PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119007}

Bękarty diabła

The Devil's Rejects
2005
6,3 15 tys. ocen
6,3 10 1 15318
7,0 15 krytyków
Bękarty diabła
powrót do forum filmu Bękarty diabła

To film zrobiony tylko dla znajomych reżysera. Choć sam film to całkowita klapa, która beznadziejnie kopiuje przejedzone schematy filmów typu Teksańska ..., to sa w nim dwie sceny , któe mi się podobały. Jako koneser horrorów ;) musze przyznać, że scena z pokojówką jest niezła, choć kończy się beznadziejnie. Kolejne na co zwrto zwórcić uwagę to dobry bohater, któy ma już dosyć być dobry i zaczyna grać według regół jego przeciwników. Przypomina mi się ELEMENT ZBRODNI - LARSA VON TRIERA , choć na tej stronie nie powinno paść takie nazwisko, i musze przyznać ,że to ciekawa sprawa. Bohater nie jest już obciążony, tym , że nie może zabić zła, on musi poczekać aż zło go sprowokuje i samo zginie w jakimś nieoczekiwanym wypadku. Zaczynamy się zastanawiać kto jest gorszy i to jest 1% tego co jest ciekawe w tym filmie. Oby jak najmniej takich kaszanek - strach pomyśleć o nadchodzącym HALLoween.

ocenił(a) film na 10
krwawica

Nie przypominam sobie, abym osobiście poznał Roba, więc trudno mnie nazwać jego znajomym, niemniej uważam film za świetny.