PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119007}

Bękarty diabła

The Devil's Rejects
2005
6,3 15 tys. ocen
6,3 10 1 15318
7,0 15 krytyków
Bękarty diabła
powrót do forum filmu Bękarty diabła

Horror niesamowity-(nie mylić z duchami,wampirami,zjawiskami itp.)Osobiście taki gatunek filmowy wzbudza we mnie wiecej lęku niż opowieści o duchach czy nawiedzonych domach uważam to ze delikatne brednie,to ludzie są autorami najwiekszych tragedii nie duchy:)

ocenił(a) film na 10
Paol0

według mnie dom 1000 trupów i bękarty diabła są liderami w swoim gatunku.

ocenił(a) film na 10
kiss_my_ass

Oba są dobre, ale rózne. Osobiście zdecydowanie wolę Bękarty Diabła. Ma się wrażenie że ta upiorna historia dzieje się na prawdę.

ocenił(a) film na 8
kakihara_2

No dokładnie klimat filmu jest niesamowity,no i gra aktorska również przypadła mi do gustu!!

ocenił(a) film na 1
Paol0

Jak wam się to podoba to ja nie wiem, ten film jest beznadziejny, uważacie, że bohaterowie są prawdziwi??? hehe Osobiscie wole wymyslone historyjki o duchach :-) są straszniejsze :D

ocenił(a) film na 8
bebee

No pewnie są wymysleni!!Nie zaprzeczam !Ale są gorsi od nich ludzie na świecie i robią obrzydliwsze rzeczy od tych tutaj!!A jeżeli sie boisz duchó w to spoko,dla mnie duchy są dla dzieci,nawet gdy sie delikatnie czasami zlekniesz,to na koncu wiadomo,że to tylko duszki niegrozne które nie istnieją w realu !!Mówie czego w prawdziwym życiu przestraszyła byś sie bardziej, duchów których nie ma, czy takiej makabrycznej rodzinki??Dobrze,że nie musisz wybierac : C

ocenił(a) film na 8
Paol0

Film jest świetny. Zero nudy przed telewizorem. Czekam na porządną wersję DVD.

ocenił(a) film na 8
Individual

Tak tak zapomniałem jeszcze dodac a bardzo przyjemnej muzyce,która jest okrasą filmu!!:)

ocenił(a) film na 7
Paol0

Filmik jest cool a muzyczka extra ściagnołem se całego soundtracka :D bajer i film i muzik :)

ocenił(a) film na 8
say_2

heheh widze ze kolega nawet swój profil podkreslił wzgledem filmu xDDD!!No jak ktos wogóle lubi horrory takie autentyczne, a może lubi filmy gore to jest cos dla niego!!!

ocenił(a) film na 7
Paol0

Szczerze nie przepadam za filmami Gore, Dom 100 trupów i Bekarty diabła naprawde przypadły mi do gustu
A same postaci ubustwiam :D
Szczegulnie Captain Spaulding to jajcarski gośc super postać :D

ocenił(a) film na 8
say_2

Potwierdzam ,potwierdzam,straszy i smieszy tak krótko można też to ując!

ocenił(a) film na 1
Paol0

O ludzie, ja kompletnie nie rozumiem co wy widzicie w tym filmie...
Na tego z długimi blond włosami patrzyłam to na wymioty mi sie zbierało, blond laska w zaciasnych dżinsach z dupa na wierzchu ani razu nie miała splątanego loczka i idealnie ułożoną fryzurę, w przeciewieństwie do współtowarzyszy.... O klownie nie wspominając (jak uprawiał seks to juz leciałam do ubikacji okropność!!! Was takie coś fascynuje??????

ocenił(a) film na 7
bebee

Bo każdy ma inny gust jednemu podoba sie to drugiemu tamato :)
Co do postaci to były super 2 psycholi i sexi laska ( też psycholka :) )
A scena sexu klowna według mnie była bardziej zabawna niż odrażająca a te jego zęby pokryte czarnym nalotem :D i tragiczne przebudzenie obok 200 kilowej ,,sex maszyny " super ^^

Paol0

gowno jakich malo... rzadko sie zdarza zebym zalowal kasy za film wydany na dvd... tutaj bardzo zaluje

ocenił(a) film na 10
fanes

Film jest świetny. Bardzo mi się podobał. 1000X lepszy niż DOM 100 TRUPÓW który wypadł marnie przy nim. Najbardziej podoba mi się sposób w jaki została przedtawiona brutalność i zarys psychiczny bohaterów. Muzyka została dobrana idealnie. W końcu reżyserem jest muzyk. Najbardziej podoba mi sie utwór Lynyrd Skynyrd - Free Bird. Po prostu KLASA !!

ocenił(a) film na 8
Smr

Racja,racja,muzyka również rozpieszczała widzów,Free Bird-ten utworek był już wykorzystywany w kilku filmach,ale tutaj do tej sceny pasował idealnie :)

ocenił(a) film na 9
Paol0

Muzyka wprowadza w klimat. Wyrezyserowany i zmontowany swietnie!

Zakonczenie tez super.. dialogi. Szczerze to nie mam sie do czego przyczepic w tym filmie. Rob robi najlepsze horrory jakie przez ostatnie lata zrobiono [Amerykanskie].

Moj mentor rezyserski.

A co lepsze to nie wiem. Sa dwa rozne filmy i lubie je tak samo. W 'Bekartach' bardziej pokazal rodzine i wiez jaka ich laczy.

Polecam wsluchiwac sie w dialogi a nie czytac napisy. Bron Boze z lektorem! Tutti-fuckin-Frutti!

SPOILER!!!!!!!!!!!
Kiedy Otis dodaje gazu na samym koncu jadac prosto na policje to az lza sie w oku kreci.. tak jak w tytule tematy 'Fantastyczny film'. Moge go ogladac wiele razy i w ogole sie nie nudzi, zawsze znajde cos nowego.

Ten film jest dla mnie na drugim miejscu w kinie drogi :).

ocenił(a) film na 10
moh

"Moge go ogladac wiele razy i w ogole sie nie nudzi, zawsze znajde cos nowego. "
Dokładnie, ten film jest naprawdę super, ja daję 9/10! Muzyka, dialogi (w oryginale oczywiście) no i aktorzy- Sid Haig jako Kapitan Spaulding jest fantastyczny!

ocenił(a) film na 8
Nachtjager

Podobne mam odczucia,ten film ma coś w sobie,jest brutalny i zarazem bardzo śmieszny,dialogi powalają: )!Ciarki przechodzą po plecach w ostatniej fazie filmu!!