Jak wyżej. Dla mnie jest na prawdę super. Świetne efekty. Ultron wydaje się być troche creepy, szczególnie gdy jest zniszczony, a się porusza. Zapowiada się niezły film, który przebije jedynkę.
Dla mnie ten trailer jak na poczatek calej promocji jest bardzo fajny.
Mamy duzo smaczkow typu afryka - hulk - wakanda - vibranium
Pierwszy mark Ultrona fajny , jestem ciekaw calej sceny jak sobie radzi Ultron na poczatku jeszcze jako bron Avengers.
Pozniej to juz ostateczna forma najprawdopodobniej pokryta juz Vibranium z Wakandy.
Fajnie wyglada Ultron ,widac tutaj stworzenie mu formy bardzo ludzkiej co nie jest tutaj przypadkiem ;)
Fajnym smaczkiem jest tez krotkie ujecie na demonstrantow (Wdowa i Quicksilver) najprawdopodobniej byli wtedy jeszcze zwyklymi ludzmi i zostali porwani w celu eksperymentow.
Według mnie zwiastun zaje*isty. Czuć mroczniejszy klimat niż w pierwszej części. Wszystko co pokazali w zapowiedzi zostało ukazane w świetny sposób.
jeśli masz na myśli tą ledwo chodzącą zbroję to to jest jeden z pancerzy Starka.zauważ że ona ma literkę A po lewej stronie a Ultron pod koniec trailera nie ma tej litery
moim zdaniem to nie ultron tyko jeden z pancerzy starka rozwalony przez ultrona.no w każdym razie zobaczymy w maju
Fajny, za mało scarlet witch, hulkbuster świetny tylko nie wiem czemu walczą, ultron świetny, ale szkoda że może ruszać twarzą :C bez mimiki było by straszniej, capitan ma świetne sceny oprócz tej ze złamaną tarczą, ale wybaczam to, bo ultron to mój ulubiony czarny charakter. za dużo wybuchów, ale tak było też z pierwszą częścią xD szkoda że walczą się na odludziu lecz pewnie dlatego że szukał vibranium ;) muza słaba. trailer strażników lepszy, ale przyznam że ten jest efektowny xD