Witam!
Założyłem ten temat aby forum nie było zaśmiecane dziesiątkami różnych tematów z plakatami itp.
Wrzucajcie jeśli znajdziecie coś nowego! :)
dzięki jak będę pierwszy to wrzucę dobry pomysł chociaż do plakatów temat już jest ale ten się też przyda :)
Tu mamy poprzednie plakaty :
http://1.fwcdn.pl/an/49468/67776_1.12.jpg
http://1.fwcdn.pl/an/49468/67818.12.jpg
dzięki ja mam na telefonie wszystkie 4
teaserowy plakat
drużynowy
Iron Mana
i Hulka
czekam na kolekcję pełną plakatów
Już nie mogę się doczekać.
ps. zostały mi na dziś 2 komentarze więc mądrze je wykorzystam.
Ja też mam nadzieje, że teraz zacznie się ta prawdziwa promocja i dadzą nam w końcu zwiastun, po którym kopara opadnie mi na długo.
dokładnie na Szybcy i wściekli 7 też już jest prawdziwa promocja a premiera światowa za miesiąc nie cały już się doczekać nie mogę
Fast 7
Avengers czas ultrona
Ant Man
FF może nie ale w sumie czekam na pełny trailer po którym stwierdzę czy pójdę czy nie
Więzień Labiryntu ;p
Kosogłos część 2
i star wars rzecz jasna :)
Plakat może wyjdzie wcześniej, ponieważ ten materiał ma się ukazać przed jakimś nowym serialem w USA, więc ja obstawiam albo pierwszy klip albo zwiastun.
No to możliwe, chociaż clip odpada, bo premiera światowa jest chyba 26 marca, nie słyszałem nic o wcześniejszej dacie, zwiastun bardziej możliwy, albo Videoblog :) kto wie co w piątek przyjdzie ale cokolwiek by to nie było powiem tak nie będę narzekać, cieszę się że promocja moich ulubionych filmów, ruszyła z hukiem, po Avengersach będzie czas na Ant Mana tam prawdziwa promocja pewnie zacznie się w maju :) potem FF, no ale na to mocno nie czekam, potem Więzień Labiryntu, kosogłos 2, a w pazdzierniku ruszy prawdziwa promocja Star Wars 7 to będzie hicior :)
Ten trailer ma sprawić, że każdemu fanowi spadnie kopara i będzie ją zbierał aż do premiery filmu. :DDDD
Oczywiście zwiastun Avengersów. Musi być świetny tylko bez przesady by nam całego filmu nie pokazali. Byle by zwiastun A2 był o wiele lepszy od pierwszego i drugiego zwiastuna.
http://www.hypable.com/avengers-age-of-ultron-posters/
Thor, Czarna Wdowa oraz Fury
gdybyś był kobiętą, powiedział bym ci że cię kocham :) ale od dziś jesteś w rankingu moich ulubionych użytkowników FW zajmujesz TOP5 :)
Podejrzewam że to ten gadżet z elektrycznością które znamy już z filmu avengers tylko nowszy model
https://www.youtube.com/watch?v=97hO7FlaAok na filmiku w czasie 5;10
no oczywiście ;) on daje dużo nadziei użytkownikom na filmy, przykład
pierwsza część Thora mu się nie podobała, i miał nadzieję na lepszą drugą część i się spełniła, tak samo z Kapitanem Ameryką :)
Najlepszy z Natashą. Cieszę się że jest Fury, bo to jedna z moich ulubionych postaci :)
Dzięki, jakoś nie kojarzyłem żeby tego używała, ale rzeczywiście. A przy age of ultron drugi plakat z tym gadżetem.
Podejrzewam że pierwsza wersja tego gadżetu była tak słaba że można było tego użyć tylko raz ( jeśli moje podejrzenia są prawdziwe że to nowa wersja, to Wdowa według mnie będzie z tego gadżetu więcej Korzystała )
Oby twoje podejrzenia okazały się prawdą. Z radością zobaczę Czarną Wdowe z powrotem w akcji.
a tak całkiem serio to śliczne z Czarną wdową powiem troszeczkę gorszy od plakatu z Winter Solider i z poprzedniej części bo prezentuje się tak samo ;p ale Fury i Thor pełen zaskok
dostaliśmy aż trzy plakaty, za dwa dni :) czyli jutro i niedzielę przerwa :)
Według mnie jutro i pojutrze też dostaniemy plakaty, ponieważ Robert Downey Jr. podczas udostępnienia plakatu Iron Man/Tony Stark napisał, że w ciągu 8 dni coś dostaniemy. I teraz sobie policzyłem, że nie licząc dzisiejszego dnia pozostało 5 dni oraz 5 bohaterów: Cap, Quicksilver, Scarlet, Vision oraz Ultron.
A tak przy okazji dziękuje za wyróżnienie ;)
Wiedziałem, że o kimś zapomniałem. Mam przeczucie, że Scarlet i Quicksilver dostaniemy w tym samym dniu, a resztę osobno.
Nie ma za co, ale skoro policzyłeś 5 zabrakło ci jednego Hawkeye czyli któregoś nie pokażą, albo Vision odpadnie albo Ultron, bo jednak Clint Barton to jest główny bohater ;p
Ultron to jest wróg jego nie można pominąć przecież. I po dzisiejszym dniu wiemy, że można się spodziewać więcej niż 1 plakat dziennie.
Jak napisałem wcześniej mam przeczucie, że Scarlet i Quicksilvera pokażą w ten sam dzień, w końcu to rodzeństwo.