Poszedłem do kina po tym jak nieoglądając filmu napisałem że to bajka i wszyscy o mało niepożarli mnie żywcem...
poszedłem i co???
BAJKA
I PROSZĘ NIEKRYTYKOWAĆ MNIE ZA OCENĘ 1/10 BO MAM DO TEGO PRAWO
Niejestem fanem gatunku ale mimo to ,,Spiderman" czy ,,MiB" BARDZO mi się podobały
a to?!FATALNA ROZRYWKA ACZKOLWIEK Z DOBRYMI EFEKTAMI...
troll to nie jest obraźliwe,tacy są wszyscy którzy zachowują się tak jak ty a na idiotę zasłużyłeś swoim zachowaniem,ale fakt faktem ci ubliżyłem tyle że miałem powód a ty nie : )
A dziwk* , to sposób bycia ...
Zero logiki znowu . Łatwo się domyślić co piszesz czyli jedno i ,to samo . Jeśli jestem trollem i idiotą , to jesteś jeszcze niżej i sam sobie strzelasz w stopę .
nie bo jak czytam wypowiedzi takiego gościa gdzie w każdym temacie na samym początku obraża innych ludzi bo lubią dany film to aż prosi się by go sprowadzić na ziemię
Tak , to poco tam wchodzisz ja w moim temacie (1) chyba nikomu nie ubliżyłem ,a robisz , to samo !
chyba nikomu nie ubliżyłeś? o matko : ) jaja sobie robisz? od downa ubliżasz twoje komentarze typu musiałbym wykąpać się w szambie żeby zniżyć się to twojego pozimu,dziwisz się że ktoś cię głupkiem wyzywa bo na to zasłużyłeś swouim zachowaniem a inni ludzie któży lubią ten film czym sobie zasłużyli żeby im ubliżać ?
to było potem : ) hahah 8.4 a tego typu wypowiedzi utwierdzają mnie że masz może ok 14 lat? Jak ci się nie podobał film to po co piszesz i prowokujesz innych urzytkowników,twoje głupie i dziecinne wypowiedzi aż proszą się o komentarz.Nie podoba się film to nie wchodź na jego stronę proste
Jeśli ich prowokuje i mam 14 lat , to oni mają 6 góra .
Nie każdy taki temat , to prowokacja .
Nie jestem psychicznym masochistą .
sorry ale zauważyłem że większość twoich komentarzy to po prostu obrażanie innych jeżeli ci się nie podoba film to nie wchodź na jego stronę.Teksty typu "musiałbym wykąpać się w szambie żeby zniżyć się do twojego poziomu" za dobrze o tobie nie świadczą dziwisz się że inni ci odpowiadają bo sam zaczynasz głupią dyskusję która do niczego nie prowadzi pozdro : )
Szczerze mówiąc , to nie ja zacząłem obrażać innych tylko sp[społeczeństwo fanów AV mnie takim uczyniło ;].
nie wiem nie wnikam zobaczyłem głupi temat i postanowiłem odpowiedzieć,ty byłeś założycielem.Fanem Avengers nie jestem,ale bardzo lubię tego typu filmy,właściwie oglądam wszystkiego po trochu prócz komedi romantycznych : )
a nie można było inaczej ? bo to hahah to jest już tak dziecinne i nie na poziomie że głowa boli : ) pewnie że nie musiał ci się film podobać,ale najlepiej było nie wchodzić na stronkę filmu : )
Ten film , a raczej jego nie słuszna ocena mnie zwaliło tak samo jak cała historię kina ;/
Dlatego napisałem ten temat .
ale widzisz jaka się niepotrzebna dyskusja robi? po co wyzwiska jak można normalnie podyskutować bez obrażania bo do tego w końcu jest forum : )
Nie każdy o tym wie , bo zakładając ten mój niepotrzebny temat mogłem być
a) Olany i nie wart uwagi
b) ,,ale fajnie mam powód by kogoś obrazić w tym wypadku mnie "
I potoczyło się ...
Boże po co te wyzwiska tutaj?
Niemożna normalnie,tylko zaraz od dziwek i debili?!
On myśli tak,Ty myślisz tak,ja też inaczej no i co z tego?!
imo najlepszy film 2012 jak narazie,świetne kino akcji, oklepana lecz mimo to świetna fabuła, zabawne gagi no i świetne elementy walk, efekty specjalne etc
miejmy nadzieje że Nolan przeskoczy tą wysoko postawioną poprzeczkę
Może i macie wszyscy rację, rozumiem,ale wciąż staram się wam uzmysłowić że lubię takie kino a ten film...nie wiem no coś z nim nie tak,może za dużo tego wszytkiego,zbyt wielu super hero?!
