Zastanawiam się już tylko kiedy przejdzie do nas. Niedługa pewnie przeprowadzę się na forum Ant-Man'a. Fanboje DC przyjdą tutaj - na forum Avengers, a wtedy sympatyczna dyskusja nie wchodzi w grę.
do nas to przyjdzie lada moment, przyszły tydzień może jeszcze nie bo obejrzą to jeszcze ludzie z zagranicy, na razie na fw mamy pozytywne opinie, ale 7 maja dołączą się większość polaczków-cebulaczków, bez kultury to się zacznie...
Będę na forum do końca odliczania, a potem biegiem na Ant-Mana. Pewnie inne osoby też tam wyemigrują. Jakie ty masz plany? Zostajesz na wojnę ?
też raczej stąd pójdę bo w spokoju tu się nie pogada a jak założę temat i wystawię pozytywną ocenę to mnie zaatakują i nici z rozmowy
i też chyba pójdę na forum ant mana i stworzę tam temat, wymieniamy się opiniami o age ultron, bo tu się raczej nie porozmawia zwłaszcza to co widzę na forum dc
komentarze typu
"mcu może sobie pójść w niebyt" albo "mcu do kosza" co najdziwniejsze jest to atak fanatyków dc
http://www.filmweb.pl/film/Batman+v+Superman%3A+%C5%9Awit+sprawiedliwo%C5%9Bci-2 016-687215/discussion/Pe%C5%82ny+Zwiastun+ju%C5%BC+w+internecie!,2629248?page=4
3/4 strony to wojna...
no niestety :P komentować też to trudno, ale disclamer i fani dc uważają się za "znaffców kina"
Na szczęście mam materiał, który mogę podsyłać takim ,,znaffcom".
https://www.youtube.com/watch?v=4gd2tH_beYc
Będę ruszał na forum ant-mana z wami.
Wierny fan marvela(ja) będę tu przychodził wspominać dzień w którym tu przybyłem i was poznałem. Ze mną na tym forum będzie tak:
-Będę odliczał z wszystkimi do premiery
-pójdę do kina
-obejrzę film
-dam ocenę na fw
-napiszę na forum recenzję
-i idę do ant-mana
:)
U mnie podobnie :)
Założyłam sobie konto na filmwebie właśnie ze względu na premierę AoU i będę tu siedziała do końca uniwersum. Poza tym poznałam tu sporo ludzi o podobnych gustach i po tej premierze nie zamierzam o nich zapomnieć :)
Dziś 24 maja. Za 7 dni premiera światowa, a za 14 nasza. Jeżeli się pomyliłem poprawcie mnie.