Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212455
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona

Witam!
Założyłem ten temat aby forum nie było zaśmiecane dziesiątkami różnych tematów z plakatami itp.

Wrzucajcie jeśli znajdziecie coś nowego! :)

ocenił(a) film na 8
Hommit

Błędy forum. Spokojnie wszyscy je znamy.

użytkownik usunięty
Belief

ciekawe kiedy je naprawią :P

Część została naprawiona.

Nie odpisuj na ten temat

użytkownik usunięty
LordVader345

nie została :P co została? ja nic nie zauważyłem :P

Ja teŻ

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 8
thorin3

Kolejne video zza kulis!
https://www.youtube.com/watch?v=nc2AVhmTlfU

thorin3

dzięki,dzięki,dzięki !
Uwielbiam takie rzeczy :D

thorin3

Ten numer z hulkiem na samym końcu mi się podobał ;)

thorin3

Fajny materiał dzięki :)

ocenił(a) film na 8
wort801

Spoko :)

ocenił(a) film na 8
thorin3

SPOT 7!
https://www.youtube.com/watch?v=NgV3J7tO3WU

thorin3

Dzięęęękkkkiiiii!!!!!
I za 8 też

thorin3

Będzie rozpierducha :)

thorin3

Myślę że kiedy Cap kuedy mówi Avengers pzry Natashy obok siebie, to duży spoiler...

Ta w ogóle jest kilka nowych scen

LordVader345

Myślę że ta scena będzie pokazywała nowy skład Avengersów .

wort801

I o to mi chodzi

ocenił(a) film na 8
thorin3

SPOT 8 !
https://www.youtube.com/watch?v=DbgafdMAZRE

thorin3

Słyszałem, że ta część ma byc o wiele "większa" niż część 1. Oby :)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Będzie :)

kamilxxx09

Powinna być :)

użytkownik usunięty
wort801

w 100% lepsza od Winter Solider

To już wiem :) teraz czekam już na sam film i na kolejne nawiązania to kolejnych bohaterów :)

użytkownik usunięty
wort801

a wiesz że ja też chociaż najbardziej czekam na Black Widow :D

Wiem :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

hmmm ale większa czyli więcej akcji :P nie zrozumcie mnie zle ale liczę że nie będzie to tylko nawalanka liczę jednak na wątki bardziej rozłożone, tak mniej więcej jak to wyglądało w Captain America Winter Solider film idealnie wyważony :)

:P

Trochę się obawiam, bo w CAWS była normalna liczba postaci. W zasadzie z głównych bohaterów to mieliśmy w centrum Steve'a i Nat, trochę Falcona, Fury'ego, Pierce'a i Bucky'ego. Reszta to było tło. W AoU mamy 6 głównych bohaterów + 2 nowych Avengerów, których historie trzeba przybliżyć, bo pojawiają się pierwszy raz. Nie liczyłabym za bardzo na rozbudowane i złożone wątki jak w "Zimowym", po prostu nie starczy na to czasu. Ale mam nadzieję, że będzie lepiej niż w jedynce "Avengers" tam przez pół filmu dopiero poznawaliśmy bohaterów i stworzyli drużynę dopiero pod koniec... Teraz już żadne wprowadzenie nie będzie potrzebne i od razu będzie można rozwijać zaczęte wcześniej wątki. ;)
No i mam nadzieję, że Iron Man nie będzie znowu aż tak bardzo na pierwszym planie.

użytkownik usunięty
HiddenStone

zgadzam się chociaż mi nie chodzi i jakieś mocne rozbudowanie

przede wszystkim na pewno

żeby Scarlett i Qucksilver mieli w filmie więcej minut niż miał Bucky :P
Black Widow i Hawkeye liczę że nie potraktują ich wątku po macoszemu, Natasha jak widzę ze spotów jej wątek zapowiada się nad rewelacyjnie ale jak to wyjdzie zobaczy się w kinie. Hawkeye na razie jest mało właściwie i coś mam obawy że pójdzie jak mysz pod miotłą będzie jak w pierwszej części "jestem z wami, potem znikam, a na koniec sobie wracam" nie chcę tego.
Humor tu mam największe obawy i liczę że nie będą go wciskać na siłę jak w mrocznym świecie jeśli Humor będzie a będzie na pewno to liczę zostanie to pogodzone jak w Winter Solider. Chociaż teksty "musiałeś pytać" zaczyna mi już śmierdzieć nad syt humorem, gdzie już podobnie wsadzili humor w mrocznym świecie na początek filmu, i Thor też coś mówi podobnego żenada.

Ja czekam jeszcze na Hulkbustera,Barano,sceny cameo,ta w środku napisów,scenę imprezową i wiele innych

LordVader345

A ja czekam na jakaś niespodziankę :) np nawiązanie to jakieś postaci :)

wort801

...i na wyjaśnienie co się dzieje w Asgardzie i co Loki kombinuje ;)

HiddenStone

W sumie 3 nowych jeszcze Vision.

thorin3

A ten widziałem już wcześniej.

użytkownik usunięty
thorin3

dzięki ale nie otwieram :P

No lepiej nie otwieraj :)

thorin3

Zrób kolejną część o nowinach,ponieważ... Zrovuono już za dużo stron z tym tematem

LordVader345

Bez obaw, temat pomieści 1000 postów, a jak będzie tysiąc to się założy kolejny.

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 8
LordVader345

Zaraz już nie będzie można nic pisać. Poczekamy.

thorin3

no właśnie ;)

użytkownik usunięty
thorin3

już nie ma i tak sensu są tylko spoty właściwie

ocenił(a) film na 8

Ma sens.

użytkownik usunięty
thorin3

aaa racja syfu nie będzie :D zapomniałem :)

ocenił(a) film na 8
thorin3

Nie wiem czy ktoś już o tym pisał jeśli tak to przepraszam za powtarzanie. W poniedziałek jest światowa premiera i jak w przypadku każdego filmu marvela będzie stream z czerwonego dywanu - http://marvel.com/AvengersPremiere#0-993253

ocenił(a) film na 10
Vandergrift

Nie światowa ale tylko w USA i to chyba nie całym nawet.

ocenił(a) film na 8
Eph

Pisząc światowa miałem na myśli że będzie to pierwsze oficjalne wyświetlenie filmu na którym będzie cała obsada i twórcy filmu