PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=637247}

Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 211724
6,1 72 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Witam!
Założyłem ten temat aby forum nie było zaśmiecane dziesiątkami różnych tematów z plakatami itp.

Wrzucajcie jeśli znajdziecie coś nowego! :)

użytkownik usunięty
thorin3

dzięki jak będę pierwszy to wrzucę dobry pomysł chociaż do plakatów temat już jest ale ten się też przyda :)

ocenił(a) film na 8
thorin3

Tu mamy poprzednie plakaty :

http://1.fwcdn.pl/an/49468/67776_1.12.jpg

http://1.fwcdn.pl/an/49468/67818.12.jpg

użytkownik usunięty
thorin3

dzięki ja mam na telefonie wszystkie 4

teaserowy plakat
drużynowy
Iron Mana
i Hulka
czekam na kolekcję pełną plakatów

ocenił(a) film na 8

Wrzucaj tutaj jak będzie kolejny :)

użytkownik usunięty
thorin3

no ba :) zamierzam być pierwszy :) będę jak Czarna Wdowa na statku :)

ocenił(a) film na 10

Mam nadzieję, że będzie coraz więcej informacji na forum.

użytkownik usunięty
PAW2_

na 100% teraz się zacznie ta prawdziwa promocja :)

ocenił(a) film na 10

Już nie mogę się doczekać.

ps. zostały mi na dziś 2 komentarze więc mądrze je wykorzystam.

ocenił(a) film na 8

Ja też mam nadzieje, że teraz zacznie się ta prawdziwa promocja i dadzą nam w końcu zwiastun, po którym kopara opadnie mi na długo.

użytkownik usunięty
matrix142

dokładnie na Szybcy i wściekli 7 też już jest prawdziwa promocja a premiera światowa za miesiąc nie cały już się doczekać nie mogę

Fast 7
Avengers czas ultrona
Ant Man
FF może nie ale w sumie czekam na pełny trailer po którym stwierdzę czy pójdę czy nie
Więzień Labiryntu ;p
Kosogłos część 2
i star wars rzecz jasna :)

ocenił(a) film na 8

Odnośnie Furious 7 to w piątek 6 nad ranem ma coś wyjść.

użytkownik usunięty
matrix142

dzięki :) może finalny plakat :)

ocenił(a) film na 8

Plakat może wyjdzie wcześniej, ponieważ ten materiał ma się ukazać przed jakimś nowym serialem w USA, więc ja obstawiam albo pierwszy klip albo zwiastun.

użytkownik usunięty
matrix142

No to możliwe, chociaż clip odpada, bo premiera światowa jest chyba 26 marca, nie słyszałem nic o wcześniejszej dacie, zwiastun bardziej możliwy, albo Videoblog :) kto wie co w piątek przyjdzie ale cokolwiek by to nie było powiem tak nie będę narzekać, cieszę się że promocja moich ulubionych filmów, ruszyła z hukiem, po Avengersach będzie czas na Ant Mana tam prawdziwa promocja pewnie zacznie się w maju :) potem FF, no ale na to mocno nie czekam, potem Więzień Labiryntu, kosogłos 2, a w pazdzierniku ruszy prawdziwa promocja Star Wars 7 to będzie hicior :)

ocenił(a) film na 8

Zapraszam na forum szybkich i wściekłych aby zobaczyć dwa nowe spoty.

użytkownik usunięty
matrix142

ooo już pędze :)

ocenił(a) film na 8

Ant man to obowiazkowo.

ocenił(a) film na 10
matrix142

Ten trailer ma sprawić, że każdemu fanowi spadnie kopara i będzie ją zbierał aż do premiery filmu. :DDDD

użytkownik usunięty
PAW2_

dokładnie :)

ocenił(a) film na 10
PAW2_

Oczywiście zwiastun Avengersów. Musi być świetny tylko bez przesady by nam całego filmu nie pokazali. Byle by zwiastun A2 był o wiele lepszy od pierwszego i drugiego zwiastuna.

