Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347889
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Poszedłem do kina po tym jak nieoglądając filmu napisałem że to bajka i wszyscy o mało niepożarli mnie żywcem...
poszedłem i co???
BAJKA
I PROSZĘ NIEKRYTYKOWAĆ MNIE ZA OCENĘ 1/10 BO MAM DO TEGO PRAWO
Niejestem fanem gatunku ale mimo to ,,Spiderman" czy ,,MiB" BARDZO mi się podobały
a to?!FATALNA ROZRYWKA ACZKOLWIEK Z DOBRYMI EFEKTAMI...

ocenił(a) film na 1
Assassinek

No tak , bo bez niej wyginie świat !

ocenił(a) film na 1
kacperowski20

Nie wiem jakie bzdury tam wypisywałeś ale chyba coś w stylu - idiota , -troll .

ocenił(a) film na 8
Kileeer

troll to nie jest obraźliwe,tacy są wszyscy którzy zachowują się tak jak ty a na idiotę zasłużyłeś swoim zachowaniem,ale fakt faktem ci ubliżyłem tyle że miałem powód a ty nie : )

ocenił(a) film na 1
kacperowski20

A dziwk* , to sposób bycia ...
Zero logiki znowu . Łatwo się domyślić co piszesz czyli jedno i ,to samo . Jeśli jestem trollem i idiotą , to jesteś jeszcze niżej i sam sobie strzelasz w stopę .

ocenił(a) film na 8
Kileeer

nie bo jak czytam wypowiedzi takiego gościa gdzie w każdym temacie na samym początku obraża innych ludzi bo lubią dany film to aż prosi się by go sprowadzić na ziemię

ocenił(a) film na 1
kacperowski20

Tak , to poco tam wchodzisz ja w moim temacie (1) chyba nikomu nie ubliżyłem ,a robisz , to samo !

ocenił(a) film na 8
Kileeer

chyba nikomu nie ubliżyłeś? o matko : ) jaja sobie robisz? od downa ubliżasz twoje komentarze typu musiałbym wykąpać się w szambie żeby zniżyć się to twojego pozimu,dziwisz się że ktoś cię głupkiem wyzywa bo na to zasłużyłeś swouim zachowaniem a inni ludzie któży lubią ten film czym sobie zasłużyli żeby im ubliżać ?

ocenił(a) film na 1
kacperowski20

-.- ,,hhaah... 8.4 [...] " Gdzie tu kogoś obraziłem konkretny przykład proszę .

ocenił(a) film na 8
Kileeer

to było potem : ) hahah 8.4 a tego typu wypowiedzi utwierdzają mnie że masz może ok 14 lat? Jak ci się nie podobał film to po co piszesz i prowokujesz innych urzytkowników,twoje głupie i dziecinne wypowiedzi aż proszą się o komentarz.Nie podoba się film to nie wchodź na jego stronę proste

ocenił(a) film na 1
kacperowski20

Jeśli ich prowokuje i mam 14 lat , to oni mają 6 góra .
Nie każdy taki temat , to prowokacja .
Nie jestem psychicznym masochistą .

ocenił(a) film na 8
Kileeer

sorry ale zauważyłem że większość twoich komentarzy to po prostu obrażanie innych jeżeli ci się nie podoba film to nie wchodź na jego stronę.Teksty typu "musiałbym wykąpać się w szambie żeby zniżyć się do twojego poziomu" za dobrze o tobie nie świadczą dziwisz się że inni ci odpowiadają bo sam zaczynasz głupią dyskusję która do niczego nie prowadzi pozdro : )

ocenił(a) film na 1
kacperowski20

Szczerze mówiąc , to nie ja zacząłem obrażać innych tylko sp[społeczeństwo fanów AV mnie takim uczyniło ;].

ocenił(a) film na 8
Kileeer

nie wiem nie wnikam zobaczyłem głupi temat i postanowiłem odpowiedzieć,ty byłeś założycielem.Fanem Avengers nie jestem,ale bardzo lubię tego typu filmy,właściwie oglądam wszystkiego po trochu prócz komedi romantycznych : )

ocenił(a) film na 1
kacperowski20

Szczerze , to w hahah i ocena 8. 4 była prawda.

