Avengers: Czas Ultrona

Avengers: Age of Ultron
2015
7,2 212 tys. ocen
7,2 10 1 212455
6,1 55 krytyków
Avengers: Czas Ultrona
powrót do forum filmu Avengers: Czas Ultrona
ocenił(a) film na 8
Kajka12

89 dni

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 10
Kajka12

88!

ocenił(a) film na 8
o_OJunior

87 dni

ocenił(a) film na 8
Kajka12

86 dni

ocenił(a) film na 8
The_Fallen

Jezu to jest 37 dni po moich urodzinach, przyjaciel stawia mi bilet, dlaczego tak dłuuuuuuugo? :c

Fatili

hajsów brak wiec nie powstawie ;) - zreszta i tak bym nie postawił, nie znam cie ;).

użytkownik usunięty
The_Fallen

mam pytanie to odliczanie jest do końca roku szkolnego czy może studniówki a może końca świata

jak tworzysz temat napisz do czego to jest odliczanie, po drugie, odliczanie do końca premiery Avengers WTF??? ja tak ten temat rozumiem.

Nie, wyjdź stąd jeżeli nie rozumiesz czegoś takiego - jakoś nie widzę by ktokolwiek miał problem pojąć, że skoro robię tu temat to chodzi o do końca ile zostało do premiery. Fakt mogłem dopisać do premiery, ale czepiasz się dość głupio.

The_Fallen

hejka Fallen, nie przejmuj się i odliczaj dalej, mam nadzieję że dotrwasz do końca!:D

MartaOK

licze ze przezyje do premiery ;). Ale raczej tak ;) - nie zamierzam umierac zbyt predko.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Dobra zapomnijmy o tym co się stało ;) tylko następnym razem jak stworzysz odliczanie napisz konkretnie, bo wiesz odliczanie to odwołuje się do wszystkie

ale zmienię trochę post i napiszę

Avengers Czas Ultrona za 85 dni

ok.

The_Fallen

w ogole masz specyficzny ruchomy avek. heh.

użytkownik usunięty
The_Fallen

dzięki ;) wiem że dziwnie wygląda, no jeszcze fw mi jakoś go zbugował ale przynajmniej widać cały na profilu u mnie widać go najlepiej

Avengers Czas Ultrona premiera za 84 dni

ocenił(a) film na 9

84 dni, a mogłoby być nawet 70, gdyby dystrybutor nie zaspał. My i Węgrzy dostajemy Age of Ultron najpóźniej w maju. Meh.

Kage

heh.

użytkownik usunięty
Kage

nie jest tak zle my mamy 7 maja światowa premiera o ile wiem jest w kwietniu coś koniec kwietnia, w USA jest 1 maja więc w czym problem? mogło być gorzej, pierwsza część Avengers miała premierę 11 maja, czy jakoś tak, jest lepiej niż było. Ja nie narzekam.

Avengers Czas Ultrona premiera za 83 dni

ocenił(a) film na 9

no tak, mogło być gorzej, mogliśmy dostać premierę w czerwcu . . . jasne, nie ma na co narzekać. Proszę Cię, znowu jesteśmy traktowani po macoszemu przez dystrybutora bo majówka. W zeszłym roku na Niesamowitego Spider-Mana w majówkę ludzi naprawdę dużo poszło, dystrybutor się wyrobił, był film i z dubem i z napisami. Można? Można. Więc nie mów mi, że nie ma problemu. Oczywiście, że jest.

użytkownik usunięty
Kage

Tak mogło być gorzej. Ja nie narzekam i tyle i tak jak co roku, na majówkę pod koniec kwietnia wyjeżdżam w góry do, cioci kuzyna. I wracam 5 maja więc dla mnie to bez różnicy, zresztą ma być maraton przedpremiera Avengers Czas Ultrona. I może na taki maraton się wybiorę, dla ciebie jest problem dla mnie, go nie ma. Chińczycy mieli gorzej w tamtym roku, bo my Hobbita dostaliśmy w grudniu, a oni dostali w lutym, tak rzeczywiście jesteśmy traktowani po macoszemu ... ja bym się czepiał na przykład Pingwiny z Madagaskaru, premiera światowa była w tamtym roku, a my dostaliśmy premierę koniec sztycznia, a tu masz 2 tygodnie różnicy więc, nie rozumiem twego problemu ...