Sam naprawdę nie potrafię wyjaśnić dlaczego nie podoba mi się...
to jest do zrozumienia, mi np nie podchodzi za cholere film o hulku, ale nie dałbym mu mniej niż 4 , 1 to ocena dla takiego gówna które nie ma nic z dobrego filmu, przez takich ludzi którzy dają 1 lub 10 od tak są potem takie porąbane średnie :P
weź pod uwagę chociaż efekty akcje gre aktorską itd, pozdrawiam :)
"Poszedłem do kina po tym jak nieoglądając filmu napisałem że to bajka i wszyscy o mało niepożarli mnie żywcem...
poszedłem i co???
BAJKA"
Masz zupełną rację. Film o superbohaterach powinien niezwykle realistycznie przedstawiać rzeczywistość. Co sobie myśleli ci filmowcy, tworząc film o jakichś facetach w rajtuzach, pół bogach (WTF!) i zmutowanym, zielonym naukowcu i w zapowiedziach przedstawiać go jako poważny film? Ja też się zawiodłem... te latające ryby, lotniskowiec... A najlepsze jest to, że poprzednie filmy z uniwersum Avengers były tak realistyczne, no i ten humor w nich był o wiele głębszy, na o niebo wyższym poziomie niż w Mścicielach.
Film animowany a film SF to różnica!!!
Zawsze ocenam film względem jego kategorii,mówiłem już że podobał mi się Spiderman,Batman itd a ten mimo licznych efektów specjalnych niczym mnie nie urzekł...dlatego jest 1 bo same efektu jak dla mnie filmu nie bronią.Sorry
Dlatego też właśnie jestes w stanie dać piranii 3DD choćby 10 (jak zasłuży) bo wiem co to za film-z góry ma być głupi,mają być cycki i żenujący humor-i jeśli sprawdzi się w tych kategoriach to będzie 10...
Nie rozumiem czego się spodziewałeś... Nikt nie mówił, że to będzie jakiś głęboki film. Nikt nie oszukiwał, że chodzi o coś więcej niż efekty specjalne.
Wiem...
Nieoczekiwałem głębokiej produkcjii jednak wytłumacz mi dlaczego inne filmy Marvela podobają mi się?!
Jakoś jak dla mnie za dużo tu tego wszystkiego
Mi też np Spiderman bardziej się podobał (chociaż za tym komiksem nie przepadam). Mniej efekciarstwa, lepszy scenariusz, fajnie się oglądało. Avengers trochę mnie jednocześnie przytłaczał i nudził.
P.S. Ściągam "Oponę", ciekaw jestem tego filmu :)
wiesz dlaczego? BO TY SIĘ NASTAWIŁEŚ na to że film będzie chujowy, oceniłeś go zanim go obejrzałeś, potem z przymusu poszedłeś na seans i z chujowym pesymizmem na twarzy szukałeś wad i czekałeś a film się skończy...
następnym razem podchodź do filmu biernie i spróbuj się dobrze bawić bo cena biletu + przyjemne wrażenia są dużo więcej warte od szacunku w oczach paru nędznych trolli bo hejtujesz ten film
taka jest prawda że wykłócasz się o to jaki on jest zły choć sam już zapominasz co w nim takiego złego było
jeśli 20zł to jest dla Ciebie nic to pójdź na seans jeszcze raz, znajdz pozytywy i w czuj się w fabułe
jeśli natomiast nie śpisz na kasie to poczekaj na jakąś dobrą wersje online lub do downloadu i podejdź do tego optymistycznie
tak poza tym obejrzyj ironmany thora kapitana ameryke hulka itd przed tym a wtedy wszystko Ci się połączy w całość
(jeśli nie oglądałeś thora a poszedłeś na avengers to się kur.wa nie dziwie czemu Ci się nie podoba)
obejrzałeś thora przed avengers? jeśli nie to nie cieszył cie wątek fabularny i postać lokiego
a zakładając że to taki zwykły film akcji nie mający historii z paru innych filmów można go ocenić słabiej i może nie sprawiać takiej przyjemności, aczkolwiek i tak nie na 1 :D
AVENGERS=POWER RANGERS!?HAHAHAH Power Rangers to totalny idiotyzm i jakieś bajkowe stwory.Tutaj jest akcja, śmiech, i jakaś fabuła ,tam tylko się nawalają jakimiś bajkowymi broniami z potworami.