Alko Loki mu sam odda jak rękawicę. Ciekawe czy wyjaśnią co tam się stało. Wyjaśnią w sensie pokażą.
Myślę, że on wtedy zwieje do braciszka i avengersów :D. Loki fizycznie może być słabszy, ale jest inteligentny, potrafi kombinować i manipulować. Nie tak łatwo go dopaść.
Filmy, które nie bardzo mnie interesują jak Ant-Man, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy 2 i jeszcze Spider-Mana wepchali :/. W sumie to tylko czekam na Civil War. Dziwisz się, że mi się to nie podoba.
Spoko każdy ma inny gust :) też bym wolał żeby Doctor Strange Spider-Man i Thor 3 były przed Guardians of the Galaxy 2 i Ant-Man
na facebooku i filmwebie pisza ze loki w ogole nie pojawi sie w avengers 2 poniewaz rezyser mowi ze wycieli z nim sceny w filmie wiec pozostaje czkac do 2017 roku na thora 3 w ktorym na 100 bedzie
lokiego w ogole nie ma w filmie , a kamien nie ukradł thanos tylko ultron rozwalił obudowe berła lokiego i wsadził kamień umysłu do czoła visiona , w połowie filmu są pokazane 4 kamienie umysłu rozwalający się tesseract , aether , berło i kamień ze strażników galaktyki opowiadał o nich thor o tych kamieniach tesseract to kamień mocy , aether to kamień rzeczywistości kamień z gotg to kamień kosmosu , a berło lokiego miało w środku kamień umysłu później dostał się do czoła visiona wsadził go tam ultron
Nikt nie powiedział, że kamień ukradł Thantos tylko, że będzie go musiał zdobyć jakoś do rękawicy.
"tesseract to kamień mocy , aether to kamień rzeczywistości kamień z gotg to kamień kosmosu , a berło lokiego miało w środku kamień umysłu"
Tesseract to kamień przestrzeni a nie mocy. Kamień mocy to właśnie ten kamień ze strażników :)