Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212436
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Black Panther - 03.11.2017
Captain Marvel - 06.07.2018 (Carol Danvers)
Inhumans - 02.11.2018

BluRay2012

Info z ????

ocenił(a) film na 7
wort801

http://www.newsarama.com/22570-marvel-studios-event-live.html

BluRay2012

Dzięki :) na to czekałem ;);) przypominają mi się stare dobre czasy ... :)

ocenił(a) film na 7
wort801

Szkoda tylko, że na Inhumans przyjdzie nam czekać jeszcze 4 lata, ale za to Black Panther!

BluRay2012

Wolałbym Inhumans wcześniej ponieważ za bardzo nie lubie Black Panther

ocenił(a) film na 7
wort801

Też wolałbym Inhumans wcześniej. Natomiast Black Panthera lubię więc cieszę się, że dostanie film.

BluRay2012

Ciekawi mnie go zagra Meduse i Crystal :)

ocenił(a) film na 7
wort801

Mam nadzieję, że wkrótce ogłoszą.

wort801

Kto:) przez te emocje :)

ocenił(a) film na 9
wort801

A na mojego posta nikt nie odpowiedzial ;/ chociaz mialem wszystkie filmy w nim z fazy 3

ocenił(a) film na 6
BluRay2012

Doctor Strange
Black Panther
INHUMANS!!!
Captain America 3 CIVIL WAR
Thor Ragnarok!
Captain Marvel
Guardians of the Galaxy 2
AVENGERS INFINITY WAR PART 1 & 2

To... było.. Mocne! :)

Trzecia faza będzie przepotężna.

ocenił(a) film na 7
Frieza

Tak mocno, że ciężko będzie to przetrzymać.

ocenił(a) film na 6
BluRay2012

Wygląd kostiumu Black Panthera zniszczył internet, jest nieprawdopodobnie dobry!

ocenił(a) film na 7
Frieza

Już jest?!

ocenił(a) film na 6
BluRay2012

Concept Art oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2014/10/black-panther-art.jpg

ocenił(a) film na 7
Frieza

To jest piękne!

Frieza

Taki kostium by mnie zadowolił :)

Frieza

:) strach się bać jaka będzie 4 faza :)

ocenił(a) film na 8
wort801

OOOOOOOOOOOOO ale na nią poczekamy :)

ocenił(a) film na 7
Frieza

Hulk pojawi się w kilku ogłoszonych filmach. Black Panther i prawdopodobnie Winter Soldier w Civil War.

ocenił(a) film na 7
Frieza

Akt rejestracji bohaterów w Civil War!

ocenił(a) film na 8
Frieza

Co ciekawe każdy film będzie hitem, co w przypadku DC nie jest tak pewne. W przypadku marvela mamy tendencję zwyżkową, a każdy kolejny film napędza sukces kolejnego i nawet te niszowe komiksy przyciągają duże nazwiska i tłumy w kinach.

użytkownik usunięty
Kofwit

Avengers 2, Civil War, Infinty War na 100% odniosą sukces. Tylko jak dla mnie trochę nie pewna sprawa z Captain Marvel i Inhumans. Szczególnie z tymi drugim. Inhumans maja być po Infnity War. Zastanawiam się czy Infinity War, to będzie definitywny koniec z Avengers w kinie i Inuhmans mają ich zastąpić? Cokolwiek kontrowersyjne, a jeśli nie, to i tak Ihumans maja na 100% i tak juz inne zadanie. Robić za takich X-menów MCU i byc konkurencja dla x-ów od foxa ,będzie ciężka sprawa. Guardiani sprzedali sie marvelowi wzorcowo, bo wcześniej takiego teamu nie było, ale nie jestem pewien, czy ihumans podziela ten sukces, a co jeśli wielu weźmie ich za nieudolną próbę zrobienia czegoś na wzór x-ów w mcu?

ocenił(a) film na 7
BluRay2012

Oezu, czeka nas co najmniej 5 lat zanudzania komiksami :O

katedra

Marvel pisał kiedyś że ma plany do 2030 roku .....

ocenił(a) film na 6
wort801

Nie stresuj katedry, bo padnie ma zawał na wieść o tym, że jeszcze przez minimum 16 lat będzie musiał wyrzucać swoje frustracje pod każdym newsem ze świata filmów Marvela :)

