem a jedynie co taki widz będzie zażenowany takim obrazem jak ktoś kto nie lubi Avatara i uważa że jest dla dzieci np ja to też powinienem napisać tak o fanach Avatara .