Oglądałem go już 2 raz, i w czasie filmu zastanawiałem się jaki to gatunek. Myślałem o tym, by dac 7pkt, lecz bardzo mnie zaciekawiła fabuła i chciałem dowiedziec się więcej na ten temat. Lecz nadal nie znałem gatunku filmu. Powiedziałem sobie, że jeśli to jest biograficzny to dam 9 pkt.
Po filmie okazuje się, że to dramat, biograficzny - tak jak się w pewnym stopniu spodziewałem.
Zaciekawiła mnie niska ocena filmu, i zacząłem się zastanawiac nad moimi poglądami. Myślałem, że za wysoko oceniam. Jednak nie raz się już przekonałem, że ludzie oceniają filmy, nawet ich nie rozumiejąc! Patrzą tylko na film, nie próbując zrozumiem co on przedstawia. Ktoś napisał, że większosc oceniających to osób to młodzież - młodzież o niskim poziomie inteligencji.Dająca oceny niemające żadnych podstaw!
Oczywiście film naprawdę interesujący. Gdy raz go zobaczyłem, wiedziałem, że przyjdzie dzień, gdy go obejrzę raz jeszcze; właśnie dziś nadszedł taki dzień, a ja znów jestem przekonująco pewny, że to nie są ostatnie godziny, które z chęcią poświęcam temu filmowi.
Bardzo przekonująca biografia. Dobrze zagrany. Mocno wciąga. Co do mojej oceny nie mam żadnych wątpliwości.