ocenił(a) film na 8
Kileeer

a nie można było inaczej ? bo to hahah to jest już tak dziecinne i nie na poziomie że głowa boli : ) pewnie że nie musiał ci się film podobać,ale najlepiej było nie wchodzić na stronkę filmu : )

ocenił(a) film na 1
kacperowski20

Ten film , a raczej jego nie słuszna ocena mnie zwaliło tak samo jak cała historię kina ;/
Dlatego napisałem ten temat .

ocenił(a) film na 8
Kileeer

ale widzisz jaka się niepotrzebna dyskusja robi? po co wyzwiska jak można normalnie podyskutować bez obrażania bo do tego w końcu jest forum : )

ocenił(a) film na 1
kacperowski20

Nie każdy o tym wie , bo zakładając ten mój niepotrzebny temat mogłem być
a) Olany i nie wart uwagi
b) ,,ale fajnie mam powód by kogoś obrazić w tym wypadku mnie "
I potoczyło się ...

ocenił(a) film na 1
Kileeer

Boże po co te wyzwiska tutaj?
Niemożna normalnie,tylko zaraz od dziwek i debili?!
On myśli tak,Ty myślisz tak,ja też inaczej no i co z tego?!

ocenił(a) film na 1
ColdAsFire

Bez obrazy ale zobacz jak , to od początku wyglądało .

ocenił(a) film na 1
Kileeer

że to niby moja wina?
no może trochę...

ocenił(a) film na 1
ColdAsFire

Nie , to nie twoja wina !

ocenił(a) film na 1
Kileeer

UFFF...

ocenił(a) film na 10
ColdAsFire

power rangerem to ty jestes

Abadon

fani marvela maja troche nie tego pod sufitem

ocenił(a) film na 10
komandorfoka

Widocznie jesteś fanem DC :D Albo w ogóle czegoś innego.

komandorfoka

Po jednym dniu dyskusji w innym wątku popieram cię w pełni.

ocenił(a) film na 8
ColdAsFire

imo najlepszy film 2012 jak narazie,świetne kino akcji, oklepana lecz mimo to świetna fabuła, zabawne gagi no i świetne elementy walk, efekty specjalne etc
miejmy nadzieje że Nolan przeskoczy tą wysoko postawioną poprzeczkę

ocenił(a) film na 1
StrawberryRose

Może i macie wszyscy rację, rozumiem,ale wciąż staram się wam uzmysłowić że lubię takie kino a ten film...nie wiem no coś z nim nie tak,może za dużo tego wszytkiego,zbyt wielu super hero?!
Sam naprawdę nie potrafię wyjaśnić dlaczego nie podoba mi się...

ocenił(a) film na 8
ColdAsFire

to jest do zrozumienia, mi np nie podchodzi za cholere film o hulku, ale nie dałbym mu mniej niż 4 , 1 to ocena dla takiego gówna które nie ma nic z dobrego filmu, przez takich ludzi którzy dają 1 lub 10 od tak są potem takie porąbane średnie :P
weź pod uwagę chociaż efekty akcje gre aktorską itd, pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
ColdAsFire

"Poszedłem do kina po tym jak nieoglądając filmu napisałem że to bajka i wszyscy o mało niepożarli mnie żywcem...
poszedłem i co???
BAJKA"
Masz zupełną rację. Film o superbohaterach powinien niezwykle realistycznie przedstawiać rzeczywistość. Co sobie myśleli ci filmowcy, tworząc film o jakichś facetach w rajtuzach, pół bogach (WTF!) i zmutowanym, zielonym naukowcu i w zapowiedziach przedstawiać go jako poważny film? Ja też się zawiodłem... te latające ryby, lotniskowiec... A najlepsze jest to, że poprzednie filmy z uniwersum Avengers były tak realistyczne, no i ten humor w nich był o wiele głębszy, na o niebo wyższym poziomie niż w Mścicielach.

