PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119007}

Bękarty diabła

The Devil's Rejects
2005
6,3 15 tys. ocen
6,3 10 1 15317
7,0 15 krytyków
Bękarty diabła
powrót do forum filmu Bękarty diabła

Rewelacyjnie zrobiony film, to co wyprawia sadystyczna rodzinka przechodzi ludzkie wyobrażenia. Wogóle oglądajac początek filmu widzimy że szykuje się coś mocnego coś co wbije nas w fotel, i tak się dzieje o dziwo dalsza akcja filmu jest również bardzo dobrze zrealizowana, a zazwyczaj w horrorach bywa że początek zaczyna się naprawdę ciekawie a potem to wszystko szlak trafia masa jest takich produkcji, ale nie ta tutaj postawiono duży nacisk na realizację tego filmu i mamy efekty. Dla mnie kapitalne było zrelizowane to jak łowcy przemieniają się w zwierzyne, i to oni przechodzą te same cierpienia i katusze co ich ofiary. Niezwykle brutalny film, dla mnie zaskoczeniem była końcówka filmu bez Happy Endu, no i rewelacyjny kawałek leci pod koniec filmu piosenka drogi "Free Bird" sam tytuł utworu odzwierciedla końcówkę filmu ( to chyba Country ) !! Tak na marginesie "Texas Chainsaw Massacre" się przy tym filmie chowa, i nie ma co dyskutować na ten temat, bo jestem pewien że film zapadnie na długo w pamięci widzów i przejdzie do klasyki horrorów jako jeden z najlepszych.. No chyba nie zaprzeczycie film jest genialny, oglądając nowe produkcje filmowe załamuje się, natomiast ten film mimo że jest nowy to dla mnie jest wspaniały, ma taki klimat którego nie da się opisać !!! 100/10 film wykracza ponad przeciętną ocenę, jestem krytyczny wobec filmów, a na takie filmy czekam z upragnieniem. :)