Aviator

The Aviator
2004
6,7 177 tys. ocen
6,7 10 1 176592
6,9 45 krytyków
Aviator
powrót do forum filmu Aviator

jutro na tvp1 o 22:40. nie mogę się doczekać, na pewno obejrzę. szkoda tylko że tak późno, bo w pon.rano trzeba do szkoły wstawać:/

megi979

Ogólnie to TVP zrobiło świństwo. Przez całą przerwę świateczną nie puścili żadnego ciekawego filmu, a teraz gdy w poniedziałek trzeba rano wstac do szkoły/pracy to dają ucztę kinomana. Świństwo. A potem się dziwią, że szerzy się piractwo!!

natalijka127

popieram. Za co my placimy ten cholrny abonament??????
Jak bylo duzo wolnego czsasu, to puszczali same powtorki. Do tej pory mam odruch wymiotny gdy w programie swiatecznym ujrzalam tytul "Dynastia"
NOrmalnie noz sie w kieszeni otwiera.
A filmik nagralam sobie i ogladam na raty. Doszlam do sceny katastrofy...zaje>>>> jest!
Jak dam rade to jutro obejrze reszte ;)
A jak twoje wrazenia????

Mala_29

Zwróćcie też uwagę jaką wersję zakupiła TVP. Obrobiony na potrzeby okularów 3D, pozbawiony kolorów bubel!

Niestety, po scenie katastrofy musiałem zrezygnować, gdyż o 5:30 miałem pobudkę do pracy. Zastanawiam się dla kogo TVP1 puszcza TAKIE filmy o TAK późnej porze. Dla emerytów?

Mithrill

;)))) he he, emeryci chyba nie sa w stanie dociagnac do tak poznej godziny.
A tak w ogole to milo poznac "towarzysza niedoli" - ja musze wstawac godzinke wczesniej ;)
Polecam rozwiazanie ktore sama stosuje: uzywam takiego wymierajacego juz sprzetu o nazwie video.
Pozdrawiam czlowieka pracy ;)

Mala_29

Mam w domu jednego emeryta. Jak się uprze, to wysiedzi nawet do 4 rano xD

Godzinkę wcześniej powiadasz? Serdecznie współczuję :)

Ostatni magnetowid rozsypał mi się jakieś 4 lata temu. Od tej pory nie mam żadnego sprzętu nagrywającego. Same odtwarzacze. Ale nie rozpaczam. Znając nasze rodzime stacje, pewnie nie raz ujrzę jeszcze w ramówce Aviatora.

Również pozdrawiam :)