ColdAsFire

Biorąc pod uwagę, że lubisz oceniać bajki na 10, to nie powinien być dla ciebie problem mistrzu.

ocenił(a) film na 1
Szejku

Film animowany a film SF to różnica!!!
Zawsze ocenam film względem jego kategorii,mówiłem już że podobał mi się Spiderman,Batman itd a ten mimo licznych efektów specjalnych niczym mnie nie urzekł...dlatego jest 1 bo same efektu jak dla mnie filmu nie bronią.Sorry

ocenił(a) film na 1
Szejku

Dlatego też właśnie jestes w stanie dać piranii 3DD choćby 10 (jak zasłuży) bo wiem co to za film-z góry ma być głupi,mają być cycki i żenujący humor-i jeśli sprawdzi się w tych kategoriach to będzie 10...

ColdAsFire

To fajnie masz.

ocenił(a) film na 4
ColdAsFire

Nie rozumiem czego się spodziewałeś... Nikt nie mówił, że to będzie jakiś głęboki film. Nikt nie oszukiwał, że chodzi o coś więcej niż efekty specjalne.

ocenił(a) film na 1
jasiu15

Wiem...
Nieoczekiwałem głębokiej produkcjii jednak wytłumacz mi dlaczego inne filmy Marvela podobają mi się?!
Jakoś jak dla mnie za dużo tu tego wszystkiego

ocenił(a) film na 4
ColdAsFire

Mi też np Spiderman bardziej się podobał (chociaż za tym komiksem nie przepadam). Mniej efekciarstwa, lepszy scenariusz, fajnie się oglądało. Avengers trochę mnie jednocześnie przytłaczał i nudził.
P.S. Ściągam "Oponę", ciekaw jestem tego filmu :)

ocenił(a) film na 1
jasiu15

A ja ciekaw reakcjii po ,, Oponie" :)

ocenił(a) film na 1
jasiu15

I jak oglądałeś już oponę?!

ocenił(a) film na 4
ColdAsFire

Jeszcze nie, dam znać jak już obejrzę :)

ocenił(a) film na 8
ColdAsFire

wiesz dlaczego? BO TY SIĘ NASTAWIŁEŚ na to że film będzie chujowy, oceniłeś go zanim go obejrzałeś, potem z przymusu poszedłeś na seans i z chujowym pesymizmem na twarzy szukałeś wad i czekałeś a film się skończy...
następnym razem podchodź do filmu biernie i spróbuj się dobrze bawić bo cena biletu + przyjemne wrażenia są dużo więcej warte od szacunku w oczach paru nędznych trolli bo hejtujesz ten film
taka jest prawda że wykłócasz się o to jaki on jest zły choć sam już zapominasz co w nim takiego złego było

jeśli 20zł to jest dla Ciebie nic to pójdź na seans jeszcze raz, znajdz pozytywy i w czuj się w fabułe
jeśli natomiast nie śpisz na kasie to poczekaj na jakąś dobrą wersje online lub do downloadu i podejdź do tego optymistycznie

tak poza tym obejrzyj ironmany thora kapitana ameryke hulka itd przed tym a wtedy wszystko Ci się połączy w całość
(jeśli nie oglądałeś thora a poszedłeś na avengers to się kur.wa nie dziwie czemu Ci się nie podoba)

ocenił(a) film na 1
StrawberryRose

no raczej nie...

ocenił(a) film na 8
ColdAsFire

obejrzałeś thora przed avengers? jeśli nie to nie cieszył cie wątek fabularny i postać lokiego
a zakładając że to taki zwykły film akcji nie mający historii z paru innych filmów można go ocenić słabiej i może nie sprawiać takiej przyjemności, aczkolwiek i tak nie na 1 :D

ocenił(a) film na 10
ColdAsFire

AVENGERS=POWER RANGERS!?HAHAHAH Power Rangers to totalny idiotyzm i jakieś bajkowe stwory.Tutaj jest akcja, śmiech, i jakaś fabuła ,tam tylko się nawalają jakimiś bajkowymi broniami z potworami.

ocenił(a) film na 1
PiKaS01

no i tu jest to samo tyle że podrasowane efektami!

ocenił(a) film na 1
ColdAsFire

Popieram i w pełni się zgadzam-TEN FILM TO DNO DLA DEBILI!!!

ColdAsFire

1.Naucz się pisać.
2. Nie trolluj.

ocenił(a) film na 1
Myersowa

1.Niewqrwiaj mnie
2.Mam prawo pisać co chcę i jak chcę!