ENEMEF podaje jako pierwszy: "08.05: 22.00 NOC AVENGERS Z CZASEM ULTRONA"
- Avengers 3D,
- Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz 2D,
- Avengers: Czas Ultrona 3D - PREMIEROWO!
http://enemef.pl/intro.php
Mam nadzieję, że Cinema City & IMAX też coś szykują. ;)
Dziękuję za zaproszenie :D Wspólne hobby zbliża, nieprawdaż ?) Też mogę powiedzieć, że lubię Ciebie poprzez wypowiedzi na forum:D
dokładnie to samo mam na myśli :) zgadzam się że wspólne hobby zbliża :) wiem że czasem na forum trochę spamuje, no generalnie czasem ze mnie dziecko ale zły nie jestem spytaj Worta :) czasem mi szajba odbije ale w gruncie rzeczy dbam o forum
ps. mam dwa króciutkie pytania
Czy idziesz na maraton Avengers ?
czy lubisz Kapitan Ameryka zimowy żołnierz :)? bez spiny nie musisz odpowiadać teraz :)
Tak, jeżeli chodzi o wspólne hobby- oglądanie filmow jest jednym z najlepszych jakie znam- w życiu się tak nie uśmiałam, nie kłóciłam i nie spotkałam pozytywnie zakręconych ludzi jak właśnie tutaj- na filmwebie. Kamyk może potwierdzić, że niektóre znajomości są bardzo trwałe :D
Nie sądzę,żebyś był jakąś postacią negatywną :))) jesteś żywy, pełen energii i pasji do poruszanych tematów- to wszystko.
Idę na maraton Avengers- jestem ciekawa atmosfery- ale wszystko zależy od tego, jak będzie wyglądał mój plan pracy Jeśli się nie uda-pójdę na premierę. Do Zimowego Żołnierza mam dość specyficzny stosunek- lubię film jako całość (poszczególne sceny czy partie dialogowe ), ale uważam,że jednej z postaci brak charyzmy i to odbija mi się czkawką - wybacz.
zgadzam się filmowe hobby mi też się najbardziej podoba ogólnie zgadzam się że dzięki temu hobby można się zbliżyć i zobaczyć że tak na prawdę wielu ludzi coś łączy po przez filmy
dziękuję za miłe słowa
spoko dzięki za odpowiedz co do zimowego żołnierza spoko twoje zdanie :) w sumie film idealny nie jest też uważam że ma kilka irytujących głupotek :) ale no sentyment już się wyrobił do tego filmu :)
a o jaką postać chodzi? hmm coś czuję że albo Black Widow? albo Nick po przez te dziwne zachowanie :)
Worth jest fajnym gościem, znamy się z forum Thora i tam zawsze wrzucał świetne materiały :D Belief też znam, ale Thorina3 niestety nie.
Widziałam jego posty, ale jego nie znam-pewnie będziemy mieli okazję wymienić uwagi już niedługo.)
napisała że jak jej harmonogram pozwoli to na maraton pójdzie jeśli nie to idzie na premierę więc wnioskuję że 7 maja :)
kilka postów w górę
http://www.filmweb.pl/user/thorin3
to radzę poznać a nie pożałujesz to miły, skromny, porządny i dobry użytkownik a gust ma podobny do twojego i uwielbia Lokiego ale lubi też Black Widow wszystkich w zasadzie
We'are Groot :)
To zabrzmiało jak kuszenie (ta część z Lokim :) Cieszę się,że tak ciekawa postać jest rekomendowana przez inne ciekawe osoby- jestem pod wrażeniem.
Mi też wyszedł Groot :D A w Hobbicie Drzewiec :D
Tak, poza tym można robić psychotesty typu: kim jesteś w.... w ubiegłych latach tego nie było, a szkoda :D
Na forum, pomimo przeciwnych zdań i różnic charakterów wszystkich łączy zamiłowanie do filmów, a w okresie wakacyjnym- niechęć do trolli.
No dobrze, ja znikam- uszy już są przymocowane :D Miłego wieczoru wszystkim- bawcie się dobrze i do zobaczenia!)
" Kamyk może potwierdzić, że niektóre znajomości są bardzo trwałe :D "
Potwierdzam! :)
Sama umówiłam się na maraton TTDW tutaj na filmwebie i z osobami, które dzięki temu poznałam przyjaźnię się do dzisiaj. ;) Teraz też się wybieram, więc jeżeli ktoś z was jest ze Śląska i zobaczy gdzieś niewysoką osobę w czarnej sukience i czerwonej kurtce Scarlet Witch to możecie śmiało zagadać. ;D
Katowic kurna na brodę merlina może się skuszę dołączyć do was bilet wolnej jazdy mam numer telefonu i szafa gra ;)
Jej! Byłoby super!!! :D Jakby co my jeszcze nie mamy biletów, będziemy kupować pewnie jakoś po weekendzie. Szczegóły możemy dogadać na PW żeby nie tak na forum. ;)