ocenił(a) film na 8

http://www.hypable.com/avengers-age-of-ultron-posters/

Thor, Czarna Wdowa oraz Fury

użytkownik usunięty
matrix142

gdybyś był kobiętą, powiedział bym ci że cię kocham :) ale od dziś jesteś w rankingu moich ulubionych użytkowników FW zajmujesz TOP5 :)

matrix142

A co to za gadżet na rękach Wdowy? ;d

kamilx98

Podejrzewam że to ten gadżet z elektrycznością które znamy już z filmu avengers tylko nowszy model
https://www.youtube.com/watch?v=97hO7FlaAok na filmiku w czasie 5;10

użytkownik usunięty
wort801

dzięki Wort801 bez ciebie na forum Avengers i nie tylko, był by nudny :)

To tylko moje podejrzenia ..

użytkownik usunięty
wort801

spoko :)

ocenił(a) film na 10
wort801

moim zdaniem bez worta801 byłoby tu nudno zgadzam się z maniakowym fanym. :)

użytkownik usunięty
PAW2_

no oczywiście ;) on daje dużo nadziei użytkownikom na filmy, przykład

pierwsza część Thora mu się nie podobała, i miał nadzieję na lepszą drugą część i się spełniła, tak samo z Kapitanem Ameryką :)

ocenił(a) film na 8
wort801

Będzie ciekawie :)

thorin3

No będzie :)

ocenił(a) film na 8
wort801

Już z tamtym wyposażeniem było na co patrzeć :D

użytkownik usunięty
thorin3

no jak nie jak tak :) jak ci się podobają nowe plakaty ?

ocenił(a) film na 8

Najlepszy z Natashą. Cieszę się że jest Fury, bo to jedna z moich ulubionych postaci :)

użytkownik usunięty
thorin3

Fury ma opackę to chyba znaczy jedno, będzie epicko !!! chcę już maj !!!

użytkownik usunięty
thorin3

i zgadzam się też ją kocham :)

wort801

Dzięki, jakoś nie kojarzyłem żeby tego używała, ale rzeczywiście. A przy age of ultron drugi plakat z tym gadżetem.

kamilx98

Podejrzewam że pierwsza wersja tego gadżetu była tak słaba że można było tego użyć tylko raz ( jeśli moje podejrzenia są prawdziwe że to nowa wersja, to Wdowa według mnie będzie z tego gadżetu więcej Korzystała )

ocenił(a) film na 8
wort801

Oby twoje podejrzenia okazały się prawdą. Z radością zobaczę Czarną Wdowe z powrotem w akcji.

użytkownik usunięty
matrix142

No to nie tylko ty ;p

użytkownik usunięty
matrix142

a tak całkiem serio to śliczne z Czarną wdową powiem troszeczkę gorszy od plakatu z Winter Solider i z poprzedniej części bo prezentuje się tak samo ;p ale Fury i Thor pełen zaskok

dostaliśmy aż trzy plakaty, za dwa dni :) czyli jutro i niedzielę przerwa :)

ocenił(a) film na 8

Według mnie jutro i pojutrze też dostaniemy plakaty, ponieważ Robert Downey Jr. podczas udostępnienia plakatu Iron Man/Tony Stark napisał, że w ciągu 8 dni coś dostaniemy. I teraz sobie policzyłem, że nie licząc dzisiejszego dnia pozostało 5 dni oraz 5 bohaterów: Cap, Quicksilver, Scarlet, Vision oraz Ultron.

A tak przy okazji dziękuje za wyróżnienie ;)

użytkownik usunięty
matrix142

ooo :) fantastycznie :) jeszcze Hawkey

ocenił(a) film na 8

Wiedziałem, że o kimś zapomniałem. Mam przeczucie, że Scarlet i Quicksilver dostaniemy w tym samym dniu, a resztę osobno.

użytkownik usunięty
matrix142

Nie ma za co, ale skoro policzyłeś 5 zabrakło ci jednego Hawkeye czyli któregoś nie pokażą, albo Vision odpadnie albo Ultron, bo jednak Clint Barton to jest główny bohater ;p

Ultron to jest wróg jego nie można pominąć przecież. I po dzisiejszym dniu wiemy, że można się spodziewać więcej niż 1 plakat dziennie.

użytkownik usunięty
kamilx98

a no tak :)

ocenił(a) film na 8

Jak napisałem wcześniej mam przeczucie, że Scarlet i Quicksilvera pokażą w ten sam dzień, w końcu to rodzeństwo.

użytkownik usunięty
matrix142

w sumie możesz mieć rację :)

matrix142

Może być losowo. Bo tak to powinni dzisiaj dać Hawkeye zamiast Thora. czytaj. agenci : >