Aviator

The Aviator
2004
6,7 177 tys. ocen
6,7 10 1 176592
6,9 45 krytyków
Aviator
powrót do forum filmu Aviator

film calkiem dobry, troszke za dlugi zeby nazwac go swietnym, ale cate wspaniala. cudowna. w scenie gdy sie poznaja i graja w golfa zauroczyla mnie nieslychanie:)) leo tez zagral dobrze. nigdy nie lubilam za glupia gebe, ale facet ma talent, niestety;)

ocenił(a) film na 8
kurak_2

Cate w tym filmie była boska!! pokazała na co ją stać, oscar w pełni zasłużony.

kurak_2

Czy świetny film nie może być długi? Przecież często świetna fabuła i gra aktorska nie pozwala oderwać wzroku od ekranu, wtedy nie czujemy skutków zmęczenia i zapominamy o tym, że film trwa dłużej niż przeciętny horror.

Cate Blanchett?? Jej gra aktorska jest wporządku ale ta "uroda"... z mojego subiektywnego męskiego punktu widzenia, ledwo mogłem na nią patrzeć... ;]
Film ratuje twarzyczka Kate Beckinsale :D

Co do DiCaprio to go niecierpię, jednak w Aviatorze mnie nie raził. Film zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie, ale to zasługa tej niesamowitej historii o Howardzie Hughesie, którego wizja i plany wyprzedzały ówczesny świat. Istny DaVinci lotnictwa.

ocenił(a) film na 7
Shar

Blanchett jako Hepburn była świetna.. Leo nie przekonał mnie do końca, ale i tak wypadł lepiej niż oczekiwałam. A czemu w obsadzie znalazła się Gwen Stefani to nie mam pojęcia.. Ogólnie film uważam za udany, mnie wciągnął.

użytkownik usunięty
Elis

Ja obejrzałem go tylko dla Kate jako Avy Gardner - BOSKA!!!

ocenił(a) film na 10

Yup, zagrała znakomicie Avę. Ale cały film był świetny.