Black Panther - 03.11.2017
Captain Marvel - 06.07.2018 (Carol Danvers)
Inhumans - 02.11.2018
Szkoda tylko, że na Inhumans przyjdzie nam czekać jeszcze 4 lata, ale za to Black Panther!
Też wolałbym Inhumans wcześniej. Natomiast Black Panthera lubię więc cieszę się, że dostanie film.
A na mojego posta nikt nie odpowiedzial ;/ chociaz mialem wszystkie filmy w nim z fazy 3
Doctor Strange
Black Panther
INHUMANS!!!
Captain America 3 CIVIL WAR
Thor Ragnarok!
Captain Marvel
Guardians of the Galaxy 2
AVENGERS INFINITY WAR PART 1 & 2
To... było.. Mocne! :)
Trzecia faza będzie przepotężna.
Wygląd kostiumu Black Panthera zniszczył internet, jest nieprawdopodobnie dobry!
Concept Art oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2014/10/black-panther-art.jpg
Hulk pojawi się w kilku ogłoszonych filmach. Black Panther i prawdopodobnie Winter Soldier w Civil War.
Co ciekawe każdy film będzie hitem, co w przypadku DC nie jest tak pewne. W przypadku marvela mamy tendencję zwyżkową, a każdy kolejny film napędza sukces kolejnego i nawet te niszowe komiksy przyciągają duże nazwiska i tłumy w kinach.
Avengers 2, Civil War, Infinty War na 100% odniosą sukces. Tylko jak dla mnie trochę nie pewna sprawa z Captain Marvel i Inhumans. Szczególnie z tymi drugim. Inhumans maja być po Infnity War. Zastanawiam się czy Infinity War, to będzie definitywny koniec z Avengers w kinie i Inuhmans mają ich zastąpić? Cokolwiek kontrowersyjne, a jeśli nie, to i tak Ihumans maja na 100% i tak juz inne zadanie. Robić za takich X-menów MCU i byc konkurencja dla x-ów od foxa ,będzie ciężka sprawa. Guardiani sprzedali sie marvelowi wzorcowo, bo wcześniej takiego teamu nie było, ale nie jestem pewien, czy ihumans podziela ten sukces, a co jeśli wielu weźmie ich za nieudolną próbę zrobienia czegoś na wzór x-ów w mcu?
Nie stresuj katedry, bo padnie ma zawał na wieść o tym, że jeszcze przez minimum 16 lat będzie musiał wyrzucać swoje frustracje pod każdym newsem ze świata filmów Marvela :)
I nie powiedzieli że na tym skończą możliwe że dłużej :) katedra będzie się męczył z marvel do emerytury :)
Plany mogą mieć nawet do 2050, zobaczymy jak długo ludzie będą w stanie łykać filmy na podst. komiksów, wątpliwe,aby do 2020
Wcześniej jęczał, że Guardiani będą porażką, wiadomo jak wyszło XD Twoje prognozy są bezużyteczne.
Yyyy co? Jęczałem,że to JA nie obejrzę tego filmu,bo jego koncept jest dla mnie debilny.
Nawet jakby to był Człowiek Rzyg to film odniósłby sukces, nie masz się co podniecać nośnością tematu GotG,bo jest wtórna xD
Pewnie sequele Doctora, trzecie GotG, czwarty Iron Man i tak dalej, ale skoro ludziom się podoba to w czym problem. Myślę, że czeka nas długa wojna komiksowych uniwersów, a później duże odejście od filmów komiksowych, a jeszcze później remaki i tak do końca świata.
Mocne. Jeśli chodzi o tytuły, to przy WB/DC był większy nerdgazm, ale panowie ujawnili tyle informacji, że hoho, wygrywają. Civil War będzie ssać na starcie, gdyż to będzie jeden film, który pewnie będzie świetny, ale wiadomo.
Nikt nie powiedział, że Civil War to będzie jeden film, równie dobrze może trwać w innych filmach, jako jeden z wątków pobocznych. Captain America 3 jedynie zacznie to wydarzenie, które rozniesie się po całym uniwersum - od Avengers po Doctora Strange'a i Captain Marvel.
Film będzie sam w sobie świetny. Wątek Civil War będzie ssał bo zostanie potraktowany po macoszemu.
A rozumiem. W sumie szkoda, że Civil War tak szybko. Lepiej by było jakby był po Strange'u i Pantherze- co by więcej postaci było, bo w końcu w civil war miało masę postaci....Chyba, że civil war nie zostanie rozwiazane w tym jednym filmie. To co innego..
W Avengersach drugich się kłótnie zaczną, a pewnie w trzecim Capie wszystko się skończy. Trochę bieda rzeczywiście. Ale za to w Agentach ten wątek pewnie będzie bardzo ważny.
O wszystkich krążyły plotki i fajnie, że się potwierdziły. Dojdą nowi bohaterowie, nowe światy i całe uniwersum na tym skorzysta. Sam najbardziej czekam na nowego Thora, bo tytuł aż elektryzuje. Prywatnie bardzo chciałbym zobaczyć film o NOVA.