ENEMEF podaje jako pierwszy: "08.05: 22.00 NOC AVENGERS Z CZASEM ULTRONA"
- Avengers 3D,
- Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz 2D,
- Avengers: Czas Ultrona 3D - PREMIEROWO!
http://enemef.pl/intro.php
Mam nadzieję, że Cinema City & IMAX też coś szykują. ;)
Cinema City też planuje ale nie wiadomo czy jednak zrobią, trochę słaby maraton liczyłem na strażnicy galaktyki
Zdecydowanie wolę "Zimowego żołnierza". "Strażnicy" nie pasują do Avengers, tam są zupełnie inni bohaterowie.
Nie, Enemef jest głównie dla Multikin, w Heliosie są "Nocne Maratony Filmowe" (z logo z biegnącym żółtym ludzikiem z kamerą zamiast głowy).
Jest już info z Heliosa!
8.05. godz. 22:30 (do 06.30 rano)
Avengers 3D
Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz 3D
Avengers: Czas Ultrona 3D
http://www.helios.pl/7,Bielsko-Biala/BazaFilmow/Szczegoly/film/4565/Maraton-Aven gers-3D
Helios wyraźnie podał, że kończą o godz. 6:30
Nie mogą kończyć o tej samej godzinie, bo o różnej porze się zaczynają. A CC jeszcze nie podało w ogóle repertuaru...
Bez sensu trochę... W sumie dla osób, które chcą zobaczyć film jako pierwsze to fajnie, ale np. ja się wybieram większą grupą znajomych i możemy dopiero w piątek. Kto w środku tygodnia będzie siedział do 6 rano w kinie?
Nawet do nich pisałem i nic.Nie wiem czy iść na maraton do CC lub Multikina w piątek czy do IMAX na tą część?
Trochę mi się nie podoba, że Multi puszcza "Zimowego żołnierza" w 2D. :/ Nie rozumiem po co skoro pozostałe filmy są w 3D...
Generalnie pójście na maraton nie ogranicza się do oglądania filmów. D
Na maratonie Hobbita było super i nikt nie spał.
Tak samo może być i tutaj,D Chyba, że się nie lubi Zimowego...
Worth, miało się skończyć o 6.00 nad ranem, ale po Bitwie Pięciu Armii wymiękłam i poszłam na kawę, wiec mogę powiedzieć: wróciłam do domu ok. południa. Ale było bosko!
Aha ok dzięki za informację :) poza tym proszę udzielaj się na forum trochę więcej ponieważ tak nudno jest bez niektórych forumowiczów :)
Bardzo proszę :D Ja też tęskniłam, ale czekałam na jakieś większe nowiny o Avengersach :) Worth, robisz świetną robotę i ogarniasz temat- szacun.
A dzięki staram się za małolata się oglądało animacje Marvela to się wie co nieco :) miło mi że czytasz :) a czekasz na kolejnych X-menów ?? jak tak to tematy moje też są wiec polecam
Ha, i o to chodzi: żeby oglądać, zapamiętywać i wykorzystywać w przyszłości. Czytam, chociaż się nie udzielam- powiem szczerze, że nie czuję jeszcze takiej atmosfery jak przed Thorem Dark World. Poza tym denerwuje mnie to,że posty się nie załączają. Czekam na X manów i T- land i dinozaury- na całą fantastykę sezonu letniego ,żeby usiąść z popcornem i spokojnie pooglądać. Zajrzę na tamte strony, chyba widziałam Cię też w temacie o Hobbicie?)
Tak mi się wydawało, że widziałam Cię tam. 3 cześć ma masę niedociągnięć, ale powiem szczerze- jest parę scen, które zapadły mi w serce i czekam za wersją reżyserską (poza tym rozwaliły mnie wierzchowce: kucyki, świnia, łosiek i kozice). Jakbyś chciał pogadać, to jestem na pw- chętnie posłucham o wrażeniach z obejrzenia BPA.
No niestety bardzo dużo wpadek, usuniętych ważnych scen i kiepski montaż, ale ok dziś za bardzo nie ale jeszcze pogadamy na ten temat ;)
Spoko, ja dzisiaj jeszcze biegnę na Pyrkon :) Worth, film nie jest taki zły, jak zobaczysz kilka wiosennych produkcji :D
No dobrze, a teraz muszę uciekać- mam zamiar kupić jakieś fajne gadżety i zobaczyć co jest w programie festiwalu dzisiaj. do zobaczenia! )
Koledzy z pracy też mieli iść na Pyrkon miłej zabawy :) ci życzę :) masz jakiś cosplay ??? :) czy idziesz normalnie bez kostiumu ???
Wort, czy to znaczy,że jesteś z Wielkopolski?) Dziękuję,) Idę ze znajomymi zobaczyć co się dzieje, prawdopodobnie będziemy szukać czegoś tematycznego- ale najpierw musimy ogarnąć całość. Idę normalnie, no prawie - mam pewne elementy stroju, które są "inne".