Frieza

I nie powiedzieli że na tym skończą możliwe że dłużej :) katedra będzie się męczył z marvel do emerytury :)

ocenił(a) film na 7
wort801

Plany mogą mieć nawet do 2050, zobaczymy jak długo ludzie będą w stanie łykać filmy na podst. komiksów, wątpliwe,aby do 2020

katedra

Czyli DC będzie miało tylko jedna faze .......

ocenił(a) film na 7
wort801

DC,Marvel nie ważne, moda na komiksy raczej nie potrwa tak długo

użytkownik usunięty
katedra

Wcześniej jęczał, że Guardiani będą porażką, wiadomo jak wyszło XD Twoje prognozy są bezużyteczne.

ocenił(a) film na 7

Yyyy co? Jęczałem,że to JA nie obejrzę tego filmu,bo jego koncept jest dla mnie debilny.
Nawet jakby to był Człowiek Rzyg to film odniósłby sukces, nie masz się co podniecać nośnością tematu GotG,bo jest wtórna xD

użytkownik usunięty
katedra

Nie jęcz!

ocenił(a) film na 8
wort801

Pewnie sequele Doctora, trzecie GotG, czwarty Iron Man i tak dalej, ale skoro ludziom się podoba to w czym problem. Myślę, że czeka nas długa wojna komiksowych uniwersów, a później duże odejście od filmów komiksowych, a jeszcze później remaki i tak do końca świata.

Kofwit

Poza tym czekają jeszcze inni bohaterowie na ekranizacje :)

ocenił(a) film na 10
Kofwit

Ja bym na ich miejscu polaczyl Hulka i Iromana w jeden film

ocenił(a) film na 7
BluRay2012

Czyli najpierw początki Civil War, a w Avengers starcie z Thanosem!

ocenił(a) film na 7
BluRay2012

http://media.comicbook.com/uploads1/2014/10/b1dej7cceaa-jt--110854.jpg

ocenił(a) film na 6
BluRay2012

Mocne. Jeśli chodzi o tytuły, to przy WB/DC był większy nerdgazm, ale panowie ujawnili tyle informacji, że hoho, wygrywają. Civil War będzie ssać na starcie, gdyż to będzie jeden film, który pewnie będzie świetny, ale wiadomo.

ocenił(a) film na 6
Bartonson12

Nikt nie powiedział, że Civil War to będzie jeden film, równie dobrze może trwać w innych filmach, jako jeden z wątków pobocznych. Captain America 3 jedynie zacznie to wydarzenie, które rozniesie się po całym uniwersum - od Avengers po Doctora Strange'a i Captain Marvel.

ocenił(a) film na 6
Frieza

Captain Marvel ma się dziać w kosmosie ponoć.

użytkownik usunięty
Bartonson12

Czemu Civil war ma ssać na starcie mimo tego, że będzie pewnie świetny? WTF?

ocenił(a) film na 6

Film będzie sam w sobie świetny. Wątek Civil War będzie ssał bo zostanie potraktowany po macoszemu.

użytkownik usunięty
Bartonson12

A rozumiem. W sumie szkoda, że Civil War tak szybko. Lepiej by było jakby był po Strange'u i Pantherze- co by więcej postaci było, bo w końcu w civil war miało masę postaci....Chyba, że civil war nie zostanie rozwiazane w tym jednym filmie. To co innego..

ocenił(a) film na 6

W Avengersach drugich się kłótnie zaczną, a pewnie w trzecim Capie wszystko się skończy. Trochę bieda rzeczywiście. Ale za to w Agentach ten wątek pewnie będzie bardzo ważny.

ocenił(a) film na 8
BluRay2012

O wszystkich krążyły plotki i fajnie, że się potwierdziły. Dojdą nowi bohaterowie, nowe światy i całe uniwersum na tym skorzysta. Sam najbardziej czekam na nowego Thora, bo tytuł aż elektryzuje. Prywatnie bardzo chciałbym zobaczyć film o NOVA.

ocenił(a) film na 7
Kofwit

Nova podobno ma się pojawić w GotG 2.

ocenił(a) film na 8
BluRay2012

No to fajnie.

ocenił(a) film na 10
Kofwit

Ragnarok, czyli czyzby smierc Thora?

ocenił(a) film na 8
mateusi91

Być może.