użytkownik usunięty
Kage

Korea Południowa kwiecień 2015
Francja 22 kwietnia 2015
Włochy 22 kwietnia 2015
Norwegia 22 kwietnia 2015
Szwecja 22 kwietnia 2015
Australia 23 kwietnia 2015
Szwajcaria 23 kwietnia 2015
Dania 23 kwietnia 2015
Hongkong 23 kwietnia 2015
Holandia 23 kwietnia 2015
Nowa Zelandia 23 kwietnia 2015
Singapur 23 kwietnia 2015
Bułgaria 24 kwietnia 2015
Wielka Brytania 24 kwietnia 2015
Irlandia 24 kwietnia 2015
Indonezja 25 kwietnia 2015
Belgia 29 kwietnia 2015
Filipiny 29 kwietnia 2015
Argentyna 30 kwietnia 2015
Austria 30 kwietnia 2015
Azerbejdżan 30 kwietnia 2015
Brazylia 30 kwietnia 2015
Białoruś 30 kwietnia 2015
Chile 30 kwietnia 2015
Czechy 30 kwietnia 2015
Niemcy 30 kwietnia 2015
Grecja 30 kwietnia 2015
Kazachstan 30 kwietnia 2015
Meksyk 30 kwietnia 2015
Malezja 30 kwietnia 2015
Portugalia 30 kwietnia 2015
Serbia 30 kwietnia 2015
Rosja 30 kwietnia 2015
Słowacja 30 kwietnia 2015
Tajlandia 30 kwietnia 2015
Tajwan 30 kwietnia 2015
Ukraina 30 kwietnia 2015
Kanada 1 maja 2015
Kolumbia 1 maja 2015
Estonia 1 maja 2015
Hiszpania 1 maja 2015
Litwa 1 maja 2015
Rumunia 1 maja 2015
Turcja 1 maja 2015
USA 1 maja 2015
Wietnam 1 maja 2015
Węgry 7 maja 2015
Polska 7 maja 2015
Japonia 4 lipca 2015

pozwoliłem sobie wkleić premiery

po macoszemu została potraktowana Japonia, więc ciesz się że nie dostałeś premiery razem z nią 4 lipca

użytkownik usunięty
The_Fallen

Avengers Czas Ultrona premiera za 82 dni

hmm tak, jeszcze ''tylko'' (tyle) dni.

użytkownik usunięty
The_Fallen

zleci szybko ;p od 60 w dół już leci szybko. Z Hobbitem też tak było szybko przeleciało.

Avengers Czas Ultrona premiera za 81 dni

a na wiosnę w TVN Iron Man 3 taka ciekawostka ;p

wiem o IM3 na tvn ;).

użytkownik usunięty
The_Fallen

:) kto by nie wiedział na jesień 2015 pewnie szykuje się na TVN Thor Mroczny Świat, przypomnę że pierwsza część miała premierę, po dwóch latach w 2013 roku, więc będzie kolej na drugą część.

Avengers Czas Ultrona za 80 dni

pewnie tak.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Avengers Czas Ultrona premiera filmu za 79 dni już przekroczyliśmy 80 hura

niom!

użytkownik usunięty
The_Fallen

Avengers Czas Ultrona premiera filmu za 78 dni

ps. Iron Man 3 w TVN 13 marca o 20:00

tak.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Avengers Czas Ultrona premiera filmu za 77 dni już lepiej to wygląda

a trzeci zwiastun 3 marca 2015 roku, liczę że będzie lepszy od poprzedniego ;p

ps. przekazuję pałeczkę teraz innym fanom do odliczania, bo mnie wygryziecie, że nie pozwolę wam odliczać ;p

nie, odliczaj bo inni zapomna jeszcze.

użytkownik usunięty
The_Fallen

okej ;p

w takim razie Avengers Czas Ultrona premiera filmu za 76 dni 15 godzin i 58 minut

tak.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Avengers Czas Ultrona premiera filmu za 75 dni

.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Avengers Czas Ultrona premiera filmu za 74 dni

74!

użytkownik usunięty
The_Fallen

Avengers Czas Ultrona premiera filmu za 73 dni :)

ya!

użytkownik usunięty
The_Fallen

Avengers Czas Ultrona premiera filmu za 72 dni 16 godzin 52 minuty

a w TVP1 od 3 marca o godzinie 20:25 Agenci Tarczy

yes.

użytkownik usunięty

Ten serial jest super ! Tylko dziwne że Colson przeżył te spotkanie z Lokim. Uważam że to troche naciągane ...

użytkownik usunięty

On wcale nie umarł Nick po prostu upozorował jego śmierć, zresztą swoją też. Nick jest agentem, więc co to jego postaci w filmie będą zwroty akcji na pewno. Znów Nick ma opaskę na plakacie widać, co oznacza że tarcza może wrócić, a opaskę spalił, a tarcza została zniszczona :)

użytkownik usunięty

Tak tak wiem że ta śmierć Colsona nie była prawdziwa ale jakoś mi to nie pasuje. :)

użytkownik usunięty

No jak upozorał swoją śmierć to też to nie pasuje, widzisz agenci umią się zamaskować :)

użytkownik usunięty

:)

użytkownik usunięty

z tego słyną agenci bo są tajni :)

ocenił(a) film na 6
The_Fallen

71 dni!!