PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119007}

Bękarty diabła

The Devil's Rejects
2005
6,3 15 tys. ocen
6,3 10 1 15317
7,0 15 krytyków
Bękarty diabła
powrót do forum filmu Bękarty diabła

Przerażający

ocenił(a) film na 8

Ten film jest naprawdę przerażajcy, bo pokazuje, jak okrutni mogą być ludzie. Byłam w szoku, gdy zobaczyłam, jak ta rodzina morduje z zimną krwią nie mając żadnych wyrzutów sumienia. To było okropne. Film niezły, ale nie podobało mi się zakończenie. Myślałam, że ten policjant będzie ich torturował dalej, a potem zabije. Jednak on umarł. Byłam rozczarowana, bo miałam nadzieję, że tą rodzinkę spotka taka sama śmierć, jak ich ofiary. No, ostatecznie i tak zginęli, ale nie tak, jak się tego spodziewałam :P A mam pytanie: czy może mi ktoś powiedzieć kim był ten wielki facet ze zdeformowaną twarzą, który na końcu filmu ich uratował (tych facetów z płonącego domu, a tą dziewczynę przed tym policjantem)?

Moja ocena: 8/10
Pozdrawiam =]

ocenił(a) film na 8
meell

Ten facet to jest zdeformowany człowiek tej samej rodziny. Obejrzyj " Dom tysiąca trupów" to dowiesz się więcej.

ocenił(a) film na 8
meell

Ten facet to jest zdeformowany człowiek tej samej rodziny. Obejrzyj " Dom tysiąca trupów" to dowiesz się więcej.

ocenił(a) film na 8
IsTiLlLoVeYoU

Ok, dzięki. Już oglądałam "Dom tysiąca trupów" i wiem dokładnie kim jest ten facet ;)

ocenił(a) film na 9
meell

No tak ten film ma straszyć własnie .. do tego są horror ale oko za oko czy wszystkim tylko chodzi o zemstę ;)